Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Γκολ Ο Ντούντι

*
Half-Life returns in Final Fantasy 15 on PC
Είμαστε σίγουροι ότι ξέρουμε τι σημαίνει «επιστροφή»; Γιατί αν είναι έτσι και το Final Fantasy XV επέστρεψε στο Assassin’s Creed Origins.

Art Pop Musician Grimes Appears at Death Stranding Studio, Sparks Speculation
Υπάρχει κάτι που θα εμφανιστεί παραδίπλα στον Kojima και δεν θα πυροδοτήσει φημολογία; Όχι. Εκεί έχουμε φτάσει. Αλλά, πραγματικά, τι σοβαρή φήμη μπορεί να γεννηθεί ακριβώς που να έχει να κάνει με art pop;


Unbelievable Breaking News: The Battlefield 2018 Reveal Trailer Is Underway
Γενικά, αν στον τίτλο της είδησης κοροϊδεύεις την είδηση και στο ίδιο το κείμενο συνεχίζεις να τρολάρεις για τη γελοιότητα της είδησης, μάντεψε τι δεν έπρεπε να είχε γραφτεί ποτέ.

Overwatch's 27th Hero is Being Teased on Twitter
Η μαγεία στο συγκεκριμένο τίτλο, πέρα από ότι δεν οδηγεί πουθενά η όλη ιστορία, είναι πως η διατύπωση φροντίζει να κάνει να φαίνεται ως είδηση όχι το teaser αλλά το ότι γίνεται στο twitter. Δεν επικοινωνούμε ούτε από λάθος πια.

Cyberpunk 2077 is 'Even More Ambitious' Than The Witcher 3
Ε όχι. Θα πάρει και πτυχίο; Να του βάλουμε από τώρα 13 στα 5; Να αρχίσουμε να ζητάμε το sequel για παν ενδεχόμενο; Φιλόδοξος είναι ο Άδωνις. Δεν προσποιούμαστε ότι το παίρνουμε αυτόματα για κάτι θετικό. Και που δεν είναι Άδωνις η CD Projekt RED βέβαια, πάλι είναι αστείο να προσποιούμαστε ότι σημαίνει κάτι συγκεκριμένο ως προς το αποτέλεσμα η δήλωση περί φιλοδοξίας.

No Way! Lara Croft Teams Up with Lucozade for 90s Nostalgia
Είμαστε στον πλανήτη χάπι, όπου οι προωθητικές ενέργειες με τρίτες εταιρείες θεωρούνται ειδήσεις και εξελίξεις.

As Europe freezes, Frostpunk's endgame looks oddly prescient
Όπου ο συντάκτης θεωρεί έξυπνο να πει πως, με κύμα ψύχους να κάνει το πέρασμά του από την οθόνη εκείνες τις μέρες, το παιχνίδι είναι κατά μία έννοια προφητικό. Ναι αγαπητοί. Διότι προφανώς είναι το πρώτο παιχνίδι στο ψύχος και συνέπεσε με το πρώτο κύμα ψύχους που πέρασε ποτέ από την Ευρώπη. Τύφλα να ‘χουν οι παγετώνες της φύσης κόντρα στους παγετώνες του μυαλού.

Sony Doubling Down on PlayStation Exclusives in Corporate Reshuffle
Platform holder επισημαίνει ότι οι εσωτερικές παραγωγές είναι σημαντικές. Ο επικεφαλής των εσωτερικών παραγωγών λέει ότι θα εστιάσει σε αυτές. Και ο δημοσιογράφος καταλαβαίνει πως ειπώθηκε κάτι πρωτότυπο και σημαντικό. Τι θα λεγόταν δηλαδή;

SoulCalibur VI Producer Is a Big Fan of Nightmare and His Ridiculous Super Move
Δηλαδή αν δήλωνε και μεγάλος fan της αείμνηστης(;) Anna Nicole Smith, θα το γράφαμε κι αυτό; Διότι το ίδιο πράγμα είναι.

'PUBG' roadmap includes new maps and more stable gameplay
Ε όχι. Καλά οι χάρτες (νέο περιεχόμενο σε online game, η οποία έκπληξις), αλλά αναφέρουμε έτσι απλά ότι στα εξελικτικά πλάνα του παιχνιδιού είναι το πιο σταθερό gameplay; Είναι από τα πράγματα που περιμένει κανείς να είναι στο design document. Βέβαια…θυμόμαστε το χαμό των media για το παιχνίδι που «μύριζε» pageviews αλλά και τους αγόγγυστους διθυράμβους. Βέβαια, εδώ θεωρούμε σημαντική τη δήλωση ενός developer ότι θα συνεχίσει να κάνει βελτιώσεις σε παιχνίδι του είδους.

Metal Gear Survive Finally Dethrones Monster Hunter World on PS4 Digital Sales Ranking in Japan
«Επιτέλους»; Τι «επιτέλους»; Είχαμε βάλει στοίχημα; Το είχε θεωρήσει κανείς θεμιτό κι αναμενόμενο;

Mario Ends Unemployment Spat, Landing New Plumbing Gig
Ναι λοιπόν. Τώρα ακολουθούμε ειδησεογραφικά τη φανταστική σταδιοδρομία ανύπαρκτων χαρακτήρων.

Guide: SoulCalibur VI - All Confirmed Characters
Ξέρουμε τι σημαίνει «οδηγός»; Ξέρουμε τι σημαίνει «άνθρωπος» γενικά ή πρέπει να τα πιάσουμε όλα από την αρχή;

Call of Duty: Black Ops IIII Snapback Spotted
ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ ΒΡΗΚΑΜ’ ΓΚΑΜΠΕΛΟΥ ΓΚΟΛ Ο ΝΤΟΥΝΤΙ!

Are License Plate Changes in Black Ops III Hinting at Call of Duty: Black Ops IIII?
ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ ΟΥΤΑΝ ΓΚΟΥΡΑΖΟΥΜΑΙ ΧΑΖΕΥ’ ΜΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΕ ‘ΚΟΝΙΚΑ ΤΟΥΤΟΥ!

We talked to the British Museum about the logo for Call of Duty: Black Ops 4
Μια στο τόσο εμφανίζεται κάτι που μας ξεπερνά. Αυτό είναι ένα τέτοιο κάτι. Διότι το logo του επόμενου Call Of Duty ξεκίνησε μανούρα online για το αν ξέρει η Activision από λατινική αρίθμηση, μιας και, λάθος-ξελάθος, ότι προτεραιότητα έχει το design είναι ιδιαίτερη πολύπλοκη σκέψη για κάποιους. Και τι έκανε ο αγαπητό; συνάδελφος; Προσπάθησε να μάθει τι ισχύει τελικά. Και το καλύτερο το αφήνει για το τέλος: η πηγή του δεν έχει εξειδίκευση για το θέμα, παρότι φαίνεται ότι ο άνθρωπος πήρε στα σοβαρά τη σχετική απορία του συντάκτη. Ναι αλλά είναι του μουσείου ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΜΕ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*