* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Αφόρητοι: Κωκ αρτ

Αφόρητοι: Κωκ αρτ
Το μέγεθος πετάει

Monster Hunter: World's File Size Isn't Quite as Monstrous as You'd Expect
Επειδή όλοι είχαμε συγκεκριμένες προσδοκίες για τον όγκο του αρχείου. Για μήνες ήταν το βασικό θέμα συζήτησης σε κάθε παρέα από gamers.

Monster Hunter World PS4 install size is very manageable
Τεχνικώς μιλώντας, όλα τα μεγέθη είναι διαχειρίσιμα εκτός από εκείνα που ξεπερνούν από μόνα τους όλο το χώρο που μπορεί να διαθέσει το σύστημα. Το «μπορεί και να χωράει χωρίς να χρειαστεί να σβήσω τίποτα» δεν λέγεται «διαχείριση».

Broοδος

Hi-Rez Studios Plans to Release a Current or Future Project on Nintendo Switch
Γιατί δεν μπορούμε να πούμε απλά ότι η Hi-Rez ανακοίνωσε υποστήριξη για το Switch.

Holy shit, is that open world RPG the Forza Horizon team is working on actually Fable 4?
Holy shit, τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις; Είναι τόσο φοβερό αυτό το κείμενο που από την αρχή δέχεται ότι η μόνη διαπιστωμένη πληροφορία είναι πως η ομάδα ετοιμάζει όντως open world RPG. Δέχεται σε κάθε βήμα επίσης ότι οι διάφορες αναιμικές ενδείξεις δεν σημαίνουν απαραίτητα και τίποτα. Αλλά, holy shit!

Crash Bandicoot PS4 Trilogy Director Working on an Unannounced Project
Μα καλά, δεν μένουν άνεργοι όταν τελειώνει μια παραγωγή; Τους αφήνουν να ξαναδουλέψουν στον ίδιο κλάδο;

Final Fantasy VII Remake's Production Is Making Progress
Τι μας λέτε; Δηλαδή δεν πληρώνονται τζάμπα οι εργαζόμενοι;

Valve is still working on that Steam UI overhaul
Γενικά όταν έχει ανακοινωθεί ανανέωση και δεν έχει γίνει ακόμη, η λογική λέει ότι η δουλειά συνεχίζεται. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που το Steam client εξακολουθεί να θεωρεί χαριτωμένο να είναι 32-bit αντί για 64-bit. Με ανανέωση UI ή όχι, πάλι πρέπει να του αλλάξουν τα φώτα. Αλλά κάποιοι προσπαθούν πολύ σκληρά να μείνουν έκπληκτοι.

Cyberpunk 2077 Twitter account wakes after 4 years, internet shits the bed
Ναι. Η είδηση είναι οι αντιδράσεις του κόσμου.

«Κάλυψη»

Nintendo Labo: the internet reacts
Και ξανά, η είδηση είναι η αντίδραση του κοινού. Είναι αυτό που στην Ελλάδα λέμε «το Twitter ‘γλεντάει’». Ευχαριστούμε για την ενημέρωση κιόλας.

Nintendo fans spent all of last night waiting on a Direct announcement
«Ρουβίτσες συγκλονίζονται από το Άξιον Εστί, το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά».

Expect another Nintendo Direct soon – every Direct Mini so far has been followed by a full one a few weeks later
Γενικά, κάθε μερικές εβδομάδες προκύπτει Nintendo Direct έτσι κι αλλιώς. Αυτομάτως η θεωρεία ότι η οργάνωση Direct Mini σημαίνει κάτι συγκεκριμένο για το επόμενο Direct είναι, ξεκάθαρα, βλακώδης.

“Doubling down”

Sony Doubles Down on 2018 Release Date for Days Gone
Ναι, γεια σας. Μας είχαν πει ότι θα βγει το 2018. Και τώρα επιμένουν ότι θα βγει το 2018. Ε, η συγκίνηση είναι διάχυτη, γιατί πού να ξέρουμε τι σήμαινε η αρχική πρόθεση για κυκλοφορία το 2018;

Report: PS4 Exclusive Days Gone Has Hours of Cinematics
Ναι. Και;

Sony's Third-Party Relations Chief Exits After a Year
Εδώ η είδηση δεν έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς που διαβάσαμε όλη τη δημοσίευση και είδαμε άλλο ένα παράδειγμα της τάσης του Τύπου να λειτουργεί ως personality cult. Μέσα στην αναφορά για τον αποχωρήσαντα, ο συντάκτης θυμάται και τον προκάτοχό του, τον Adam Boyes. Μια χαρά άνθρωπος ο Adam Boyes. Όταν ο δημοσιογράφος λέει όμως ότι είναι διάσημος για το ότι χρησιμοποίησε τα σχόλια των developers για να ωθήσει την εταιρεία να βάλει 8GB RAM, αντί για 4GB, στο PS4, τότε μάλλον δεν έχει καταλάβει με τι στόχο ξεκινά πάντα μια εταιρεία να ζητά σχόλια και παρατηρήσεις από τον περίγυρο. Δεν το κάνει κάποιος στο σήμα του και μετά ξεκινά σταυροφορία για να παίξει ρόλο η πληροφορία που μαζεύτηκε. Ειδικά σε αυτό το θέμα και στη συγκεκριμένη βιομηχανία.

Spiderpigs

Spider-Man Design Director Played Through The Game Thrice; Each Playthrough Lasted "Multiple Days"
Spider-Man PS4 Playthroughs Taking Multiple Days
Διότι, ως γνωστόν, το «το τερμάτισα σε 5 μέρες» σημαίνει κάτι συγκεκριμένο.

Insomniac Staffers Are Swinging Through Spider-Man PS4's Campaign
Είναι δυνατό να μπορούν να παίζουν ήδη το ίδιο τους το παιχνίδι που είναι να κυκλοφορήσει και φέτος; Μα καλά, μάγοι είναι;

Spider-Man Art Director Talks Gameplay; Box Art "Very Close" to Being Finalized
Spider-Man PS4's Box Art Close to Final, Will 'Pop on Store Shelves'
Αν είχατε ποτέ ελπίδα για την ανθρωπότητα, σίγουρα δεν είχατε πετύχει ως σοβαρή είδηση την πληροφορία ότι κοντεύει να ετοιμαστεί το τελικό εξώφυλλο ενός προϊόντος.

Spider-Man Will Swing to PS4 in 2018, Stay Tuned for More
Όπου μαθαίνουμε ότι το παιχνίδι (εξακολουθεί να) αναμένεται εντός 2018, αλλά πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε πιο συγκεκριμένη ημερομηνία. Γενικά, μέχρι την ανακοίνωση της ημερομηνίας, είθισται να περιμένουμε. Να μη σας πούμε πως δεν έχουμε καν εναλλακτική επιλογή. Αλλά δεν θα θέλαμε να σοκάρουμε με τόση απλή λογική.

Τι Mensa, τι πρέζα

Weirdness: This Is What CES 2018 Looks Like When the Power Goes Out
Ναι, είναι πολύ περίεργο να είναι σκοτεινά όταν σβήνουν τα φώτα. Μήπως είναι περίεργη και η γεύση του νερού;

PlayStation dominates Pornhub console traffic in 2017, and the Nintendo 3DS finds its niche
Άλλη μια χρονιά, άλλη μια ένδειξη του επιπέδου του κλάδου, που καταφέρνει να μένει πάντα έκπληκτο που οι δημοφιλέστερες κονσόλες στέλνουν περισσότερη κίνηση στο Pornhub σε σχέση με τις λιγότερο δημοφιλείς. Η πραγματική έκπληξη θα ήταν να σχολιαστεί και μια φορά πόσο αδιανόητα παράλογο είναι να κάνει κάποιος τον κόπο να χρησιμοποιήσει τους browsers σε κονσόλες για οτιδήποτε, πόσο μάλλον για κάτι τέτοιο.

"We could be the biggest game in the western world"
Έτσι ανακοινώνει το Eurogamer νέο χάρτη για το Fortnite. Και μάλιστα παίρνει το quote από δήλωση παραγωγού που λέει ότι «κάποιοι μας λένε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε το μεγαλύτερο παιχνίδι στη Δύση». Οπότε γιατί να μην το κάνουμε δείχνει πως είπε η Epic ότι μπορεί το Fortnite να γίνει το μεγαλύτερο παιχνίδι στη Δύση; Ακρίβεια. Σιγά το πράγμα κιόλας.

A voice from the past
Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να μειώσουμε τη βαρύτητα της προσωπικής εμπειρίας του συντάκτη. Θα μειώσουμε με χαρά όμως το ΟΚ που πήρε από τον αρχισυντάκτη του για τη δημοσίευση αυτού του κειμένου στο Eurogamer. Διότι το «ζουμί» είναι πως βρήκε μια παλιά κασέτα ήχου του πατέρα του, που πέθανε πριν δυο χρόνια, με δείγμα της φωνής του, με ένα «αντίο» από τα παλιά ως υποκατάστατο του ύστατου «αντίο» που δεν ήρθε ποτέ. Αλλά επειδή βρήκε την κασέτα σε μια γωνιά με games και ZX Spectrum, θεωρήθηκε ότι όλο αυτό έχει σχέση με games ή θέση σε μέσο σαν το Eurogamer. Για SEO να είχε γραφτεί το κείμενο, ισχυρότερο δεσμό θα είχε με το gaming. Αλλά δεν πειράζει. Δεν περιμέναμε αυτό για να απογοητευτούμε με την ανθρωπότητα και τον κλάδο μας. 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Αφόρητοι: Μογγολική εισβολή

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity