Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Η ημέρα του ΝΑΙ

*
Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές τη μέρα που κυκλοφορούν Super Mario Odyssey, Wolfenstein: The New Colossus και Assassin’s Creed Origins, ένα θέμα το έχετε. Ευτυχώς έχουμε κι εμείς εδώ θέματα. Πολλά.

ΧΜΠΖΕ ΜΠΤΖΜΠΝΕ (υπαρκτή έννοια, αλήθεια)

DOOM For Nintendo Switch Is Custom-Built for the Console
Τι μας λέτε; Δηλαδή δεν πετάξανε απλά τον κώδικα των άλλων εκδόσεων σε μια ασύμβατη αρχιτεκτονική; Μα κάτι πράγματα που μαθαίνουμε.


This Dishonored: Death of the Outsider review is late because it terrified me
Αυτός είναι τίτλος review. Τίτλος. Review.

Fans don't like Tomb Raider's awkward film poster
Προσέξτε. Το θέμα δεν είναι η όντως προβληματική γραφιστικά και φωτογραφικά αφίσα. Όχι. Ο καημός είναι οι αντιδράσεις των fans. Φανταστείτε δελτίο ειδήσεων μόνο με αντιδράσεις υποστηρικτών κομμάτων για κάθε πιθανό θέμα.

Bizarre mod adds GTA character to Zelda: Breath of the Wild
Όχι που θα χανόταν ευκαιρία να χτυπήσουμε δυο keywords στον ίδιο τίτλο.

Call of Duty: WWII Enhanced on Xbox One X, According to GAME Listing
Είμαστε για τα καλά στην εποχή που ένας τίτλος που αναπτύσσεται για πολλαπλά συστήματα, μεταξύ αυτών και το PC, είναι συγκλονιστικό να υποστηρίζει και ρυθμίσεις για το Call Of Duty. Τόσο που ψαχνόμαστε και για σχετικές φήμες. Μήπως θα ήταν πιο χρήσιμο να γράφουμε παραπάνω από μια ειδησούλα κάθε φορά που η Bethesda κυκλοφορεί τίτλο χωρίς υποστήριξη για PS4 Pro που κυκλοφορεί εδώ κι ένα χρόνο; Λέμε τώρα. Μήπως κάνουμε και κάτι χρήσιμο για τον καταναλωτή ας πούμε.

Another Fallout: New Vegas? Obsidian Would 'Love' To Do It
Ε, τότε εντάξει ας πούμε.

“I know nothing about The Witcher 4,” says Geralt voice actor – but you may see him in Cyberpunk 2077
Σας ενημερώνουμε ότι ένας δεν έχει ιδέα.

PUBG Dev Isn't Too Happy About Fortnite's Battle Royale Mode
PlayerUnknown’s Battlegrounds developer is not happy about Fortnite’s Battle Royale mode
PlayerUnknown's Battlegrounds developer slams Fornite for "replicating" gameplay
'PUBG’ studio isn't happy about ‘Fornite: Battle Royale’
PUBG vs. Fortnite: A game-genre copycat face-off heats up
Playerunknown’s Battleground devs address Fortnite Battle Royale comparisons
Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κανείς όταν ξεκινούν δράματα για την «αντιγραφή» ενός εξ αρχής μη μοναδικής σύλληψης mode, κι αυτό επειδή κάποιος έχει πάρει αέρα και θεωρεί ότι αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι η Epic θα κάνει βελτιώσεις στη μηχανή της για να ωφελεί τον εαυτό της, είναι να αναδεικνύεται ως σοβαρό ζήτημα. Ειδικά δε όταν μιλάμε για την Epic που έπαψε προ πολλού να ζει από τα games και τα δίνει όλα στην Unreal Engine. Αλλά πού μυαλό.

Level FAP

Insomniac Games Drops Iconic Moon Logo for Generic Corporate Mark
Λάθος πρώτο. Όχι μόνο μπαίνει φόρα παρτίδα σχόλιο στην είδηση, που υποτίθεται ότι το σχόλιο είναι ξεχωριστή υπόθεση, ακόμη και αν εμφανίζεται στην ίδια δημοσίευση.

Λάθος δεύτερο. Τέτοια η πρεμούρα για τον εξυπναδισμό που το σχόλιο μπαίνει στον τίτλο της είδησης.

Λάθος τρίτο. Η μετάβαση από την εποχή των Comic Sans σε κάτι πιο μοντέρνο δεν ισοδυναμεί με αδιάφορο, εταιρικό λογότυπο. Αλλά για να υποθέσει κανείς κάτι τέτοιο, χρειάζεται αισθητική πάνω από όλα.

iPhone X for $999 Puts the Price of Xbox One X in Perspective
Ναι. Γιατί ένα χρόνο πριν δεν υπήρχε iPhone στα $999, επειδή η τιμή του Galaxy Note 8 έχει την τεράστια διαφορά των μερικών δεκάδων δολαρίων, αλλά τώρα, με το iPhone X, μπορούμε να εκτιμήσουμε την τιμή και τα χαρακτηριστικά του Xbox One X. Και μην ξεχνάτε: προφανώς και η σύγκριση μιας συσκευής που κάνει σχεδόν για οτιδήποτε εκτός από gaming με μια συσκευή που δεν κάνει για σχεδόν τίποτα εκτός από gaming και streaming έγινε λογική σήμερα, λόγω της τιμής του iPhone X. Πρέπει να έχουν ξεμείνει από αμπέλια οι αμπελοφιλόσοφοι.

The Evil Dead gets its first video game spin-off in 12 years, but…
Η τούρτα στο κερασάκι είναι αυτή η δημοσίευση. Διότι είναι κρίμα να πει ο συντάκτης ότι ο Ash προστίθεται ως playable character σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην ξέρετε καν, ενώ μπορεί να προσποιηθεί ότι εμφανίστηκε spin-off του Evil Dead. Αλλά είπαμε. Σεβασμός στους ξένους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*