Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Origin στοχεύει στο Steam

Την άποψη πως η EA στοχεύει στο να κάνει το Origin μια καλύτερη έκδοση του Steam εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του παγκόσμιου e-commerce στον μεγαλύτερο ανεξάρτητο publisher David DeMartibni σε συνέντευξη που παραχώρησε. Το Steam είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη πλατφόρμα διακίνησης PC software, ωστόσο η ΕΑ φαίνεται πως έχει μεγαλεπίβολα σχέδια για να καταφέρει να γιγαντώσει τη δική της πρόταση.



Δεν ξέχασε πάντως να σημειώσει πως μέχρι στιγμής η πορεία της υπηρεσίας είναι εξαιρετική, παρά την κριτική που της έχει ασκηθεί.


Οι fans του PlayStation ψάχνονται μανιωδώς γύρω από το PS5 jailbreak μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • FonikhSoupia
    • Μεγαλεπήβολα τα σχέδια της ΕΑ. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο εύκολα να καταφέρει να "πιάσει" το Steam. To περιεχόμενο του είναι τεράστιο και έχει παιχνίδια πάρα πολλών εταιρειών. Όσο το Origin συνεχίζει να περιλαμβάνει παιχνίδια μόνο της ΕΑ και των θυγατρικών της δε νομίζω ότι μπορεί να καταφέρει και πολλά. Ίδωμεν όμως!

*