Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Flaccid

*
Jealousy drives Gabe Newell to start shipping games again
Ο ώριμος σχολιασμός μιας κατάστασης. Επειδή είπε, μέσα σε όλα, ότι «ζηλεύει» την Nintendo, έχουμε εδώ τους αγαπητούς να θεωρούν πως, άρα, λόγω ζήλιας ξαναμπαίνει σε κόπο η Valve.

Kingdom Come: Deliverance Devs Clarify Stretch Goal Support Following Spat with Media
Αν το Polygon δεν προσπαθούσε να βγάλει από το μύγα ξίγκι παρουσιάζοντας το «τώρα ασχολούμαστε με αυτά» ως «δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με οτιδήποτε εκτός από αυτά», τότε δεν θα χρειαζόταν διευκρίνιση από την Warhorse ούτε και αυτή η δημοσίευση. Είναι χαριτωμένο πάντως που πέρα από δυο λέξεις, ολόκληρο το κείμενο κάνει γαργάρα την αποτυχία κατανόησης κατά την ανάγνωση από επαγγελματίες συναδέλφους.


Final Fantasy VII Remake level planner job listing provides development update
Final Fantasy VII Remake Sounds Like It's Still a Very Long Way Off
Γενικά μέχρι πότε θα ασχολούμαστε με το ότι το Final Fantasy VII Remake θα είναι θαύμα να βγει το 2020; Πόσες φορές θα το πούμε μέχρι τότε; Είναι σαν να λέμε κάθε τόσο ότι ένα βουνό είναι στην ίδια θέση που το αφήσαμε.

World of Warcraft Datamining Reveals Upright Orc Models
Ε, όχι. Τύφλα να ΄χουν τα Panama Papers.

Achievements for A Way Out are Live, 14 in Total
14 ε; Άραγε τι να λέει αυτό για το παιχνίδι; Είναι πολλά; Είναι λίγα; Να το προτιμήσουμε; Να μην το προτιμήσουμε; Μήπως να ασχοληθούμε με το παιχνίδι και όχι με μπούρδες;

Streamer Becomes First Player to No-Hit Dark Souls Trilogy
Το “streamer” τι είναι; Είδος ανθρώπου; Δεν είναι gamer και πάλι υποτίθεται; Και, τέλος πάντων, δεν μας νοιάζει. Καλός, χρυσός, όντως φοβερό το επίτευγμα, αλλά όχι πολύ διαφορετικό από «σκύλος τραγουδάει όταν ακούει πιάνο» σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας.

Bluepoint Confirms Next Project Will be Another Remake
Bluepoint's next game is another remake
Shadow of the Colossus 2018 team is working on another remake
Όλοι μας αισθανόμαστε πλήρεις ημερών τώρα που ξέρουμε ότι ένα studio που κάνει εδώ και χρόνια remakes και remasters θα συνεχίσει να κάνει ακριβώς αυτό. Το ‘χαμε και άγχος.

Fortnite PS4 and Xbox One cross-platform play: Epic and Microsoft want it
Εδώ και δύο χρόνια η MS και οι developers πάντα λένε πως το θέλουν και όλοι ξέρουμε ότι η Sony δεν το θέλει. Με το να το επαναλαμβάνουμε ενώ δεν έχει αλλάξει τίποτα στο μεσοδιάστημα, απλά πιάνουμε χώρο στο server.

Burnout Paradise Remastered PS4 Trophy List Speeds Online
Ε όχι. Και είναι και ίδια με του πρωτότυπου; Ε ΟΧΙ.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom's Trophy List Has Been Revealed [SPOILERS]
Συνάδελφοι κυρίες και κύριοι. Φτιαγμένοι για να κοιτάνε λίστες που δεν επηρεάζουν κανέναν και να προειδοποιούν για spoilers σε αυτές τις λίστες. Διότι γιατί να μη βγάλουμε μερικά ακόμη spoilers εκεί έξω για παν ενδεχόμενο;

NieR: Automata Director Yoko Taro's Video Has Thanks for D.I.C.E. Award, Apology for Not Being There
Εμ…αυτό δεν είναι «video του Yoko Taro», αυτό είναι «video αποδοχής βραβείου». Και, πείτε μας τρελούς, αλλά νομίζαμε ότι η βράβευση είναι το θέμα, όχι το ίδιο το συγκεκριμένο video.

SoulCalibur VI's Box Art Is Pretty Darn Sick
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ότι σας αρέσει το box art. Ελπίζουμε να πληρώνεστε για το σημαντικό έργο που παράγετε.

Soapbox: Sony Has Become Far Too Quiet
Εδώ έχουμε τη φοβερή ανησυχία για το κατά πόσο η Sony κάνει πλέον λιγότερο θόρυβο στα social media και εκτός των διαφόρων events και εκθέσεων. Και στην πορεία ο ίδιος ο συντάκτης παραδέχεται ότι τελικά δεν έχει σημασία. Λέει μάλιστα πως, εντάξει, δεν είναι ότι θα σταματήσει να πουλάει κονσόλες και παιχνίδια επειδή δεν εμφανίζεται περισσότερο εδώ κι εκεί. Τελικά…γιατί γράφτηκε όλο αυτό; Δεν έβγαινε το πρόγραμμα;

If Epic adds a Hotline Bling emote to Fortnite, you can thank Drake or blame reddit
Ε ναι λοιπόν. Τώρα μπαίνουμε στη διαδικασία να λέμε και ποιος θα φταίει σε περίπτωση που κάποιος προσθέσει κάπου συγκεκριμένο emote. Μιλάμε για too much free time. Σαν να μην υπάρχει αύριο.

Luigi's dick is approximately 3.7" flaccid
Ναι. Ναι. Ναι. ΝΑΙ. Επιτέλους ο κλάδος ασχολείται με αυτό που του αναλογεί. Μια τσουτσού κατώτερη των τυπικών περιστάσεων, αλλά ιδανική για τους συναδέλφους. Μακάρι καθετί που κάνει κάποιος για πλάκα να αντιμετωπίζεται ως είδηση, να διαβάζουμε μόνο τέτοια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Alias
    • Xρειαζονται κι αυτα. Ε βεβαια. Καθε φορα που αισθανομαι οτι σπαταλαω το χρονο μου με κατι που κανω θα θυμαμαι οτι καποιος καπου καποτε εκατσε να υπολογισει το flaccid μεγεθος του luigi

*