Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: BitterSwitch Symphony

*
Αυτήν την εβδομάδα είχαμε μια λίστα με συνδέσμους για τη στήλη. Και ύστερα προέκυψε κάτι που απλά δικαιούται να σταθεί και να εξεταστεί μόνο του. Όχι επειδή χρειάζεται τεράστια ανάλυση, αλλά διότι θέλει το χρόνο του για να το χωνέψει κανείς. Και το ίδιο το γεγονός αλλά όλα όσα συμβολίζει, πόσο μάλλον όταν υπογραμμίζει τόσο έντονα τη λύπη που χαρακτηρίζει την ύπαρξη την ίδια.

Nintendo Switch Cartridges Taste So Bad [Update]
Κάποιος δημοσιογράφος θεώρησε λογικό να γλύψει game card του Switch και κάπως έτσι διαπιστώθηκε ότι αφήνει εξαιρετικά πικρή γεύση. Κι άλλοι δημοσιογράφοι ακολούθησαν (διότι στο FREE πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε ας πούμε), η βλακεία εξαπλώθηκε και, με τα πολλά, η Nintendo έκανε τον κόπο να εξηγήσει ότι έχει γίνει πέρασμα με ειδικό, μη τοξικό χημικό ώστε να αποτρέπονται τα παιδιά (προφανώς όχι οι βλαμμένοι ενήλικες) από την κατάποση των game cards.


Ας εξετάσουμε πόσα λέει αυτή η ιστορία για τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

- Ο μέσος όρος της γονεϊκής ικανότητας είναι τέτοιος ώστε να χρειάζεται ειδική επικάλυψη για την αποτροπή κατάποσης game card. Αυτό είναι κάτι που χρειάστηκε να σκεφτεί η Nintendo, κάτι που θεωρήθηκε αρκετά σημαντικό ώστε να προσθέσει βήματα στην παραγωγική διαδικασία. Διότι αυτό είναι το ένα πράγμα που προσπαθούν να καταπιούν μικρά παιδιά. Κέρματα, λουλούδια, χώμα, καπάκια, χαρτιά, μπογιές και τόσα άλλα παραμένουν. Παρόλα αυτά θέλουμε να μας πει κάποιος με ποιο σκεπτικό ένα παιδί που σκέφτεται να φάει χώμα και σκουλήκια θα μαγκωθεί στο πικρό Zelda.
- Δημοσιογράφοι θεωρούν λογικό να γλύψουν hardware.
- Άλλοι δημοσιογράφοι θεωρούν λογικό να μιμηθούν τους άλλους που ξεκίνησαν να γλύφουν hardware.
- Οι υπόλοιποι θεωρούν λογικό να κάνουν ρεπορτάζ για τους επαγγελματίες και κατά κυριολεξία, στην προκειμένη, γλείφτες.
- Οι άνθρωποι αυτοί έχουν προτεραιότητα στη διανομή hardware και software.
- Το κοινό απλά θεωρεί την κατάσταση αστεία και συμπληρώνει το καλαμπούρι, αλλά για να διαφωνήσει με το επίπεδο ενός δημοσιογράφου πρέπει πρώτα να εμφανιστεί χαμηλή βαθμολογία σε παιχνίδι που κάνει κέφι. Φυσικά τέτοιου είδους ρεζιλίκια δεν λογίζονται ως ενδείξεις για το επίπεδο του όλου.

Και το σημαντικότερο:
- Οι άνθρωποι αυτοί γράφουν κριτική για το Zelda. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*