Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Triggered

Καφεΐνη, καφεΐνη, χοπ, χοπ, χοπ.

Δρακόντεια πέτρα
Scalebound cancellation won't end Xbox projects with other studios, but games may be shown later
Επειδή κάθε φορά που ακυρώνει τίτλο-προϊόν συνεργασίας platform holder όλοι πανικοβάλλονται σκεπτόμενοι ότι δεν θα ξανασυνεργαστεί ποτέ ξανά με κανέναν η εταιρεία. Ε, δικαίως χρειάζεται διευκρίνιση.


Xbox boss says Microsoft will continue to “take risks” in the wake of Scalebound’s cancellation
Η ανάληψη ρίσκου είναι ένας από τους λόγους ύπαρξης μιας ιδιωτικής επιχείρησης. Αλλά όταν το λέει η Microsoft, ή κάποιος σαν την Microsoft τέλος πάντων, είναι κάτι σαν επαναστατική κραυγή ας πούμε.

Scalebound gently wiped from the face of the Earth – or at least all Microsoft channels, anyway
Microsoft is removing Scalebound videos from its YouTube channel
Δύο Μέσα αισθάνονται την ανάγκη να ανακοινώσουν στον κόσμο ότι η εταιρεία που ακύρωσε νωρίτερα προϊόν, αφαιρεί τις αναφορές στο προϊόν αυτό στα κανάλια πληροφόρησης που διαθέτει. Με το καλό να μας ενημερώσουν και για την εξαφάνιση προϊόντων από σελίδες μετά την απόσυρσή τους από την αγορά λόγω προχωρημένης ηλικίας.

Μάζα εν δε Ζα
New Mass Effect: Andromeda gameplay footage is coming tomorrow
Σας γράφουμε ότι αύριο θα γράψουμε για αυτό που μόλις γράψαμε.

We’ll be seeing more of Mass Effect: Andromeda’s Tempest and Nomad today, but until then, let’s enjoy this screenshot
Δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο να γράψουμε, κάποια στιγμή θα έχουμε, αλλά για την ώρα ξεπετάμε το ένα και μοναδικό ανούσιο νέο πράγμα που βρήκαμε.

Χαζά υπάρχουν
Overwatch fans and Terry Crews both think he’s perfect for Doomfist, can Blizzard just put a ring on it already
Σε περίπτωση που δεν είναι σαφές, η είδηση είναι πως γίνεται λόγος online ότι προτιμάται συγκεκριμένος ηθοποιός για συγκεκριμένο χαρακτήρα και το Μέσο ασκεί αγανακτισμένα τάχα μου πίεση για την πραγματοποίηση της θεάρεστου αυτού σκοπού.

Stop freaking out about Overwatch’s latest PTR build – the community’s barely had time to try it
Όπου το Μέσο επιχειρεί να εξηγήσει στο internet ότι δεν έχει νόημα να συζητά για κάτι που δοκιμάζεται επειδή κάποιος είπε κάτι κάπου, από τη στιγμή που όσοι τελούν χρέη δοκιμαστή στην προκειμένη δεν έχουν προλάβει ουσιαστικά να ασχοληθούν αρκετά ώστε να βγουν συμπεράσματα.

Καραμελωμένος ασβέστης
Halo Franchise Development Director Says Project Scorpio Specs Are Beefier Than He Expected
Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος λέει ότι δεν ξέρει τα specs αλλά έχει συμπεράνει κάποια πράγματα έμμεσα. Χώρια που η πληροφορία “ισχυρότερο από όσο περίμενε ο Α ή ο Β” προφανώς και οδηγεί (;) σε κάποιο συμπέρασμα για το σύστημα.

PS4 Firmware Update 4.5 Coming Soon
Ο συντάκτης γράφει στα σοβαρά ότι επειδή η Sony ζητά testers για software update, αποκαλύφθηκε ότι κάποια στιγμή θα γίνει software update.

Microsoft still undecided if Scorpio will be shown before E3 2017
Σας ενημερώνουμε ότι κάποιος δεν έχει να ανακοινώσει κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμη. ΔΕ ΝΤΟΡΑΜΑ.

Halo Wars 2 benefits from the experience of Creative Assembly
Παιχνίδι που επωφελείται από την πρότερη εμπειρία του ίδιου του developer; Δηλαδή, θέλετε να πείτε ότι το αν θα τα πάει καλά ένα παιδί στην τετάρτη δημοτικού παίζει να συνδέεται και με όσα έμαθε στην τρίτη δημοτικού;

Watch Super Mario Odyssey's trailer remade in GTA IV
Να τηρούνται και οι παραδόσεις.

Resident Evil 7 producer has “no plans” for Switch, but at least he didn’t burst out laughing
Εδώ, πέρα από την πλάκα, είναι τόσο προφανής η αρνητική προδιάθεση προς την κονσόλα της Nintendo που σκεπάζει (για πολύ λίγο) την ανικανότητα του συντάκτη να κατανοήσει ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τέτοια ports δεν είναι οι επιδόσεις (οι μηχανές είναι αρκετά ευέλικτες σε τέτοια θέματα έτσι κι αλλιώς) αλλά ότι η διαφορετική αρχιτεκτονική σημαίνει ότι είναι πιο ακριβή η προσπάθεια μεταφοράς.

Τριγκεράτωψ
NieR: Automata Dev Comments on Controversy Surrounding 2B's Big Bum
Ας ασχοληθούμε με το πόσο δεν νοιάζεται το Taro για το ότι το internet έχει φάει φρίκη σχετικά με τις διαστάσεις ενός κώλου.

Blizzard Says Overwatch Skins Accidentally Made Mei Look Thinner
Όπου αντί να γελάμε με το γεγονός ότι η Blizzard αναγκάστηκε να ασχοληθεί με την πετριά της online μάχιμης κοινότητας που πήρε προσωπικά το ενδεχόμενο να λεπτύνει μια μέση, κάτι που γίνεται αντιληπτό ως επίθεση στο “γεματούλη” σωματότυπο.

Επειδή η σωματοδομή οποιουδήποτε σε παιχνίδι της Blizzard είναι τόσο ρεαλιστική που γίνεται πρότυπο για κάθε γενιά και κινδυνεύουμε από τέτοιες αποκλίσεις.

Και ο συντάκτης δεν ξεχνά να αναφέρει πολλαπλές φορές ότι για κάποιους τέτοια πράγματα είναι σημαντικά. Με θαυμαστικά κιόλας.

Zelda’s “complex and multifaceted” in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, so don’t read too much into the trailer
19 του μήνα. Για δήλωση από τις 13 του μήνα σε αδελφικό site. Και το ζουμί που προσπαθεί να βγάλει ο συντάκτης από το ξίγκι είναι πως μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι διότι ναι μεν πλάνταζε η Zelda στο trailer αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι μια υπερβολικά συναισθηματική καρικατούρα στο παιχνίδι. Η οποία ανησυχία προέκυψε από την προβολή ενός trailer.

Εδώ έχουμε πραγματικά περίπτωση που ο συντάκτης έχει να κάνει παραπομπή σε συνέντευξη του Aonuma και προσπαθεί να αναδεύσει θέμα από το πουθενά και να κάνει μετά ότι, τελικά, δεν υφίσταται τέτοιο θέμα οπότε όλα κομπλέ.

Ναι αλλά τα νεύρα όλα κοτλέ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*