Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Επίσκεψη στα Ηλίθια Παιδία

*
Overwatch Play of the Game used in campaign ad for South Korean politician
Θα ήταν είδηση αν το συναντούσαμε σε πολιτικές εφημερίδες για κριτική. Σε gaming media δεν είναι και πολύ λογικό να προσποιούμαστε ότι μας νοιάζει τι ματσακονιά έκανε πολιτικός στη Νότιο Κορέα επειδή έχουμε την ευκαιρία να βαρέσουμε ένα keyword πάλι. Αυτά τα πράγματα είναι για χαβαλέ στα social media. Καμιά φορά πρέπει να θυμόμαστε τη διαφορά. Για το καλό. Κι ας λέμε “και του χρόνου” ύστερα.

Prey Speedrunners Are Already Finishing the Game in Under 20 Minutes
Θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε το “already” ή έχουμε συγκεκριμένο στόχο σε μαγάρισμα λέξεων και εννοιών; Δηλαδή όποιος τελειώνει ένα παιχνίδι είναι λογικό να βγαίνει και να λέει “το τελείωσα ΗΔΗ σε μία ώρα”;


Marvel Games has “many announcements to come”, games now a core pillar for the company
Είμαστε εταιρεία, έχουμε προϊόντα, αλήθεια έχουμε, κάποια στιγμή θα τα ανακοινώσουμε κιόλας. Επίσης λεγόμαστε Marvel GAMES και καλό είναι να ξέρετε πως τα GAMES είναι ΠΛΕΟΝ βασικός πυλώνας της εταιρείας μας. Ναι, ξέρουμε τι θέλει να πει ο ποιητής. Να ήξερε να το πει κιόλας, ωραία θα ήταν.

ΕΑ, ΕΑ, ΕΑ, ΕΑ (όπως ΙΟΥ, ΙΟΥ, ΙΟΥ, ΙΟΥ)

New Need For Speed Game Gets First Details and Confirmation for 2017; Won't Be Always Online
Χάσαμε το λογαριασμό με τις δημοσιεύσεις για το ότι το νέο Need For Speed δεν θα έχει απαίτηση για αδιάλειπτη σύνδεση με το διαδίκτυο. Ειδικά όταν η μοναδική πληροφορία ουσίας είναι ότι θα βγει το παιχνίδι μέχρι το τέλος του έτους. Αλλά επειδή εμείς εδώ είμαστε πάνθηρες με σοσονάκια με επένδυση από λίπος τιτανίου, θα σας φορέσουμε κι άλλες σημαντικές πληροφορίες όπως:
- ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
- ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ
- ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ

  • Στα οποία αισθανόμαστε την ανάγκη να συμπληρώσουμε:
  • - ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΟΔΕΣ
  • - ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ
  • - ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

  • Mass Effect: Andromeda PS4 Patch Will Address More Problems Tomorrow
  • ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ PATCH ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. Ανακοινώθηκε με σύντομο tweet, οπότε γράψαμε και δυο παραγράφους, αφιερώνοντας τη μία στο να το παίζουμε δύσκολοι (κατόπιν εορτής) σε στιλ “το καλό που του θέλω να έχει άπειρες διορθώσεις”.

  • New BioWare Action IP Delayed to Fiscal Year 2019: "The Design is Stunning"
  • Για αρχή κλαίγεται το internet για την καθυστέρηση ενός προϊόντος που ουσιαστικά δεν έχει ανακοινωθεί κανονικά (απλά ακούγονται νεφελώδεις φανφάρες), ούτε και είχε ημερομηνία κυκλοφορίας για να το πάρουμε προσωπικά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την BioWare που δεν είναι και το πιο γρήγορο πιστόλι. Μια φορά το δοκίμασε να βιαστεί με το Dragon Age II και ακόμη το θυμόμαστε, σίγουρα όχι για καλό. Παρά ταύτα είμαστε συγκλονισμένοι και χωράμε και την ατάκα ότι το design είναι εκπληκτικό. Ε ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ…

  • EA Axes Mass Effect as BioWare Montreal Is Scaled Down
  • Αυτό που συνέβη είναι πως η BioWare Montreal μίκρυνε και θα έχει πλέον υποστηρικτικό χαρακτήρα. Λογικό είναι να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα πλέον το Mass Effect. Διότι, πρώτον, όταν έχει γίνει ο γνωστός χαμός, χρειάζεται ανασυγκρότηση. Δεύτερον, και αυτονόητο σε ένα ιδανικό κόσμο, από τη στιγμή που η BioWare ετοιμάζει εδώ και καιρό νέο IP, το οποίο βρίσκεται μακριά ακόμη, ποιος ακριβώς θα έφτιαχνε κι άλλο Mass Effect; Η “μετάφραση” όλου αυτού βέβαια είναι “η EA ακυρώνει το Mass Effect”.

  • La Vita e Μπελάς


  • Rumor: Nintendo to keep making video games, Switch will get titles that help it sell
  • Εταιρεία χωρίς οικονομικά προβλήματα θα συνεχίσει να βγάζει προϊόντα και, όχι μόνο αυτό, θα βγάλει και προϊόντα που να προωθούν το προϊόν στο οποίο θα βασίζονται γενικά για τα επόμενα χρόνια. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΗ. Ευτυχώς σε forum, όχι σε gaming media, αλλά από εκεί καταλαβαίνετε για ποιο λόγο τη σκαπουλάρουν και τα δεύτερα ό,τι αηδία και να κάνουν. Στη ζωή αυτή μπορούμε να γράψουμε ότι η βιολογική μας μάνα μπορεί να είναι όντως μάνα μας και να ξεκινήσει “σοβαρή” συζήτηση από κάτω. Το πιστεύουμε.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*