Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: (κουτο)Χορτοφαγία

*
Ευτυχεσμένο το δυο χιλιάδα δεκαοχτά που θα λέγαμε σε trash TV. Αλλά εδώ φτιάχνουμε το δικό μας trash. Ή μάλλον, μας το δίνουν άλλοι απλόχερα. Αλλά μη τα λέμε εμείς. Ας αφήσουμε τις αποκαλύψεις να συγκλονίσουν τον κόσμο.

Microsoft would “love” to have a lot more Xbox One exclusives
Κι εμείς θα θέλαμε ένα κιλό παϊδάκια για ορεκτικό. Το πρόβλημα είναι πως ο ενθουσιασμός έχει νόημα αφού εμφανιστούν τα παϊδάκια. Επίσης είμαστε αρκετά σίγουροι πως δεν θέλουμε να μας καλύπτουν τα media κάθε φορά που έχουμε όρεξη για παϊδάκια. Αλλά αν μιλάμε για κενές δηλώσεις και όρεξη για exclusives, το πράγμα αλλάζει. Εννοείται.


Amazon UK customers furious as Xbox One X pre-orders fail to arrive
Σε μια εξέλιξη που δεν περίμενε πραγματικά κανείς, άνθρωποι που φρόντισαν να προπαραγγείλουν ενοχλούνται που δεν λαμβάνουν την παραγγελία τους στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

Argos really did deliver those Xbox One X consoles at 12.01am
Στον αντίποδα συγκλονιζόμαστε και όταν η παράδοση γίνεται στην ώρα της. Βασικά συγκλονιζόμαστε με οτιδήποτε αν είναι να το πλασάρουμε ως «κάλυψη» σε λανσάρισμα.

Next week's free Fire Emblem Warriors update adds a 'Disrobe' feature
Βγαίνει update, προστίθενται features, βρίσκουμε αυτό που παραπέμπει σε γύμνια, γράφουμε τον τίτλο της είδησης, δίνουμε προτεραιότητα στο υπονοούμενο, γιατί ή είμαστε ποιοτικοί ή δεν είμαστε.

How The Witcher 1 opening hour looks remade in The Witcher 3
Δεν αναρωτήθηκε ποτέ κανείς.

EA: Xbox One X "Incredibly Powerful"; Streaming Service Teased But Won't Replace Consoles
Αυτό που τα media ενθουσιάζονται να στέκονται σε κάθε δήλωση για την ισχύ του Xbox One X είναι γραφικό. Τι αξία δίνει η δήλωση της EA για παράδειγμα; Αν έλεγε το αντίθετο θα άλλαζε το γεγονός ότι το Xbox One X είναι για την ώρα η ισχυρότερη κονσόλα που διατίθεται; Είχε κανείς καημό για την ευλογία της EA ως προς το θέμα;

EA: BioWare's Anthem "Looking Very Exciting;" Motive's New Action Game "Also Looks Fantastic"
Εντάξει τότε. Pre-ordered. Αφού το λένε.

EA’s unannounced action-adventure game will have never-before seen gameplay ideas, says publisher
Μα ρε γαμώτο να λέει η EA κάτι τέτοιο, που πάντα ο λόγος της EA είναι εγγύηση έτσι κι αλλιώς, και να μην έχει συνεννοηθεί με retailers να δέχονται προπαραγγελίες για τέτοιο υπερπαίχνιδο που δεν ξέρουμε και τι είναι; Θα μπορούσε μάλιστα να χρεώνει παραπάνω για «ειδική έκδοση» υποσχόμενη στους αγοραστές πως θα είναι οι πρώτοι που θα δουν το logo του παιχνιδιού, 8 ώρες πριν τον υπόλοιπο κόσμο.

Square Enix to Announce Release Dates of "Major" Games Between April and E3; Welcomes Nintendo Switch
Ε, όχι. Θα ανακοινωθούν σημαντικοί τίτλοι την περίοδο που κάθε χρόνο ανακοινώνονται σημαντικοί τίτλοι; Πόσα να αντέξει η καρδούλα μας πια;

Oh shit, this week’s Assassin’s Creed Origins: Trials of the Gods is against Sobek, a giant freaking crocodile
Όταν ο τίτλος της είδησης, για weekly challenge κιόλας, ξεκινά με «σκατά», ξέρεις ότι έχεις πετύχει ως άνθρωπος.

You can hire someone to play Call of Duty WW2 for you, and I can’t even
Αφού you can’t even, γιατί το παρουσιάζεις ως είδηση; Επίσης το ότι you can’t even γιατί είναι μέρος της είδησης;

PlayerUnknown's Battlegrounds datamine suggests desert map name changes
Και τώρα που θα αλλάξουν τοπωνύμια σε ένα χάρτη, θα αλλάξει και η ζωή μας.

Δέκα με φόνο

Κάποιες βλακείες είναι ξεκάθαρα ανώτερες από τις άλλες. Δικαιωματικά λοιπόν εξασφαλίζουν ειδική αναφορά.

Death Stranding gameplay to be shown to del Toro “in the next couple of weeks”
Οι ουρανοί αγάλλονται, κάποιος, κάπου, κάποτε, θα δει δείγμα από ένα παιχνίδι. Κάτι σαν να λέμε ότι εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, κάποιος θα φάει μακαρόνια με κιμά. Αλλά επειδή μιλάμε για Kojima με κιμά, καταλήγει ως είδηση σε gaming media.

Who wore it better - Activision or Thomas Pynchon?
Το βραβείο της είδησης-ρουκέτα όμως πάει εδώ. Κάποιος αποφάσισε να πάρει περί πολλού κάτι που αντιλαμβάνεται ως ιστορική ανακρίβεια άρα και ως ευκαιρία να κάνει τον έξυπνο. Λέει λοιπόν πως στο Call Of Duty: WWII, παρότι οι ρουκέτες V-2 ήταν υπερηχητικές και έπρεπε πρώτα να προκύπτει η έκρηξη και ύστερα να ακούγεται το βλήμα, συμβαίνει το αντίθετο. Το οποίο βέβαια, όταν υπάρχει εγκέφαλος, είναι λογικό. Όχι μόνο επειδή ποτέ κανείς δεν είχε καημό με την απόλυτη ιστορική ακρίβεια σε Call Of Duty, αλλά, κυρίως, επειδή ο ρεαλισμός θα διέλυε το gameplay εδώ, κάνοντας τη χρήση V-2 πιο ύπουλη κι από sniper rifle από happy camper. Αναρωτιέται κιόλας ποιο είναι τελικά το σωστό.

Το σωστό, αγαπητέ, θα ήταν να υπάρχει εγκέφαλος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Το περίεργο με την πρώτη ειδησάρα είναι οτι το είπε αυτούσιο η επικεφαλής της Microsoft :p H EA βλέπω σταθερά στις επάλξεις των αδιάφορων ''ειδήσεων'' :p Τέλος,δάκρυσα με το σχόλιο για Kojima :D φήμες μάλιστα θέλουν τον Ρουβά να επανεκτελεί το παλιο χιτ του με μια μικρή αλλαγή ''θα σου κάνω Kojiμακαρόνια με κιμά για να φάς'' ΔΙΑΔΩΣΘΑΙ !!!

*