Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Η μυστική ζωή των amiibo

Και που λέτε, επειδή την επόμενη εβδομάδα δεν θα ανανεωθεί η στήλη (κρίμα να βρίζουμε Μεγάλη Παρασκευή αντί να βλέπουμε “Ιησούς από τη Ναζαρέτ”), θα κάνουμε επίδοση τώρα.

Ένα βήμα πριν από συγκριτικό χαρτοπετσέτας

By the Way, Game Informer's Final Fantasy XV Magazine Cover Is Gorgeous
Όπου το internet μας ενημερώνει τι εξώφυλλο έχει ένα περιοδικό. Ναι, φυσικά και γίνεται μόνο και μόνο για να αναφερθεί το Final Fantasy XV. Αλλά φανταστείτε να έβγαιναν ανακοινώσεις στα online media για το τα εξώφυλλα των εντύπων, και τα έντυπα με ανακοινώσεις για τα καρουζέλ των online media.

Dark Souls 3 Twitter uses Sad Affleck meme to promote upcoming release
Dark Souls' official Twitter account inserts Ben Affleck into From's latest
Όπου το internet μάς ενημερώνει ότι προωθητικό twitter account χρησιμοποιεί meme για την προώθηση game. Ζούμε μεγάλες στιγμές.

People Are Going Daft Over Dark Souls III Clothing
Όλα κι όλα. Μεστός και ουσιώδης τίτλος. Και το περιεχόμενο; Άλλο να σας το λέμε κι άλλο να το διαβάζετε. Απλά εξηγείται ότι μετά από το tease της Bandai Namco και την αποκάλυψη ότι επρόκειτο για…ρούχα, ο κόσμος τσαντίστηκε. Ευχαριστούμε για την ανάλυση αυτού του συγκλονιστικού κοινωνιολογικού φαινομένου.

Dark Souls 3 beats non-Valve games at Steam’s concurrent user numbers
Όχι. Δεν έχει σημασία που λέμε για πωλήσεις και τέτοια. Εξάλλου οι πωλήσεις δεν πιάνουν μία μπροστά στο πόσοι παίζουν ταυτόχρονα στο PC.

The Division was the top trending game on YouTube in March
Ποτέ δεν αγοράζουμε παιχνίδι πριν γίνει trend στο YouTube, σωστά;

The Division’s daily missions haven’t updated…again
Όπου μας ενημερώνουν ότι δεν έγινε update ενώ έπρεπε να γίνει update. Όχι ποιο είναι το πρόβλημα, όχι ότι αντιμετωπίζεται κάπως. Απλά σας ενημερώνουμε ότι έπρεπε να γίνει update και δεν έγινε.

Fallout 3 player completes the game and all DLC without healing
Και;

Here’s the Rogue One: A Star Wars Story trailer recreated in Fallout 4
Όπου εξακολουθούν κάποιοι να νομίζουν ότι πρέπει να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας στον editor.

Ratchet & Clank Looks Like An Achievable PS4 Platinum
Ε βέβαια. Από όλα τα πράγματα που μπορεί να πει κανείς για μία από τις καλύτερες και πιο τίμιες διασκευές που μπορεί να θυμηθεί κανείς, τι ξεχωρίζει στο internet; Το αν έχει Platinum Trophy και πόσο δύσκολο είναι να το κερδίσει κανείς.

Work on Driveclub Developers’ New Multiplatform Game Will Start at the End of The Month
Καθώς παίζει το “Από Δευτέρα” του Κιάμου, συγκλονιζόμαστε με το πότε ξεκινά η ανάπτυξη ενός τίτλου που δεν ξέρουμε αν έχει νόημα, αν θα ολοκληρωθεί ποτέ και λοιπά. Αλλά δεν έχει σημασία. Ξεκινάει το “φτιάχνειν”. Τι πιο συναρπαστικό;

Senran Kagura’s Alarm App Gets More Lovely Characters and Voice Actors
Όπου γράφουμε για DLC, σε εφαρμογή-ξυπνητήρι. Γιατί δεν έχουμε τέτοια κατηγορία στο Enternity δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε. Δύσκολο ήταν να το σκεφτούμε;

Sony Explains How it Will Sell PlayStation VR: “The Future of Gaming Lives on PlayStation”
Προφανώς κανείς δεν ξέρει πως όταν γίνονται δηλώσεις δημόσια για το “πώς θα κατακτήσουμε τον κόσμο”, απλά περνά η γραμμή του marketing και α) δεν εξηγείται κάτι πραγματικά και β) δεν λέγεται κάτι που ακούγεται πρώτη φορά από την εταιρεία. Μόνο έτσι στέκει η πεποίθηση ότι η Sony εξήγησε αναλυτικά το οτιδήποτε και μάλιστα μπροστά σε οικονομικούς αναλυτές.

Sony's Still Pumping Out Those Crash Bandicoot Teases
Όπου ο ίδιος ο συντάκτης εξηγεί ότι το post με art του Crash έγινε ως αναφορά στο παρελθόν, μετά λέει ότι φαίνεται καινούριο το artwork αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, και απλά ελπίζει όλο αυτό να σημαίνει κάτι.

Mass Effect: Andromeda Developers Tease “Very Large” Enemy, Steamy Romance Scenes
Developer λέει ότι φτιάχνει έναν πολύ μεγάλο εχθρό. Ο συντάκτης συγκλονίζεται που κάποιος φτιάχνει πολύ μεγάλο εχθρό. Γιατί έτσι.

Here's the most streamed Spotify music on PlayStation
Ναι αγαπητοί. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα τραγούδια που ακούγονται στο PlayStation μέσω του Spotify. Διότι το app του PlayStation είναι βαρόμετρο για το μουσικό γίγνεσθαι. Βασικά το PlayStation είναι βαρόμετρο και για τις εξελίξεις στη Συρία. Δεν μπορεί. Όλο και κάποιος θα προσπαθήσει να αποδείξει κάτι τέτοιο για να πιάσει καλύτερο SERP.

Suda 51 Probs Should Have Let His Free PS4 Exclusive Die
Ο συντάκτης γράφει ότι δεν είναι και πολλά γνωστά για το παιχνίδι. Ναι αλλά ο τίτλος φαίνεται ότι είναι όλα γνωστά και αποφασίσαμε ότι έπρεπε να μην υπάρχει κιόλας. Κάτι δεν πιάνουμε μάλλον γιατί έχουμε στείλει την κρυστάλλινη σφαίρα για στεγνό καθάρισμα.

Your argument is invalid

amiibo as butt plugs, ranked

Κουλό Πάσεχ

Υ.Γ.: Αφού δεν εντόπισε ο γράφων το τελευταίο link, οι αγανακτισμένοι παρακαλείσθε όπως κατευθύνετε το μένος σας στον αναγνώστη Jim P. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχετε φινέτσα όμως και θα θυμηθείτε ότι ο πραγματικός φταίχτης είναι το Destructoid.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*