Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Βρύα και λειχήνες

*
Hideo Kojima teases Death Stranding at E3 2018 with moss screenshot
Hideo Kojima Teases Death Stranding E3 2018 Trailer with Screenshot of Moss
Hideo Kojima tweeted an image of Death Stranding and people are searching for clues in the dirt
Kojima βγάζει screenshot με βρύα και λειχήνες, Τύπος κόβει κεφάλι.

Neil Druckmann Begins Teasing The Last of Us Part II Reveal at E3
Ας αναλύσουμε λίγο το δράμα. Είμαστε στο χρονικό σημείο που γνωρίζουμε, επισήμως πια, ότι θα εμφανιστεί το The Last Of Us Part II στην παρουσίαση της Sony. Που έτσι κι αλλιώς ήταν λογικό. Οπότε το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει αγωνία ως προς το αν θα δούμε κάτι ή όχι. Κάτι πρέπει να γραφτεί όμως, δεν γίνετε να περνούν οι μέρες και να μη «χτυπάμε» το keyword.  Τι θα πει ο κόσμος δηλαδή. Οπότε ο αγαπητός συνάδελφος θεωρεί είδηση την έναρξη του teasing και κάνει τη φοβερή διαπίστωση ότι δεν ανυπομονεί μόνο ο κόσμος να δει το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν κι άλλοι με τέτοιο καημό, όπως ο Neil Druckmann της Naughty Dog. Εδώ σίγουρα χρειάζεται κάποια προσβολή με τη φωνή του Batman από τις κινηματογραφικές ταινίες LEGO.


Days Gone Pushing PS4 to Its Limits, Says Sony Bend
Από τα πρώτα βήματα μιας κονσόλας μέχρι τα τελευταία ακούμε την ίδια ατάκα. Και κανείς δεν πιάνει το νόημα: πως δεν έχει καμία σημασία η ατάκα αυτή.

Sony is working with AMD's Ryzen CPU tech - and PS5 is the most likely target
Μας αρέσει το περιθώριο που αφήνεται στην αμφιβολία. Γενικά, όταν δεν υπάρχει εναλλακτική πέραν της AMD, δεν χωρά αμφιβολία.

Call of Duty YouTuber uses maths to work out the size of the Black Ops 4 battle royale map
Δημοσιογράφος χρησιμοποιεί μαθηματικά για να υπολογίζει πόσο πάνω από το 10 της κλίμακας του 10 κινείται η χαζομάρα της συγκεκριμένης δημοσίευσης.

“Gorgeous, responsive & a hell of a lot of fun” – hands-on with Call of Duty: Black Ops 4
Να ευχαριστήσουμε το επίσημο blog ενός platform holder για το hands-on preview και τις εντυπώσεις για το παιχνίδι. Την επόμενη φορά ελπίζουμε να διαβάσουμε και preview από την Activision. Για να μην κουραζόμαστε άδικα.

Red Dead Redemption 2 Publisher Confident of No More Delays
Δηλαδή ξέρουμε ημερομηνία, δεν ανακοινώθηκε νέα καθυστέρηση, κάτι πρέπει να γράψουμε πάλι, ας πούμε για δήλωση πως μάλλον δεν θα υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

Egglia studio Brownies developing Switch title that it hopes to announce this summer
Τώρα ανακοινώνουμε και τις ελπίδες.

PS5 launch: another piece of the PlayStation 5 puzzle slides into place
Το ψέμα το ίδιο. Διότι πρόκειται πάλι για θεωρία περί του επεξεργαστή και της GPU και στον τίτλο προσποιούμαστε πως προέκυψε νέο στοιχείο για την κυκλοφορία του PS5. Ευχαριστούμε T3. Ελπίζουμε να είσαι το χάπι για τη ρύθμιση του θυρεοειδούς. Για να έχεις και κάνα ελαφρυντικό.

Yep, PUBG's recent patch changed positional sounds without the developer saying anything
Κάπου μεταξύ της κατηγορίας «πώς ντολμάς;!» και «Ξυπνιτζής Εξυπνίδης, esq.».

This Spider-Man PS4 Billboard in Los Angeles Is Bad Ass
Φανταστείτε κάποιον να προσφέρει κάλυψη για τις αφίσες που ανεβάζει η ΚΝΕ και είστε ακριβώς στα επίπεδα χρησιμότητας τέτοιων δημοσιεύσεων.

Days Gone Dev Sony Bend Talked About Making an inFAMOUS Game for PS Vita
Φοβερή αποκάλυψη εντός. Μεταξύ παραγωγών μια ομάδα πετάει διάφορες ιδέες πριν καταλήξει στο επόμενό της βήμα.

Battlefield 5 has women in it. If that bothers you, please, piss off
Αυτός είναι ο αρχισυντάκτης του VG247. Που αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει «είδηση» για να την πει στον κόσμο και μόνο και να παραπέμψει όσους δεν τσαντιστούν από την ξεκάθαρα αντιεπαγγελματική, στο όριο του αυτοερωτισμού, συμπεριφορά του σε ένα βίντεο που δεν είναι καν καλή σάτιρα για οποιοδήποτε θέμα, πόσο μάλλον για την πρεμούρα ορισμένων σχετικά με την εμφάνιση γυναικών σε ένα παιχνίδι που κινείται, έτσι κι αλλιώς, πολύ εκτός λογικής και της όποιας ιστορικής ακρίβειας ώστε να έχει νόημα η διαμαρτυρία. Αλλά όχι, ο κύριος εδώ είναι αρχισυντάκτης και θα σας δείξει αυτός, θα δείτε τι θα πάθετε, γιατί θέλει να βροντοφωνάξει ότι θεωρεί εαυτόν cool προοδευτικό. Τι κρίμα που τι τηγάνι τον χτυπήσει στο κεφάλι, τι πρόοδος, μάλλον δεν θα καταλάβει διαφορά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*