Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Sex and the journo

*
The Switch just got the perfect introduction to one of gaming's richest genres
Διότι είναι μπανάλ να γράψουμε σε τίτλο την ονομασία ενός παιχνιδιού που κυκλοφορεί. Όχι. Πρέπει να βγάλουμε κι από το schmup ξίγκι.

You can complete Far Cry 5 in 10 minutes
Εκτός από το “finally” και το “exclusive” τώρα γίνεται σχετική έννοια και το “complete”. Άλλο η τρολιά για τίτλους τέλους, άλλο η ολοκλήρωση.


Devil May Cry Inspired Lost Soul Aside Thrills on PS4 Pro
Στη δημοσίευση ο συνάδελφος γράφει επί λέξη: «Ο κινεζικής παραγωγής τίτλος Devil May Cry, Lost Souls Aside». Τέτοια κάψα να χτυπήσουμε το key word που ανακαλύφθηκε ότι το Devil May Cry είναι είδος και οτιδήποτε του μοιάζει είναι Devil May Cry game. Άρα, φανταζόμαστε, το είδος θα λέγεται DMCG. OMG θα πούμε εμείς.

Far Cry 5 is off to a great start on Steam
Επειδή δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε επίσημα στοιχεία, που ξέρουμε ότι ανακοινώνονται αργά ή γρήγορα, πρέπει να βιαστούμε να μάθουμε πώς τα πηγαίνει σε ένα format και σε μία πλευρά. Είναι αυτό το περίεργο φαίνεται που όσο περισσότερο πουλάει κάτι τόσο καλύτερο είναι. Α, δεν ισχύει; Διαδόσεις; Ε τότε τι μας κόφτει;

Fortnite teases guided missiles and Easter event, both arriving "soon"
Τρεις μέρες πριν το Πάσχα υπάρχει tease για Easter event και αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως μάλλον έρχεται σύντομα το event; Καλά, για το «πυραυλικό» tease δεν λέμε κάτι διότι κοντεύουμε να έχουμε και per pixel teaser πια.

A Twitch streamer is poised to become Sea of Thieves' very first Pirate Legend today
Είμαστε περήφανοι που ένας streamer αναμένεται να πιάσει συγκεκριμένο achievement. Αφού λέμε να σταματήσουμε να παίζουμε εμείς για να ζήσουμε αυτό το χαρμόσυνο «γεγονότο».

Sex games: The best - and best worst - sex scenes in video game history
Λατρέψαμε την προσέγγιση Cosmopolitan/Men’s Health, βάσει της οποίας η σκηνή σεξ στο Heavy Rain έχει δυο βασικά προβλήματα: λαμβάνει χώρα σε βρόμικο χαλί και, για τεχνικούς λόγους, δεν είναι ρεαλιστική και πετυχημένη η επαφή των χειλιών. Που, ως γνωστόν, το πετυχαίνουν όλοι τόσα χρόνια, εκεί ξέφυγε και πάει, χάλασε η σκηνή. Σε τέτοιο επίπεδο τρέχει όλο το κείμενο. Κι εις κατώτερα.

Fortnite has more monthly active users than GTA Online
Πω πω και πω, τι θα κάνει τώρα η Rockstar; Πώς θα αντικρίσει τον εαυτό της στον καθρέπτη που σηκώνει και σύγκριση τίτλος ετών με καλό online αλλά και με κόστος κτήσης για το βασικό παιχνίδι; Δεν πρέπει να αισθάνεται αποτυχημένη μπροστά στο δέος που προκαλεί το Fortnite;

Rumour: Alleged PlayStation 5 Details Make Their Way Online
«Λεπτομέρειες». Αναστεναγμός. «Θα έχει από τα καινούρια» και πετάμε σκούφια.

Removal of Steam Machines from Steam homepage "based on user traffic"
Α, όχι λόγω πωλήσεων;

Fans are scrambling to solve the mystery of Fortnite's looming meteor
Γεννιούνται θεωρίες. Δεν υπάρχει κάτι σαφές. Μπορεί να μην υπάρχει και τίποτα δηλαδή. Αλλά ένα κατεβατό για το ότι κάποιοι υποθέτουν αλλά κανείς δεν ξέρει χωράει μέσα στη μέρα μας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*