Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HTC Desire Eye στην ελληνική αγορά

Η HTC ανακοίνωσε τη διάθεση του HTC Desire Eye στην ελληνική αγορά. Η συσκευή φέρει στο μπροστινό μέρος κάμερα 13MP για λεπτομερή απεικόνιση και υψηλή ποιότητα φωτογραφιών, ενώ διαθέτει και διπλό flash LED στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα για να δώσει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη λήψη. Τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα προσφέρουν υψηλής ποιότητας κλήσεις, ενώ το HTC BoomSound σε συνεργασία με την 5.2’’ Full HD οθόνη προσφέρουν τα μέγιστα στους λάτρεις των multimedia αρχείων.



Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε μια τεχνική διπλής βολής, η οποία μετατρέπει τα πολύχρωμα μέρη σε ένα φωτεινό unibody σχεδιασμό αποκτώντας ένα πολύχρωμο στυλ. Επίσης, παρέχει ένα κουμπί μηχανής δύο βημάτων - εστίασης & ενεργοποίησης, όπου ο κάτοχός του έχει άμεση και άνετη πρόσβαση σε φωτογραφίες, ακόμα και με το ένα χέρι. Η προτεινόμενη λιανική τιμή διάθεσης του HTC Desire EYE ανέρχεται στα 549€ και διατίθεται σε αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων και κινητής τηλεφωνίας από τις 5 Δεκεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*