Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Εν-Ωχ

*
Ο Μάνος Βέζος αρθρογραφεί για άλλη μια εβδομάδα στη στήλη του "Αφόρητοι", καταγράφοντας όσες ειδήσεις δεν θα έπρεπε να είναι ειδήσεις.

FIFA 19 Champions League leak comes from an unlikely source
Διότι, κύριοι, το θέμα δεν είναι πως επιβεβαιωνόταν ο ερχομός του Champions League στο FIFA 19. Το θέμα ήταν πως αντί να το μάθουμε από publisher και developer, το μάθαμε από σχολιαστή που ηχογραφούσε ατάκες για το παιχνίδι. Σαν να ξεκινά πόλεμος κι εμείς να γράφουμε συγκριτικό βλημάτων για να τα ξεχωρίζουμε στα δελτία ειδήσεων.


Kazunori Yamauchi: There Are Still Things to Improve for a "Much, Much Better Gran Turismo"
Δηλαδή, μας συγχωρείτε, θέλετε να πείτε πως υπάρχει τρόπος να γίνονται, γενικά, τα πράγματα καλύτερα; Διότι ο μόνος τρόπος να είναι είδηση αυτή η δήλωση είναι να μας μάθαιναν μια ζωή το αντίθετο. Βέβαια ο Kazunori Yamauchi θα μπορούσε να ανοίξει κουβέντα για το σωστό rendering μπατονέτας και τα media θα έβρισκαν τρόπο να εντυπωσιαστούν σαν να αποκαλύφθηκε η μέχρι πρότινος σβησμένη με μπλάνκο ενδέκατη εντολή.

Developer Eidos Montréal Confirms that "Deus Ex is Not Dead"
Ναι. Γιατί αν δεν μας το λένε μια φορά το χρόνο, είναι σαν να βγαίνει κηδειόχαρτο. Αγαπητά media, αγαπητοί gamers. Η επιβεβαίωση της γνώριμης κατάστασης δεν αποτελεί εξέλιξη. Άρα ούτε και είδηση.

PlayStation 5 could use AMD's Ryzen CPU tech - report
Μας αρέσει η επιφυλακτικότητα. Ουσιαστικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή και σε αυτήν την περίπτωση είναι που φοβούνται μήπως και πέσουν έξω. Όχι σε όλα τα άλλα που έγραφαν τόσο καιρό.

Thanos actor Josh Brolin doesn't understand dancing Thanos in Fortnite
Νάσσο; Εσύ;

Bethesda's Pete Hines Says Rage 2 Reveal Was Always Planned for Today Despite Early Retail Listing
Φανταστείτε να μην είχε πει ο άνθρωπος πως η εταιρεία του έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε. Θα κατέρρεε καθετί που θεωρούμε δεδομένο για τη βιομηχανία, την ανθρωπότητα, την πλάση. Όπως το ότι άπαξ και σκεφτεί κάποιος εξυπνάδα, αυτή γιγαντώνεται μέχρι να μας πει κάποιος βλάκες αλλά με ευγένεια.

Soapbox: Why Ghost of Tsushima Could Win E3 2018
Πρώτον, ο συνάδελφος προσπαθεί να θεωρητικολογήσει για ποιο λόγο ένα παιχνίδι για το οποίο ξέρουμε ελάχιστα πράγματα μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις στη φετινή E3. Πολύ χρήσιμος συλλογισμός.

Δεύτερον, μπήκε σε τέτοιο κόπο επειδή σε POLL στο site, οι αναγνώστες της σελίδας φάνηκαν να ενδιαφέρονται περισσότερο για το Ghost Of Tsushima και κατά δεύτερον για το Death Stranding. Δηλαδή, καθίστε καλά να πούμε, ο κόσμος είναι πιο περίεργος για εκείνο το παιχνίδι για το οποίο έχει και τις λιγότερες μέχρι τώρα πληροφορίες; ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Xbox Creates World’s First Gaming Bunker for State of Decay 2
Παραμερίζοντας πως είναι λογικό να είναι το πρώτο gaming bunker διότι κανείς που περιμένει το τέλος του κόσμου δεν θα έφτιαχνε στα σοβαρά gaming bunker, ας σκύψουμε λίγο να αφουγκραστούμε το πρόβλημα που σίγουρα έχει ο συνάδελφος για να πιστεύει πως κάθε προωθητική ενέργεια, κάθε publicity stunt, είναι αυτόματα άξιο αναφορά.

Valve Opens New Hiring Website; Points to New Games and "Top Secret" Projects in Development
Όχι μόνο προσλαμβάνει, αλλά θα τους βάλει να δουλέψουν κιόλας σε πράγματα που δεν γνωρίζουμε τι είναι. Ε πάει πολύ.

“We’d be lying if we said we don’t play other games” - Treyarch opens up about Black Ops 4’s influences
ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ ΑΚΟΥΣΤΙ Τ’ ΕΙΠΕ; ΕΝ ΠΑΙΖ’Ν ΜΟΝ’ Τ’ ΠΟΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΦΚΙΑΝ’! Κ’ΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΟΖ’ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝ’Σ!

Treyarch can't yet say how many players Call of Duty: Black Ops 4 Blackout mode will support
Αυτοί ξύπνησαν για να μας ενημερώσουν ότι κάποιοι άλλοι δεν ξέρουν ακόμη την απάντηση σε ένα ερώτημα. Απόδειξη ότι ήταν μεγάλο κρίμα που ξύπνησαν ορισμένοι.

Ubisoft will announce and release a AAA game before the end of March 2019
Τι εννοείτε; Δηλαδή σε διάστημα 9 μηνών, που περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις διεθνείς εκθέσεις τις βιομηχανίας, θα ανακοινώσει publisher νέα μεγάλη παραγωγή; Α ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΑΣΕΣ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ.

God of War's First Boss Fight Was Originally Two to Three Times Longer
Ναι. Και;

Hideo Kojima Has Been Cutting Death Stranding's E3 2018 Trailer
Όπως κάθε χρόνο, αγαπητοί συνάδελφοι φροντίζουν να σας ενημερώνουν ότι ο Kojima μοντάρει κάποιο βίντεο. Α. Το σωστό να λέγεται.

Blimey there are a lot of sounds in God of War's dragon roar
Όχι. Μη γράψεις κάτι ανθρώπινο για τον ήχο στο God Of War. Γράψε για την πολυπλοκότητα μιας κραυγής, κι αυτό επειδή το πέτυχες στο Twitter. Έλιωσε το κορμάκι σου δηλαδή.

Star Ocean 6 'Not That Simple to Make', Says Square Enix
Πάλι καλά που μας ενημερώνουν οι συνάδελφοι γιατί νομίζαμε πως παραγωγές εκατομμυρίων ήταν εξ ορισμού απλή υπόθεση.

Square Enix producer on Star Ocean 6: "Please wait a little longer"
Ο τίτλος δεν είχε ποτέ ημερομηνία κυκλοφορίας. Άρα δεν έχει ανακοινωθεί καν κάποιου είδους καθυστέρηση διότι το κενό έχει αυτήν τη μαγική ιδιότητα, να μην μπορεί να θεωρείται αργοπορημένο, μιας και προέρχεται να γίνεται αντιληπτό ως απουσία. Οπότε τι να γράψουμε; Να γράψουμε πως ο producer μας ζήτηση να κάνουμε υπομονή γιατί ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Guide: When Is Bethesda's E3 2018 Press Conference?
Guide: When Is EA's E3 2018 Press Conference?
Guide: When Is Ubisoft's E3 2018 Press Conference?
Guide: When Is Sony PlayStation's E3 2018 Press Conference?
Guide: When Is Square Enix's E3 2018 Press Conference?
Guide: When Does E3 2018 Start?
Στην κατηγορία «οδηγώ και δεν σκέφτομαι», βλέπουμε πως είναι πολύ passe να ετοιμαστεί ένα άρθρο με πρόγραμμα, links και τις απαραίτητες πληροφορίες γιατί «ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙ ΓΟΥΟΡΝΤ ΘΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ».

B.J. Blazkowicz and the need for more diverse Jewish characters
Όπου ένας άνθρωπος που θέλει να μας πείσει πως είναι κατά του ρατσισμού, αναλύει τη «λευκότητα» των Εβραίων που έχει συναντήσει σε games, τη χωρίζει σε επίπεδα και το  ζήτημά του είναι να προβάλλονται με την ίδια θέρμη και οι λοιπές αποχρώσεις.

Το καλύτερο όλων; Δεν προσπαθεί καν να εξηγήσει γιατί «χρειαζόμαστε» αυτό που προσπαθεί να προωθήσει. Απλά το λέει. Άρα εντάξει. Καλά, το ότι θεωρεί πως οι Εβραίοι είναι, τη σήμερον, πάνω από όλα φυλή πηγαίνει κόντρα και στον ορισμό που δίνουν Εβραίοι για το τι εστί Εβραίος. Μπράβο φίλε. Όχι, δηλαδή, μπράβο. Χίλια μπράβο. Όταν λέγανε πως είσαι ενοχικός, για κάποιο λόγο το έγραφαν με όμικρον και όχι με ωμέγα. Και του Κρόνου ευχόμαστε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*