Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Εκρηκτικά εκπληκτικό τίποτα

Xbox’s Phil Spencer “Blown Away” by the Work of His team: “Doing Things we’ve Never Done”
Εμείς νομίζαμε ότι κάθε μέρα κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Κάτι πρέπει να έχουμε χάσει.

Dragon Quest Beats Overwatch in Japan, While PS4 Stays at the Top of Media Create
Τιτάνιο λαγωνικό αντιμετωπίζει ως σοβαρό φαινόμενο το ότι οι πωλήσεις του Overwatch δεν ξεπέρασαν εκείνες του Dragon Quest στην Ιαπωνία. Του Dragon Quest. Στην ΙΑΠΩΝΙΑ. Οπότε κι εμείς αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατό το Dangangonpa να έχει χαμηλότερες πωλήσεις από το GTA στη Δύση.

Konami Announces the Inevitable Metal Gear Solid Pachislot Machine
Ας γράψουμε κάτι άσχετο αφού έχει να κάνει με Metal Gear.

Konami’s Metal Gear Solid Pachislot Sparks Rage Among Fans; Gets Over 14,000 Dislikes in Twelve Hours
Ας επανέλθουμε στο ίδιο πράγμα γιατί το internet διαμαρτυρήθηκε και μαζεύτηκαν πολλά dislikes. Διότι ό,τι έχει πολλά likes ή dislikes είναι σημαντικό.

Overwatch player reaches level 100 one week after launch
Στο οποίο απαντούμε ως εξής: Το Κάμα Σούτρα των βατράχων εμπλουτίζεται με νέα στάση

Swiss Retailer Lists Crash Bandicoot for PS4
Για να καταλάβετε ότι καλά σας κάνει η Sony όταν τόσοι και τόσοι αλαφροΐσκιωτοι δεν χάνουν ευκαιρία να αναπτύξουν θεωρίες με μηδενική επαφή με το σύμπαν.

EA’s Jade Raymond Gives Updates on Projects at Motive and Visceral Games; EA Motive Now at 65 Employees
Φοβερά updates. Σας λέμε ότι είμαστε 65 άτομα, σας λέμε ότι ξεκινήσαμε με την ανάπτυξη Star Wars game, σας λέμε ότι και κάτι συνάδελφοι είναι σε ενδιαφέρον ταξίδι ανάπτυξης. Αυτά είναι updates για τα projects της EA όσο και το video που συνόδευσε την εμφάνιση της Jade Raymond στην E3, video που λατρεύτηκε από μικρούς και μεγάλους (#not).

Chrono Trigger Director “Would Love to See a High-Quality, High-End Version” of the Legendary Title
Διότι ο καθένας λέει τι θέλει και τον γράφουν οι ειδήσεις. ΟΚ λοιπόν. Θέλουμε Haribo με γέμιση πραλίνας φουντουκιού, βουτηγμένα σε αφρό αρακά. Πάμε να ανοίξουμε τηλεόραση.

Overwatch perma-bans really are permanent
Το Σάββατο είναι όντως Σάββατο. Για την Κυριακή περιμένουμε ετυμηγορία ακόμη.

The Wind Waker inspired me to build a boat
Αγαπητό Eurogamer.
Ξεκλείδωσα το λουκετάκι σου σε σχήμα καρδούλας για να σου πω ότι σήμερα πήγα σχολείο. Κι επειδή καμιά φορά βλέπω κι άλλα παιδάκια σε videogames που πάνε σχολείο, αποφάσισα ότι κάτι ξέρουν και το κάνουν, οπότε υπόσχομαι ότι θα πηγαίνω με χαμόγελο από εδώ και στο εξής στο μάθημα. Και θα κρατάω ξεκλείδωτο και το λουκετάκι σου για να σε παραβιάζει όποιος θέλει, να σε διαβάζει και να βγάζει τα μυστικά μας στο ιντερνέ.
Ειλικρινά δικός σου,
Τζένη Μπότση

Crash Bandicoot on PS4? Hold Your Horses: You Won’t Learn it from a Swiss Retailer
Αυτό εδώ κρατήστε στο στην άκρη γιατί ο συντάκτης όχι απλά γράφει κατεβατά ολόκληρα για κάτι που δηλώνει ότι είναι άκυρο, αλλά διαμαρτύρεται και για την ποιότητα δουλειάς άλλων Μέσων που δεν κάνουν κόπο να διασταυρώσουν τα ανύπαρκτα στοιχεία.

Διότι ξέρετε τι έγινε μετά στο εκπληκτικό αυτό μέσο;

DOOM Demo and New Multiplayer DLC Revealed; VR Support Coming
Έγινε αναφορά στα περί demo του Doom. Ο συντάκτης (όχι ο ίδιος όμως) άκουσε που λέγανε κάτι για shareware και τη δεκαετία του 1990 και γράφει λοιπόν ότι η κίνηση αυτή τιμά μια παλιά υπηρεσία για trial version, ονόματι Shareware (ναι, με κεφαλαίο, γιατί πίστεψε ότι είναι όνομα), από τη δεκαετία του 1990.

Όχι ιδέα δεν έχει, όχι δεν έκανε γρήγορη έρευνα για να σιγουρευτεί, όχι νομίζει ότι η διασταύρωση μιας αυθαιρεσίας που πέρασε από το μυαλό είναι το 8ο μυστήριο της Εκκλησίας… Καλά μας παιδιά. Αυτά είναι υποχρεωτικά, όχι ο Άγιος Βασίλης που ξέρουμε ότι δεν υπάρχει.

Ζωή σε σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Αχαχα να 'σαι καλά Μάνο με έκανες και γέλασα κι αυτή τη φορά, ειδικά αυτή η φοράδα προμήνυε ωραία πράγματα . Τόμοι ανούσιας πληροφορίας χωρίς αξία έχει γίνει μεγάλο μέρος των ειδήσεων του διαδικτυακού gaming. Τόση φασαρία και φανφάρα για clickbaits. Τα sites πάνω κάτω τα καταλαβαίνω να ψάχνουν pawns αλλά τους users από κάτω με τα άπειρα posts και τα σεντόνια comments ορισμένων σε θέματα που δεν ''τραβάνε'' είναι όλα τα λεφτά. ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ο τρόπος που γράφεις το ''Αφόρητοι''.

*