Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Bethesda o Josh Hamrick

Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter, ο senior gameplay designer του Destiny Josh Hamrick πρόκειται να αφήσει το πόστο του στην Bungie και θα ενταχθεί στο δυναμικό της Bethesda. Ο Hamrick προσλήφθηκε από την Bungie το 2009, έχοντας στο παρελθόν εργαστεί για δύο χρόνια στην Midway Austin, όπου είχε αναλάβει τη δημιουργία multiplayer χαρτών, τροποποιήσεις σε single-player levels και άλλες εργασίες που εμπίπτουν στα καθήκοντα ενός game designer. Ακόμα, ήταν ο υπεύθυνος για το bug fixing στο BlackSite: Area 51. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του ο Hamrick έχει εργαστεί επίσης πάνω σε UI design και systems design.



Τέλος, ακόμα δεν έχει γνωστοποιήσει ποιο θα είναι το πόστο που θα αναλάβει στη Bethesda, τα studios της οποίας στην παρούσα χρονική στιγμή έχουν υπό ανάπτυξη διάφορους σημαντικούς τίτλους, όπως το νέο Doom, το Fallout 4 και το φημολογούμενο Dishonored 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*