Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Skyrim vs. Zelda

Overwatch Christmas theme tune found, sets tongues wagging
Όταν ενθουσιαζόμαστε για την αποκάλυψη χριστουγεννιάτικου μουσικού θέματος σε παιχνίδι.

Overwatch PC players called bullshit on this console Lucio main, so they switched platforms and kicked butt there, too
Κάποτε ένας ισχυριζόταν κάτι, κάποιος τον αμφισβητούσε, τα έβαζαν κάτω, έλυναν ή δεν έλυναν τη διαφορά και τελείωνε η υπόθεση. Τώρα οι διαφωνίες μεταξύ gamers μετατρέπεται σε είδηση που θεωρείται άξια αναφοράς. Δεν γίνεται κουβέντα-ανάλυση για το χαρακτήρα, για την αφορμή για την όλη ιστορία διότι κρίμα είναι να μπούμε στην ουσία. Δράμα να υπάρχει και όλα καλά.


David Hayter once threw up on a microphone during a game recording session, bet you it was Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Όλα ξεκινούν με συνέντευξη στο CBC News επειδή οι voice actors ξεκίνησαν απεργία. Φυσικά αυτό δεν είναι σημαντικό θέμα. Το σημαντικό είναι ότι α) κάποτε ο Hayter ξέρασε σε μικρόφωνο και β) ο συντάκτης πάει και στοίχημα ότι ήταν, τι άλλο φυσικά, για χάρη τίτλου Metal Gear. Φυσικά ο Hayter δεν λέει καν πότε συνέβη αυτό. Δεν έχει σημασία όμως. Μπαίνει ο game journo στη μέση για να στρέψει την προσοχή στα σημαντικά.

Target to Sell Final Fantasy XV-Themed Soda Energizing Elixir
Μιας και είπαμε για σημαντικά… Εννοείται πως οτιδήποτε σχετίζεται από σπόντα με Final Fantasy XV είναι fair game αυτήν την περίοδο.

Former Sony Executive Shahid Ahmad Defends No Man's Sky Developer
Άλλη μια απόδειξη πως ο σύγχρονος game journo νομίζει πως η δεοντολογία είναι νέος τύπος σάλτσας για Doritos. Ναι, ο Shahid Ahmad υπερασπίζεται τον developer διότι είναι προσωπικός του φίλος και κουράζεται από τις επί προσωπικού κατηγορίες που εκτοξεύει ο κόσμος που π.χ. αμφισβητεί ακόμη και αν το Foundation Update ήταν στα σκαριά πριν τις αρχικές διαμαρτυρίες και σχόλια για τη βασική έκδοση του παιχνιδιού κ.ά. Και εδώ η είδηση είναι η διαμάχη η ίδια. Διότι…και οι άνθρωποι ζώα είμαστε.

You’ve waited 9 years for The Last Guardian, so why spoil it by watching the opening cinematic now
Σαχαζότευτλος Εξυπνίδης.

We open 28 Battlefield 1 Battlepacks so you don’t have to
Ένας μάζεψε (ή αγόρασε) packs και εντυπωσιάζει την πλάση ανοίγοντάς τα και δείχνοντας τα αποτελέσματα σε video. Ανατριχίλα. Συγκίνηση. Θρησκευτική…κατάληξη.

Have you played Orwell yet? Everyone on Twitter seems to love it
Όπου ο συντάκτης λέει ότι “όλοι στο Twitter” κάνουν κέφι ένα παιχνίδι για να πείσει κάποιον να πατήσει τον τίτλο.

How games influenced Deg, my first novel
Εδώ έχουμε μια είδηση στην οποία ο συντάκτης σπρώχνει ένα βιβλίο του που δεν σχετίζεται με games, εξηγώντας πώς το επηρέασαν τα games. Η αυτοπροώθηση είναι η είδηση δηλαδή. Ωραία πράγματα.

What Zelda can learn from Skyrim
Για αρχή περιμένουμε να ηρεμήσετε λίγο μιας και πήγατε να πνιγείτε και δεν κάνει. Όχι ακόμη. Η θεότητα που ανέλαβε το άρθρο λέει λοιπόν ότι θέλει μεγαλύτερη ποικιλία και αισθητική μοναδικότητα σε διαφορετικές περιοχές του χάρτη με το σκεπτικό ότι τώρα που ο κόσμος άνοιξε, κάπως πρέπει να ξεχωρίζει περισσότερο κάθε μέρος. Ως γνωστόν, η σειρά The Legend Of Zelda στερείται χαρακτήρα στο βαθμό που η σειρά The Elder Scrolls στερείται bugs.

Ύστερα ζητά crafting στο νέο Zelda με τη λογική ότι το Skyrim κάνει πολλά περισσότερα σε αυτόν το τομέα. Δεν λέει γιατί είναι λογικό κάτι τέτοιο, επιμένει όμως ότι αφού κάποιος το κάνει είναι ανόητο να το αγνοήσει η Nintendo. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Nintendo κάνει γενικά ό,τι οι άλλοι.

Θέλει και άπειρα side quests, παρότι αναφέρει ότι το Skyrim είναι γεμάτο fetch quests. Αλλά αφού έχει πολλά από όλα, γιατί όχι και το Zelda; Αναφέρει μάλιστα το main quest και τα side chains του Skyrim σαν να είναι παραδείγματα προς μίμηση. Σαν να μην ξέρουμε ότι η Bethesda δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά σε πλοκή εδώ κι εκεί. Σαν να μην ξέρουμε ότι η Nintendo δεν χωλοσκά ποτέ για την πλοκή, οπότε δεν χρειάζεται να προσποιείται κιόλας.

Άρεσε και ο δράκος. Άρα; Ε ας γίνει κάτι ανάλογο στο Zelda, κι ας μην είναι δράκος.

Η επαφή με την πραγματικότητα είναι μυθική πλέον. Κάτι σαν την Ατλαντίδα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • 3nws1th5
    • Βεζ(οαυτολογοκριθηκα να μην παρεξηγηθω) σε προσκυνω. You are by far the best site with the best articles!!! Αυτο με το zelda που λες, με εκανε και χτυπιομουν απο τα γελια!

    • majorfox
    • Βεζο πες μας για το review του mgs3 του gamepro , μας ελειψε πολυ οι παλιές εποχες !

*