Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταινία μικρού μήκους για τα 20 χρόνια του Tomb Raider

Το φως της δημοσιότητας είδε πρόσφατα μια ταινία μικρού μήκους βασισμένη στη σειρά Tomb Raider. Η ταινία, με τίτλο Tomb Raider: The Trilogy, δημιουργήθηκε σχεδόν πριν από 20 χρόνια για το launch party του Tomb Raider 3, αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, το Tomb Raider: The Trilogy θα εμφανιζόταν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο για το λανσάρισμα του Tomb Raider 3 το 1998, με την προβολή ωστόσο να ακυρώνεται, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί.



Έτσι, με αφορμή την επικείμενη 20η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου Tomb Raider game, στις 25 Οκτωβρίου 1996, ο παραγωγός Janey de Nordwall αποφάσισε να ανεβάσει την ταινία στο YouTube και μπορείτε να την απολαύσετε μέσα από τον παρακάτω player. Σημειώνεται ότι οι Square Enix και Crystal Dynamics ετοιμάζουν "πολλά" για να γιορτάσουν την 20η επέτειο του franchise.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*