
Σύμφωνα με αναλυτές, η άνοδος αυτή ενισχύθηκε και από την ισοτιμία γεν/δολαρίου, η οποία ήταν η χαμηλότερη τους τελευταίους 4.5 μήνες.
Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν το Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier!

Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν το Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier!
Τίτλοι όπως τα Super Mario 3D World, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds και Mario Party: Island Tour σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητοι, πόσω μάλλον όταν η κυκλοφορία τους πραγματοποιείται ταυτόχρονα.
Τι θα γίνει; Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η εταιρεία; :(
Όσοι είναι πάνω απο 25 δεν θέλει κανείς να κλείσει....
Ας μας ξενερώνει εδω και πολλά χρόνια....
Scott πες μου ότι κάνεις πλάκα...
να κλεισει και??
θα βγαζει μαριο/ζελντα οι υπολοιποι :D
μπορει να εχει κανει τα λαθη της αλλα σιγουρα εχει αφησει και αυτη τις καλες στιγμες της. Προσωπικα θα ηθελα μια nitendo με snes εποχη απο αποψη επιτυχιας κοινου και τιτλων μιας και η sega πλεον δε....
Έννοείται πως κάνω πλάκα. Έχει πολλά franchises η Ninty που αγαπάω!!! Και δεν γίνεται να υπάρξουν επόμενες γενιές χωρίς αυτόν τον Ιάπωνα.
Χαρμόσυνα νέα!
Αντε να παρει τα πανω της...
@koulis21 Aν νομιζεις οτι η προσφορα κι ο ρολος της nintendo στη βιομηχανια περιοριζεται σε μερικα σημαντικα ip, χρειαζεσαι επειγωντως μαθηματα ιστοριας.
Eννοειται πως θα ξανανεβαινε, συγκυριες ειναι αυτες. Oσο οι ομαδες αναπτυξης δε ριχνουν την ποιοτητα των προιοντων τους, αυτος ο βραχος θα 'ναι παντα ορθιος.
Να κλεισει λεει ο ενας, να παρει τα πανω της ο αλλος... Παιδια η nintendo εχει γυρω στα 10 δις δολαρια σε μετρητα να καθονται στην ακρη. Δε θα κλεισει ουτε αν βγαλει 10 αποτυχημενες κονσολες στη σειρα
Άμα γίνει κάτι τέτοιο θα χτυπάτε, και εγώ μαζί το κεφάλι μας στον τοίχο! Γιατί μετά θα αρχίσει πάλι ο χορός με το κλείδωμα στις κονσόλες ps4 Xbox one γιατί η sony και η Microsoft βασίζονται στις τρίτες εταιρείες παιχνιδιών για την επιτυχία τους, και αν θυμάστε καλά είχε πει η sony αν μια εταιρία, παράδειγμα ΕΑ που θέλει την Nintendo εκτός, θέλει να κλειδώσει ένα παιχνίδι μπορεί να το κάνει! Η Nintendo όμως είναι μονοπώλιο βγάζει δικά της παιχνίδια και είναι πρόβλημα για μερικές τρίτες εταιρείες για να κάνουν τα δικά τους, και αν η Nintendo είναι εκτός δεν τους εμποδίζει κανείς μετά να κάνουν ότι θέλουν.
το ίδιο θέλω και γώ.....BigDaddy
μακάρι να είναι σε αυτή τη γενιά....αν και λίγο δύσκολο...
τουλάχιστον να έχει έναν ικανοποιητικό αντίκτυπο στο κόσμο και στην αγορά και να μην περάσει απαρατήρτη..
πάντως οι τίτλοι της νομίζω έχουν αρχίσει και πληθαίνουν...(απο αυτό που είχε τέλος πάντων)
Αυτό το Zelda,έχει αφήσει ιστορία στο gaming...
Παιχνιδοβιομηχανία,χωρίς την Nintendo,δεν υπάρχει..ΤΕΛΟΣ..!!
Kαταπρώτων,θα εξαφανιστεί ο ανταγωνισμός...