Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Koyaanisqatsi γάιδαρο

*
Οι μικρές χαζές της ζωής

Yoko Taro Says He’d Do A NieR Remake Or Just About Anything If He Gets Money For It
Φανταστείτε να λέγατε πως άμα πέσει χρήμα της προκοπής, κάνετε ό,τι δουλειά να ‘ναι και να σας έγραφαν οι εφημερίδες για τη δήλωση αυτή. Εδώ αυτό έγινε πάντως, υπογραμμίζοντας την πετριά του κλάδου.


Ex-Quantic Dream Employees Reference Unannounced PS4 Project
Δείτε τον τίτλο. Διαβάστε το υπόλοιπο. Γράφτηκε είδηση και εντός ο συντάκτης διαμαρτύρεται που άλλα media δεν ένιωσαν ότι η αναφορά σε άγνωστο τίτλο εν έτει 2014 ουσιαστικά αφορά στο Detroit που όντως δεν είχε ανακοινωθεί τότε. Ειρωνεύεται λοιπόν, και σωστά εδώ που τα λέμε, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να γράψει την “είδηση” και με τον τίτλο να έχει διατυπωθεί στα σοβαρά υποτίθεται.

Αν δεν έχει λόγο ύπαρξης η είδηση, δεν τη γράφουμε αγαπητέ. Δεν χρησιμοποιούμε τις ειδήσεις για να κάνουμε την προσωπική μας κριτική. Στο λύκειο το μαθαίνουμε το διαχωρισμό. Ακόμη και στο ελληνικό λύκειο.

Nintendo Switch Rated 80 out of 100 by Famitsu Readers in New Survey
Αγαπητέ αναγνώστη, ποια ήταν η τελευταία φορά που βγήκες παγανιά για να μάθεις τι απάντησαν οι αναγνώστες σε polls διαφόρων περιοδικών και μέσων; Δεν έχει σημασία. Θα το κάνουμε κι αυτό είδηση. Με το στανιό.

Death Stranding is “going pretty well” says Kojima, but still no word on when you’ll actually get your hands on it
ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Αυταααααααααααααά.

Bandai Namco's New JRPG Code Vein Gets Last Screenshot Ahead of First Trailer
Ξέρουμε ότι θα έρθει trailer σε λίγο, αλλά γιατί να περιμένουμε να δημοσιεύσουμε κάτι πιο τροφαντό από τη στιγμή που ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΕΙΚΟΝΑ;

Xbox Scorpio’s dev kit has a frame-rate counter on the front
Μία μία θα τις μάθουμε όλες τις τρύπες και τις γωνίες μέχρι να μας βγει τελικά η πίστη. Διότι φυσικά και ο αναγνώστης έχει κέρδος από το να γνωρίζει για ένα μεμονωμένο χαρακτηριστικό του dev kit. Πώς ζούσατε δεκαετίες και δεκαετίες που δεν βλέπατε τα dev kits ούτε ζωγραφιστά;

Crash Bandicoot's Got a New Idle Animation on PS4, and It's Pretty Great
ΕΝΑ ANIMATION.

Marvel's Jay Ong Confirms that Virtual Reality Will be Featured in Future Projects
Γενικά έχουμε μπερδέψει την έννοια “confirm” με εκείνη του “announce”. Πέραν αυτού, κάπου, κάπως, κάποτε, κι εμείς μπορούμε να λέμε ότι θα βάλουμε VR.

Microsoft’s Phil Spencer says Xbox Scorpio launch has “no issues”
Και ρωτάει κάποιος στο twitter αν έχει γίνει κάποια αλλαγή στην προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του Scorpio, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ. Προβλέψιμα ο Spencer απαντά ότι όλα πάνε βάσει προγράμματος. Και να μην πήγαιναν, τι θα έλεγε δηλαδή; Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες. Δηλαδή τα media. Αλλιώς πώς θα μάθουμε ότι όλα πάνε βάσει ενός προγράμματος που δεν γνωρίζουμε, άρα δεν έχει σημασία το όλο θέμα;

Prey’s Steam reviews range from helpful to downright ridiculous, and it’s brilliant
1. Κάνει εντύπωση που user reviews είναι του ύψους και του βάθους.
  1. 2. Πρέπει ΚΑΙ αυτό να παρουσιαστεί ως κάτι “brilliant”.
  2. 3. Στα comments όλοι παίρνουν το θέμα στα σοβαρά. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
  3. 4. ΓΙΑΤΙ ΤΕΕ;

  1. Paladins Producer on Scorpio: "Looks Like Great Technology;" No Nintendo Switch Version Considered for Now
  2. Ναι, γεια σας, ένα μηχάνημα που είναι καλύτερο από τα άλλα μοιάζει καλό. Το είπε ο developer. Τι εννοείται ότι αυτό ήταν ήδη σαφές; ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.

  1. Next Far Cry game to have a Wild West setting, out in September - rumour
  2. Γυρίζεται διαφημιστικό σε σκηνικό Άγριας Δύσης για τίτλο που, κατά το σκηνοθέτη, είναι sequel μεγάλου franchise και θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Από εκεί και πέρα η μόνη ένδειξη ότι μπορεί να σχετίζεται με Ubisoft το όλο θέμα είναι η προϊστορία του σκηνοθέτη που έχει ξανασυνεργαστεί με τη γαλλική εταιρεία για παραγωγή διαφημιστικών. Και η μόνη ένδειξη για Far Cry είναι η θεωρία τύπου “μα τι άλλο θα μπορούσε να είναι έτσι κι αλλιώς;”.

  1. Κοινώς το μόνο σαφές είναι ότι ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης ετοιμάζει trailer για sequel και όλο το υπόλοιπο είναι υπόθεση. Ωραία. Δεν είναι έγκλημα η θεωρητικολογία.

  1. Δεν είναι και είδηση όμως, το κεφάλι μας μέσα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*