Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Port-begging

*
PlayStation's official Nike shoe launch laced with problems
Διότι δεν αρκεί η κάλυψη λανσαρίσματος παπουτσιού με στάμπα PlayStation, καλύπτονται και τα προβλήματά του, το patching σαν να λέμε. Περιμένουμε πως και πως δηλώσεις από τσαγκάρηδες στο μέλλον.

Nintendo Does Not Have Anything To Announce For China Within Fiscal Year 2018
Όχι μόνο μας ενημερώνουν ότι δεν πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα είσοδος της Nintendo στην κινεζική αγορά, αλλά βασίζονται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος της εταιρείας είπε πως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί και αυτό θεωρείται βελτίωση σε σχέση με τις προγενέστερες δηλώσεις πως η Nintendo εξετάζει το ζήτημα. Αισθανόμαστε όλοι τυχεροί που υπάρχει τέτοια βιασύνη ώστε κάθε λέξη να μετουσιωθεί σε θεωρία.


Kingdom Hearts III: Square Enix Did Not Announce an E3 Release Date Reveal Despite Reports
Ασφαλώς, όταν δεν ανακοινώνεται ημερομηνία αλλά διαδίδεται το αντίθετο, δεν πρέπει να ανεβαίνει ως είδηση ότι εκείνη η είδηση δεν ισχύει και για αυτό δεν γράφτηκε; Έτσι δεν πάει; Γράφουμε τις ειδήσεις και γράφουμε και ξεχωριστά διαψεύσεις για κάθε είδηση που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.

Kingdom Hearts III Release Date Might Not Be Announced at E3 After All
Εκτός βέβαια αν ανήκουμε σε εκείνους που βοήθησαν στη διάδοση μιας ψεύτικης είδησης, οπότε πρέπει να κάνουμε διόρθωση. Και κάνουμε που κάνουμε τον κόπο για τη διόρθωση, γιατί να μη βρούμε έναν ακόμη τρόπο να γίνει λάθος; Όταν δεν έχει ανακοινωθεί ότι θα…ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας στην E3, το αντίθετο δεν είναι «τελικά μπορεί και να μην ανακοινωθεί ημερομηνία στην Ε3» αλλά το «τελικά δεν ανακοινώθηκε ότι θα ανακοινωθεί ημερομηνία στην E3». Γιατί να πετύχουμε μια λογική πρόταση όμως;

Sea of Thieves kraken is real, new screenshots leak
Sea of Thieves' kraken leaks
Ξέρετε αυτό το «πήγαμε σε press event, δεν έληξε το embargo, κάποιος έβγαλες φωτογραφίες που δεν έπρεπε κι αφού τις έβγαλε ευκαιρία να αγνοήσουμε το embargo και να γράψουμε για όσα είδαμε, ακόμη και για το σύστημα με το οποίο η Rare προσπαθεί να μπλοκάρει διαρροές εικόνων»; Ναι. Ούτε κι εμείς.

Runner3 Submitted to Nintendo for Final Testing and Approval; Release Date to be Revealed Soon
Ωραία, μπράβο, αλλά η μόνη πληροφορία που νοιάζει, και πάλι, τον καταναλωτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας. Οπότε μήπως να περιμέναμε για εκείνη αντί να ανακοινώνουμε και την τελευταία επίσκεψη στην τουαλέτα;

Fullmetal Alchemist Trailer: Anime Live-Action Hits Netflix Streaming Soon
“Anime Live-Action” Το οποίο διορθώθηκε ύστερα. Κατά μία έννοια χαρήκαμε που το προλάβαμε.

Here's what Overwatch would look like as a classic fighting game
Δεν μας νοιάζει διότι α) δεν υπάρχει, β) δεν πρόκειται να υπάρξει, γ) μπορούμε να ασχοληθούμε και με κάτι που υπάρχει.

Not Even EA's Greedy Enough to Add Microtransactions to Burnout Paradise Remastered
Είναι remaster, όχι κάτι εξ αρχής σχεδιασμένο με βάση σύγχρονες…ευαισθησίες. Δεν πρόκειται για επιτυχία η απουσία MTX. Ούτε σχόλιο για την EA. Μπορείτε να κάνετε και κάπως αλλιώς τους έξυπνους.

Kingdom Come Deliverance on PC offers huge upgrades over console
Απίστευτο. Δεν ξανάγινε να έχει τεχνικό πλεονέκτημα το PC.

Kingdom Come Deliverance bad trip quest is extremely NSFW
Quest με ναρκωτικά και είναι NSFW; Νομίζαμε ότι θα μας ενοχλούσε απλά αυτή η «διαπίστωση» αλλά τελικά πήρε άλλη τα πρωτεία, αφού ο συντάκτης δηλώνει μια σχετική έκπληξη που πέρασε ένα τέτοιο quest από PEGI χωρίς λογοκρισία. Ναι. Γιατί κάποια πράγματα, όσο να πει κανείς, μάλλον παραείναι βαριά για τίτλο με σήμανση 18+.

Feature: The Best and Worst Run Animations on PlayStation
Αυτά είναι τα άρθρα που λείπουν από τα gaming media. Πραγματικές αναλύσεις για ζητήματα που μετρούν.

Nintendo Switch Port Begging: An Intervention of Noxious Fanbase Behavior
Πιάνουμε μια συμπεριφορά που κάθε άλλο παρά νέα είναι. Ύστερα επισημαίνουμε παραδείγματα απόλυτης αγένειας, παραλογισμού και εξύβρισης. Και, με κάποιο μαγικό τρόπο, καταφέρνουμε να θεωρούμε ότι το πραγματικό πρόβλημα σε όλα αυτά προκύπτει από τα παρακαλετά για ports, όχι από τη συμπεριφορά των ανθρώπων σε online περιβάλλον. Το ότι το μισό κείμενο απασχολείται με το να μην προσβληθούν γενικά οι fans του Switch είναι απλό συμπλήρωμα. Ευχαριστούμε για την κοινωνική προσφορά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Blackstorm
    • Μάθε βρε πια ότι η πρώτη έγνοια πλέον στον Δυτικό κόσμο (όχι στο Αφγανιστάν της Δύσης) είναι να μην προσβάλεις τον άλλο και κυρίως μην υπάρξουν τπτ διακρίσεις Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ

*