Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Γίνεται του Ναθαναήλ

Από τη στιγμή που κοντοζυγώνει η κυκλοφορία του Uncharted 4: A Thief’s End, τι σημαίνει ότι κάνουν τα απανταχού μέσα; Βάζουν στο μάτι τα αντίστοιχα keywords με την ελπίδα να επικρατήσουν κάπου μεταξύ φανμποϊσμού και SEO. Ελπίζουμε να κολλήσουν εκεί ανάμεσα και να μην μπορούν να αναδυθούν για να πάρουν ανάσα. Τόσο καλόκαρδοι είμαστε.

Naughty Dog’s next game will “get even more” out of PS4
Uncharted 4 Lead Designer Has No Doubt that Naughty Dog’s Next Game Will “Get Even More” Out of PS4
Καλωσήρθατε στο έτος 1998 ή κάτι παρόμοιο. Από τότε ακούμε κάθε φορά ότι την επόμενη φορά κάποιος θα ξεζουμίσει το μηχάνημα ακόμη περισσότερο. Πέραν του αυτονόητου της υπόθεσης, οι αποκαλύψεις αυτές ταιριάζουν μούρλια με τις άλλες που μιλάνε από την πρώτη μέρα ενός συστήματος για πλήρη αξιοποίησή του. Η μία δήλωση ακυρώνει την άλλη, αλλά όλοι οι publishers λατρεύουν να τις χρησιμοποιούν και τις δύο σε κάθε ευκαιρία που προκύπτει. Το θέμα είναι, ως συνήθως, γιατί ασχολείται οποιοσδήποτε όταν πέφτουν οι ατάκες αυτές.

These Uncharted 4 Trailers Just Get Better and Better
Επειδή δεν αρκεί να έχουμε trailers, παρουσιάσεις, gameplay demos και λοιπά για να στηθεί hype, τώρα πρέπει να το χώνουμε και στις λίγες λέξεις μιας δημοσίευσης που υπάρχει μόνο και μόνο με αφορμή ένα ακόμη, εντυπωσιακό ή όχι δεν έχει σημασία, trailer.

Naughty Dog's Ditching Doughnut Drake in Uncharted 4
Από τη μία έχουμε το ένα αστείο της υπόθεσης. Ότι αφαιρείται μια παχύσαρκη έκδοση του Nate από το multiplayer με το σκεπτικό ότι η εταιρεία δεν αισθάνεται καλά να αντιμετωπίζει κάποιος την εμφάνισή του ως αστεία, διότι γελάει/διασκεδάζει έμμεσα εις βάρος παχύσαρκων ατόμων. Αυτό που θεωρείται προσόν, σχεδόν, να λείπει ο αυτοσαρκασμός από την κοινή γνώμη είναι ένα δυστύχημα από μόνο του. Υπάρχει και το άλλο δυστύχημα όμως. Ότι η αφαίρεση μιας παραλλαγής ενός χαρακτήρα είναι κάτι που σηκώνει ανάλυση, επίσημες δηλώσεις και άλλα τέτοια.

Φου φου στη 15η

Final Fantasy XV Demo Downloaded in “Large Numbers;” Square Enix Might Increase Ultimate Edition’s Production
- Πώς πήγε;
- Καλά.
- Πόσο καλά;
- Πολύ καλά.
- Πολλά τα donwloads;
- Πολλά.
- Μεγάλος ο αριθμός δηλαδή;
- Μεγάλος.

ΛΑΒΡΑΚΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΑΛΙ!

Final Fantasy XV’s Release Date Was Already Decided Back In 2013
Κι εδώ το αστείο είναι διπλό. Για αρχή κάνουμε ότι το πότε αποφασίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού παίζει ρόλο σε οτιδήποτε. Επειδή πάει κάποιος να αγοράσει το παιχνίδι στο λανσάρισμα και αναρωτιέται πότε άραγε να το πήρε απόφαση η εταιρεία ότι θα βγει την τάδε και όχι τη δείνα ημερομηνία. Ιστορίες για αγρίους. Αλλά υπάρχει και το άλλο. Αγαπητέ αρθρογράφε. Όποιος publisher/developer λέει ότι είχε αποφασιστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας ενός προϊόντος 3 χρόνια πριν το λανσάρισμά του, σε δουλεύει και του λες και ευχαριστώ που ασχολείσαι. Εδώ πάνε στραβά πράγματα την τελευταία στιγμή και αλλάζουν ημερομηνία, κατά λίγες μέρες, εβδομάδες ή και μήνες. Και η Square Enix που το ταλαιπωρεί το παιχνίδι τόσα χρόνια, του έχει αλλάξει φώτα, ονόματα, στιλ, ό,τι υπήρχε πρόχειρο τέλος πάντων, λέει αυτό το πράγμα για την ημερομηνία και το internet ασχολείται όντως στα σοβαρά.

Τα σημαντικοτερότερα

Bandai Namco’s new VR game looks like vomit waiting to happen
Όχι αγαπητέ. “Vomit waiting to happen” είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή του αναγνώστη σε νεοανακοινωθέν προϊόν.

New PS4 Dynamic Theme By Truant Pixel Pays Homage to the Glorious PS2 Dashboard
Μιας και…ζούσαμε την εποχή του PS2, πρώτον, δεν το έλεγε κανείς dashboard. Ο όρος αυτός χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στις κονσόλες για το πρώτο Xbox. Επίσης, το XMB του PS3 ήταν εκείνο που “έφτιαξε όνομα”. Το μενού του PS2 δεν έφτιαξε ποτέ τίποτα. Αλλά δεν πειράζει. Το μόνο που χρειάζεται σήμερα για να είναι κάτι “glorious” είναι απλά να αρχίσουμε να το αποκαλούμε έτσι και όποιος μας πιστέψει.

Destiny's PlayStation-exclusive content deal is still a thing
Δηλαδή μας ενημερώνουν ότι η συμφωνία, που ξέρουμε εδώ και χρόνια πως έχει γίνει σχετικά με το Destiny στα συστήματα της Sony, εξακολουθεί να ισχύει. Διαβασμένο γράμμα βουλώνεις.

Twitch streamer levels World of Warcraft character to 100 using a dance mat
Κατά τα πρότυπα του “σκύλος τραγουδά όταν ακούει πιάνο”. Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή δηλαδή.

Urgh! Could There Be More Greek Mythology on the Way in God of War PS4?
Αφήστε την κατάληξη. Αφήστε την όλη ιδέα. Δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι γράφτηκαν εκατοντάδες λέξεις για να αναπτυχθεί η θεωρία πως η μία μυθολογία είναι καλύτερη από την άλλη σε ένα παιχνίδι σαν το God Of War. Επειδή, ως γνωστόν, όλοι παίζουν God Of War επειδή προτιμούν κάποια συγκεκριμένη μυθολογία. Αλλά ναι. Η ουσία πάνω από όλα.

This Time, PSN Avatars Have Gone Too Far
900 λέξεις. Όχι δείτε περί τίνος πρόκειται. Δείτε. Ο πόνος είναι υγεία.

Και προφανώς είμαστε όλοι υγιέστατοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*