Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Αρμονία και λαχτάρα

*
Nintendo Is Recruiting Level Designers For The Legend of Zelda Series
Α τους αλήται. Τολμάνε να θέλουν άτομα.

Nintendo job posting suggests new Legend of Zelda may be underway
Πότε θα καταλάβουμε πως μια ομάδα που είναι αφιερωμένη στη σειρά Zelda δεν σταματά ποτέ να ασχολείται με την ανάπτυξη νέου Zelda; Το μόνο πιο γελοίο από την ειδική αναφορά στην αγγελία είναι η «πισινή» που προσπαθεί να κρατήσει ο συντάκτης για το ενδεχόμενο να μην είναι σίγουρη η ανάπτυξη νέου Zelda. Είναι σαν να περιμένει κάποιος αγγελία της Nestlé για το τμήμα παγωτού και να αναφέρει, με επιφύλαξη, ότι μάλλον θα φτιάξει κι άλλο παγωτό η εταιρεία.


Gears of War Developer Rod Fergusson Wants the Brumak Added to Monster Hunter: World
Gears of War studio head wants to see the Brumak in Monster Hunter World
Θα αρχίσει να μας νοιάζει αν συμφωνηθεί να προστεθεί Brumak στο Monster Hunter World. Μέχρι τότε και μπριζόλα μπορεί να θέλει ο Fergusson, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γραφτεί κάτι γι’ αυτό.

You sadly won't be able to dress up as the Avengers in Fortnite
Τι κρίμα για ένα cross-over περιορισμένης διάρκειας. Γιατί δεν φτιάχτηκε ολόκληρο παιχνίδι που να θηλυκώνει στο Fortnite για 15 μέρες ας πούμε;

Epic has already nerfed Thanos in Fortnite
Thanos nerfed in Fortnite
Πω πω, πάει η ισορροπία τώρα. Τι θα κάνουμε για να το αντέξουμε σε χαρακτήρα που έχει ημερομηνία λήξης; Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Ούτε μια διαφημιστική ενέργεια δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε.

Rumour: Code Vein Release Date Could Be Set for July
Φήμη: Μπορεί και να μη μας νοιάζει πότε μπορεί να κυκλοφορήσει κάτι, μόνο το πότε όντως θα κυκλοφορήσει κάτι.

Sony Bend Doubles Down on Days Gone Release Window
Την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε η ίδια ακριβώς ατάκα, λέγαμε για το 2018. Και φυσικά όσο μετρούσε τότε, μετράει και τώρα που ξέρουμε ότι θα περιμένουμε να μπει το 2019 και βλέπουμε. Όσο και να χτυπιόμαστε πριν από τότε, ό,τι και να λέμε, πιο γρήγορα δεν θα έρθει.

Complaining about The Witcher TV series? You don't know jack shit about how television is made, says show writer
Απολαύστε τον αρχισυντάκτη του VG247, καθώς διαλέγει να μετατρέψει σε θέμα έναν άκυρο τσακωμό στο twitter. Και είναι άκυρος όχι επειδή η σεναριογράφος έχει άδικο, αλλά επειδή αν κάθε φορά που λέει κάποιος βλακεία προς δημιουργούς στο Twitter γινόταν ειδική αναφορά σαν να μας εκπλήσσει η συνεχιζόμενη ύπαρξη της ανθρώπινης βλακείας, δεν θα έμενε χρόνος για να γράψουμε κάτι άλλο.

CD Projekt "Took Action" Following Cyberpunk 2077 Asset Theft Last Year
Δηλαδή τους έκλεψαν και δεν θεώρησαν ότι πρέπει απλά να αράξουν; Κοίτα να δεις κάτι πράγματα.

Bethesda's Pete Hines Says E3 2018 Showcase May Be Company's Longest Ever
Bethesda's Probably Gunning for Another Short and Sweet E3 Press Conference
Μέχρι στιγμής, ακόμη και όταν έχει να δείξει ωραία πράγματα η Bethesda, η παρουσίασή της παραμένει άθλια. Ένα το κρατούμενο. Ο ένας λέει ότι η ερχόμενη παρουσίαση θα είναι τεράστια. Το οποίο φυσικά και ερμηνεύεται ως γαργαλιστικό. Διότι όταν έχεις δει την αθλιότητα των παρουσιάσεων, μόνο καλή μπορεί να είναι η επιμήκυνσή τους. Έτσι δεν πάει. Θα είναι μεγαλύτερη λοιπόν. Άρα δύο τα κρατούμενα. Ύστερα μαθαίνουμε ότι θα είναι ξανά σύντομη και χαριτωμένη. Δεν ήταν ποτέ άλλοτε χαριτωμένη και πάντα ήταν πιο μακροσκελής από όσο είχε νόημα. Άσχετα με το πόσα λεπτά έδειξε το ρολόι. Αλλά ας πούμε ότι εμείς είμαστε τρελοί. Πώς συμπεραίνει ο συντάκτης ότι θα είναι «μαζεμένη» η παρουσίαση; Από τη δήλωση πως σίγουρα δεν θα είναι τρίωρη σε διάρκεια. Προσθέστε τα δυο κρατούμενα σε αυτό το λογικό σφάλμα και βγάλτε άκρη μόνη σας για το αν ο Τύπος νιώθει να κάνει τη δουλειά του.

Sony Still Hasn't Announced Its E3 2018 Press Conference
Στην κλίμακα του 10, πόσο πάνω από το 11 θα έλεγες ότι φτάνει η χαζομάρα σου αγαπητέ συνάδελφε;

Sony Won't Be Holding a Traditional Press Conference at E3 2018
Sony’s E3 Conference Will Be “Taking A Different Angle”
Φυσικά, μια μέρα αργότερα, ανακοινώνονται λεπτομέρειες. Καλά να πάθει ο προηγούμενος. Αλλά η μαζική παράνοια συνεχίζεται. Η Sony είπε ότι θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό για τη διάχυση της επικοινωνίας σχετικά με όσα θα δείξει στην E3. Για αυτό και ανακοίνωση εκ των προτέρων σε ποιους τίτλους θα εστιάσει περισσότερο. Ο Τύπος κατάλαβε ότι θα γίνει κάτι ανεπανάληπτο και πρωτοποριακό, ότι θα δοκιμαστεί νέα προσέγγιση στην ίδια τη συνέντευξη Τύπου. Φυσικά η Sony αναγκάστηκε να διευκρινίσει ότι άλλο πράγμα εννοούσε και πως φυσικά θα εμφανιστούν κι άλλοι τίτλοι, γνωστοί αλλά και, προς το παρόν, άγνωστοι.

Ο εγκέφαλος ορισμένων πότε θα εμφανιστεί δεν ξέρουμε. Σε λίγο θα πει κάποιος από τη Sony ότι πρώτη φορά ευχαριστήθηκε τόσο ένα ποτήρι νερό και θα βγουν θεωρίες ότι η εταιρεία χτίζει εργοστάσιο εμφιάλωσης Evian και πως αυτό μπορεί να σημαίνει μικρότερη επένδυση στο PlayStation. Λίγο νιονιό. Λίγο. Δεν μπορεί να κύλησε όλο από τα αυτιά. Αν είναι να ξέρουμε να μοιράσουμε φελλούς στους φελλούς.

PS5 Won't Be at E3 2018, Sony Unsurprisingly Confirms
Ξέρετε γιατί χρειάστηκε η διευκρίνιση; Γιατί οι επαγγελματίες του συναφιού δεν έχουν σταματήσει να λένε πράγματα στην τύχη για το επόμενο PlayStation, αγνοώντας κάθε λογική μόνο και μόνο για να «τσιμπήσουν» κάνα view. Να τσιμπήσουν. Το view το τελευταίο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*