Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Δε Ρέιτζ Οβ Μπαφομούτ

Τρίγωνα, τάλαντα, νεύρα καγιανά
Final Fantasy XV Cup of Noodles TV Commercial Is Weird and Absolutely Hilarious
Ναι αγαπητοί. Ενθουσιαζόμαστε με την τοποθέτηση προϊόντος. Φανταστείτε να μπαίνατε στο αγαπημένο σας site του εξωτερικού για κινηματογραφικά νέα, και, μέσα σε όλες τις άλλες αηδίες που σίγουρα γράφονται, να βλέπατε και ειδήσεις για κάθε φορά που εμφανίζεται MacBook σε ταινία ή επεισόδιο σειράς. Ε, θα ενθουσιαζόσασταν, δεν μπορεί. Δεν έχετε καρδιά εσείς δηλαδή;

Here’s how you can force PS4 Pro games to run in 1080p mode on 4K TVs
Ναι. Γράφτηκαν μερικές εκατοντάδες λέξεις για να σου ας πουν ότι μπαίνετε στο μενού της κονσόλας και αλλάζετε την ανάλυση. Έχετε χάρη που έπρεπε να μπουν στην ίδια πρόταση οι όροι PS4 Pro και 4K.


Artist pays tribute to racing franchises using Forza Horizon 3 screenshots
Πολύ καλή δουλειά έκανε ο άνθρωπος. Η είδηση πού είναι; Ή το ρεζουμέ είναι να συγκινηθούμε που κάποιος έκανε πολύ καλή δουλειά με in-game screenshots;

Dead Rising 4 outsold The Last Guardian in release week
Το ένα είναι, για την ώρα, αποκλειστικό στο Xbox One. Το άλλο αποκλειστικό (κανονικό) στο PS4. Τι πιο λογικό από το να συγκρίνουμε πωλήσεις αποκλειστικοτήτων που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους; Ειδικά όταν η καθεμιά απευθύνεται και σε διαφορετικό τύπου gamer.  Την επόμενη φορά να συγκρίνουμε τις πωλήσεις του Killer Instinct με εκείνες του Paper Mario. ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Οι “τελευταίοι” που λέει ο λόγος
The Last of Us Part 2 fans think they figured out a major plot point about Joel
The Last of Us fans have a huge Part 2 theory
Τα αδελφικά sites ξαναχτυπούν δείχνοντας όλο και πιο συχνά ότι έχουν αποφασίσει να πατούν όσο πιο συχνά μπορούν στην ίδια γραμμή παραλογισμού. Στη μία περίπτωση πρέπει να μάθουμε ότι οι fans έχουν αναπτύξει μια θεωρία (και πότε δεν αναπτύσσουν οι fans θεωρίες δηλαδή;) ενώ στην άλλη χωράει και το σχόλιο ότι οι fans φαντάζονται ότι έχουν πέσει μέσα σε μια θεωρία τους για την πλοκή του παιχνιδιού.

So Many People Are Going to Get Ellie's Tattoo from The Last of Us: Part II
Μαζευόμαστε γύρω από τη φωτιά, μιλάμε για το τατουάζ ενός φανταστικού χαρακτήρα, ρωτάμε το κοινό πώς του φαίνεται το σχέδιο και αισθανόμαστε επαγγελματίες.

Κοτζιμιές στον Kojima
Hideo Kojima Congratulates Fumito Ueda on The Last Guardian's Launch; Ready to Start His Own Journey
Κλασικό σημάδι κοινωνική υποκρισίας το ότι αντιμετωπίζουμε ως εκπληκτικό σημάδι πολιτισμού την ανταλλαγή αβροτήτων μεταξύ επαγγελματιών. Βέβαια, συχνά-πυκνά, νομίζουμε ότι ο επαγγελματισμός είναι κάτι σαν τα κουκούτσια στο καρπούζι. Απλά ενοχλούν και τα φτύνουμε. Οπότε φυσικά και θα συγκλονιστούμε όταν γινόμαστε μάρτυρες φυσιολογικής συμπεριφοράς μεταξύ ανθρώπων με εγκέφαλο.

Death Stranding makes no sense to Mads Mikkelsen but he’s enthusiastic about “very brilliant” Kojima
Όπου μαθαίνουμε ότι ένας (δεν έχει καν σημασία ποιος) δεν έχει καταλάβει τι γίνεται γύρω του αλλά έχει να πει καλή κουβέντα για έναν άλλον, οπότε…RIGHT ON DUDE.

Hideo Kojima Compares Alliance with Guerrilla Games to Space Exploration; Reminisces on Past Year
Ήμαρτον. Απλά ήμαρτον. Αγαπητά ζωντόβολα, ο Kojima χρησιμοποίησε παραβολή για να δείξει τη λογική που οδήγησε τη συνεργασία. Δεν συγκρίνει τη συνεργασία με την εξερεύνηση του διαστήματος. Λίγο νιονιό πια. Λίγο. Έστω σαν απολειφάδι από κονσέρβα με τόνο (κιτρινόπτερο), όχι μεγαλύτερο και πνιγεί το κεντρικό νευρικό σύστημα από την ξαφνική εξυπνάδα.

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά
"She can't understand how someone she's never met would be so kind"
Αυτό ανέβηκε ως είδηση. Αφορά off topic thread στο rllmuk, ένα τουλάχιστον θρυλικό και ιδιότροπο, κυρίως αγγλικό, gaming forum. Και η κοινότητα αποφάσισε να βοηθήσει μια οικογένεια σε δύσκολη στιγμή. Και καλά έκανε. Το να μετατρέπεται αυτό σε είδηση, αλλά και αφορμή να γραφτεί ένας σύντομος χαιρετισμός/ευχή με υπογραφή “Eurogamer” όχι απλά δεν έχει λόγο να σχετίζεται με ειδησεογραφία (στην καλύτερη θα έπρεπε να είναι op-ed) αλλά υπογραμμίζει το mainstreaming της υποκρισίας στα περί δωρεών. Έγινε κάτι καλό και πρέπει να συνδεθούμε κι εμείς για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Είδηση. Και λύπη. Δική μας.

Κακές γιορτές να ‘χουμε (άραγε ήθελα να πατήσω λάμδα και πήγε λίγο πιο αριστερά το δάκτυλο ή είμαι όντως τόσο μισάνθρωπος;).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*