Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Κακή Πρωταπριλιά

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προέκυψε η ιδέα να γράψουμε απόλυτα ψεύτικες ειδήσεις, όσο πιο τρελές θα μπορούσαμε να σκαρφιστούμε. Και μετά είδαμε τι είχαμε πρόχειρο στις σημειώσεις και αλλάξαμε γνώμη. Για τα δεδομένα της Πρωταπριλιάς…κάθε μέρα γιορτή είναι τελικά. Όντως.

CD Projekt Has Another Game in Store for 2016; One More AAA RPG by 2021 Besides Cyberpunk 2077
CD Projekt’s Cyberpunk 2077 to Be “Better, Bigger, More Revolutionary” Than Originally Intended
Πολλή αγάπη. Πρώτα συγκλονίζεται το πανδιαδίκτυο από την ιδέα ότι από σήμερα μέχρι το 2021, ένα studio, που σπάει πλέον σε τέσσερις ομάδες, δεν θα ετοιμάσει μία μόνο μεγάλη παραγωγή αλλά…wait for it…ΔΥΟ. Όχι ΜΙΑ αλλά ΔΥΟ. Σε ΠΕΝΤΕ χρόνια.

Ύστερα, ίδια μέρα, στο ίδιο μέσο, συγκλονιζόμαστε γιατί μαθαίνουμε ότι ένα παιχνίδι θα είναι “τεράστιο” και ύστερα καταλήγουμε στην αστειότητα ότι, και καλά, κάποιος φτιάχνει παιχνίδι-επανάσταση και στην πορεία αποφάσισε ότι αντί για 100 κιλά επανάσταση, θέλει 250 κιλά. Αφήστε που για να λέμε ότι κάτι θα είναι πιο επαναστατικό από ό,τι υπολογιζόταν στην αρχή, εννοούμε ότι, τάχα, κάποιος συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι τελικά είναι ΑΚΟΜΗ πιο επαναστατικό αυτό που φτιάχνει. Και αφιερώνονται bits για όλα αυτά.

Sony - Oculus Rift may have the edge over PlayStation VR, in terms of quality
“May”; Δηλαδή δεν είναι σίγουρο; Και το δημοσιεύουμε επειδή το λέει η Sony, όχι επειδή απλά φαίνεται από τα είδη γνωστά specs; Είναι σαν να χάνουμε 3-2 στο ημίχρονο και να λέμε ότι “μάλλον” φάγαμε γκολ. Αλλά δεν είναι και σίγουρο. Και μετά αφήνουμε τα media να εξηγήσουν τι έγινε. Ωραίο αποτέλεσμα.

There's an Uncharted 4 GIF That People Are Going Gaga Over
Ναι. Ο ποιητής, ουσιαστικά, θέλει να πει ότι συγκεκριμένο στιγμιότυπο τα γραφικά είναι εντυπωσιακά. Χαρακτηριστικά άχρηστη εντύπωση γιατί κανείς με μυαλό στο κεφάλι του δεν περιμένει αυτό το στιγμιότυπο για να καταλάβει ότι το Uncharted 4 έχει πραγματικά εντυπωσιακά γραφικά. Αλλά και ο τίτλος δεν πάει πίσω. Πρέπει να μάθουμε για εκείνο το GIF που έχει κάνει το μυαλό του internet σταφίδα χωρίς κουκούτσι.

Hitman PS4 Plops Platinum Trophy in a Nearby Port-a-Potty
Εντός μόνο σαν μάστιγα δεν περιγράφεται το γεγονός ότι δεν υπάρχει σε όλα τα PS4 games κάποιο Platinum Trophy. Δεν έχουμε και γάτα, να τη βάλουμε να κλαίει.

Expect “something new” with The Legend of Zelda Wii U, says Aonuma
Εδώ απλά φαίνεται η (μη) επαφή με την ιαπωνική σκηνή. Κάθε designer/director, όταν μιλά δημοσίως, χρησιμοποιεί κλισέ όπως “μπορεί δείτε κάτι νέο/διαφορετικό” ή “σας παρακαλώ να αδημονείτε για το παιχνίδι μας”. Κάθε Ιάπωνες designer. Ever. Αλλά το είπε ο Aonuma. Άρα ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΧΑΜΩ και δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι!

Hideo Kojima “Just Started the Basic Plan” for His Game; Looking for “Team Mates” Rather than Staff
07:58 - Βαράει το ξυπνητήρια του Kojima. 2 λεπτά πριν τις 08:00 επειδή είναι ο Kojima.
08:01 - Σκέφτεται τι να πει δημοσίως σήμερα.
08:02 - Ξυπνάει αρκετά ώστε να θυμηθεί πως ό,τι και να πει, χαμός θα γίνει.
08:02 μέχρι 08:05 - Εξακολουθεί να γελάει στην ιδέα ότι συμβαίνει ακόμη αυτό.
08:11 - Βάζει smiley σε tweet.
08:11:23 - Το internet μας ενημερώνει για το smiley και αναπτύσσεται η θεωρία ότι για να έγινε αυτό, ο Kojima χαμογελάει.
08:20 - Ο Kojima βγαίνει από την ντουζιέρα.
08:22 - Ο Kojima διαβάζει ότι μάλλον χαμογελάει με βάση το tweet του.
08:23 - Ο Kojima χύνει ένα δάκρυ για την ανθρωπότητα
08:24 - Ο Kojima αναρωτιέται αν είναι εγκλωβισμένος σε εφιάλτη με θέμα το Zone Of Enders.

PlayStation America Boss Has Been Preparing for E3 for Three Months; “Lots to Talk About” on PlayStation VR at GDC
Sony's Been Prepping for E3 2016 Since the Start of the Year
Στις εταιρείες γίνεται προετοιμασία για τις πωλήσεις του επόμενου έτους και τριμήνου. Το ότι γίνεται προετοιμασία για έκθεση γιατί πρέπει να κάνει τα πόδια μας να τρέμουν; α) Φυσικά και γίνονται ετοιμασίες. β) Όχι, όπως ξέρει πολύ καλά ο Duke Nukem, τα χρόνια προετοιμασίας δεν εγγυώνται κανένα αποτέλεσμα.

Final Fantasy XV Lead Game Designer Is an Absolute Beast at Rhythm Games: Watch Him in Action
Next up: Ο Peter Molyneux τρώει ριγγατόνι από τα ρουθούνια! Δοξάστε μας!

Star Fox Zero adds invincible mode for beginners, internet reacts
Όπου η είδηση είναι η αντίδραση του internet σε μια είδηση. Και όχι καμιά αντίδραση με νόημα. Όχι, βέβαια. Συλλογή με τις πιο καυστικές ατάκες είναι το δωράκι μας. Και δώρο η λαμπάδα.

Xbox’s Phil Spencer “Would Love” to See Final Fantasy XIV on Xbox One
Διότι ποτέ κανείς δεν θέλει κι άλλους τίτλους στο μηχάνημά του. Οπότε μένουμε έκπληκτοι με τη δήλωση του Spencer. Συγνώμη κιόλας, αλλά το περίεργο θα ήταν να πει φόρα παρτίδα ότι δεν το θέλει το FFXIV στο Xbox One.

Fallout 4’s Dogmeat wins World Dog Award in video game category
Τηλεοπτικός σταθμός διοργανώνει random βραβεία που δεν έχουν άμεση σχέση/σύνδεση με το gaming. Συμπεριλαμβάνει κατηγορία “World Dog”, επιλέγεται ένας σκύλος που δεν υπάρχει. Και ασχολούμαστε.

Now Twitch has a food channel
Μα το Twitch έχει σχέση με games! Εμείς γράφουμε για games! Τώρα ασχολούνται και με μάσα! Εμείς όχι! Αλλά επειδή ασχολούνται ΚΑΙ με games, μας παίρνει να πούμε και για τη μάσα!

Πώς λέμε ότι επειδή η Mitsubishi φτιάχνει αεροπλανοφόρα και στιλό, γράφουμε σε περιοδικό περί άμυνας για τα νέα στιλό; Έτσι ακριβώς.

Weirdness: Uncharted Hero Nathan Drake's Killed 1,829 People
Το IGN κάθισε και μέτρησε υποτίθεται. Και μετά το internet νοιάστηκε. Επειδή…επειδή έτσι μας αξίζει, για αυτό.

Δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοαγαπήσουμε πάντως.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*