Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Κενή Διαθήκη

Είναι από τις εβδομάδες που δεν έχει πραγματικά νόημα να χωρίσουμε τίτλους σε θεματικές κατηγορίες διότι, παρότι καλύπτουμε την περίοδο των The Games Awards και PSX 2016, τα media κατάφεραν να φουσκώσουν την ύλη τους με εξωπραγματικά άκυρες και άχρηστες διατριβές στην αβάσταχτη γελοιότητα του κενού. Θα βάλουμε βέβαια μεσότιτλους (είναι η χαρά στην όλη διαδικασία) κι ας ανήκουν όλες οι δημοσιεύσεις στην ίδια κατηγορίας νοητικού μηδενισμού.

Της κονσόλας το άκυρο

Ubisoft Says They Hope To Have “A Wide Variety Of Software” For The Nintendo Switch
Ελπίζει η Ubisoft. Που να ξέρει δηλαδή. Που ξέρουμε γιατί κρατά τέτοια στάση, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Θέμα είναι που θεωρείται σοβαρή εξέλιξη η δήλωση.


Switch leaves Take-Two “intrigued and excited”, impressed by Nintendo’s “great effort” to woo third-parties
Ευτυχώς που μαθαίνουμε ποια εταιρεία είναι ενθουσιασμένη και ποια όχι. Επειδή ποτέ δεν έχει ξαναγίνει αυτό, ούτε μπορεί να αντιστραφεί αργότερα.

All the Consoles in the Market Are Good According to Take-Two; New Hardware Is Good for Business
Τα media χαίρονται που ένας publisher χαίρεται που μπορεί να πουλά σε περισσότερες μεριές.

Bitter Moore

EA Plans to Sell “Magnificent” Titanfall 2 for “Many, Many Years;” Talks Battlefield 1 Performance
Επειδή τα παιχνίδια, στην εποχή της ψηφιακής διανομής κιόλας, βγαίνουν για λίγο και μετά εξαφανίζονται. Οπότε φυσικά και είναι φοβερή η πρόθεση της EA.

Titanfall 2 will be selling “for many, many years”, says EA’s Peter Moore
Κι επειδή ποτέ δεν φτάνει ένας γραφικός τύπος, έχουμε και wingman.

Mass Effect Developer's New IP Won't Be Revealed For a Long Time Yet
Ναι. Γιατί, όπως ξέρουμε όλοι, η BioWare τους βγάζει δυο-δυο τους τίτλους. Οπότε έχει έναν τίτλο για του χρόνου, ετοιμάζει τον επόμενο που δεν ξέρουμε ποιος είναι και υπήρχε και καλά πιθανότητα να βγει σύντομα.

BioWare’s new IP will be story-driven, but don’t expect an announcement anytime soon
Εδώ δεν κάνουμε μόνο ότι είναι νέο πως αργεί ο επόμενος τίτλος, αλλά βαράμε και level up παρουσιάζοντας ως αποκάλυψη ότι θα είναι story-driven. Ο τελευταίος τίτλος της BioWare που δεν σήκωνε το χαρακτηρισμό αυτόν ήταν το MDK2. Του 2000. Και είναι το μόνο τέτοιο παράδειγμα στην ιστορία της εταιρείας. Φυσικά και είναι έκπληξη ότι θα είναι story-driven το επόμενο.

Mass Effect Andromeda developers reassure fans after trailer sparks animation concerns
Mass Effect Developer Says Andromeda's Wonky Facial Animations Aren't Final
Γιατί δημοσιεύεται η δήλωση του αυτονόητου; Γιατί σιγοντάρονται με δημοσιεύσεις και οι αρχικές αντιδράσεις. Είναι όλη αυτή η κατάσταση αστεία διότι ΠΟΤΕ η BioWare δεν ξεχώρισε για τον τεχνικό της τομέα. Όποτε έβγαινε παιχνίδι ήταν ήδη πίσω τεχνικά.

Όλα κόκα

Nintendo has just snuck out one of the best 2D Mario games in years
Η αστειότητα του να εννοεί το Super Mario Maker for 3DS που είναι αυτονόητα χειρότερη έκδοση από εκείνη του Wii U. Αλλά το εξηγούμε μέσα, διότι αν το βάλουμε στον τίτλο δεν θα μας πιστέψει κανείς.

Watch: We made a hoorntooth pie from Final Fantasy 15
Άντε. Και κουλουράκια σε σχήμα PS Camera ευχόμαστε.

Overwatch player reaches level 1800 without any help
Επιπέδου “μάζεψε όλα τα καπάκια από μπίρες”.

He's done it! He's reached level 1800 in Overwatch
Αδελφικό site, οπότε μοιραζόμαστε και την ύλη. Κρίμα είναι να μη φτάσει παντού αυτό το κατόρθωμα.

New The Last Guardian Commercial Shows the Fans' Overjoyed Reaction to the Re-Reveal
Φανταστείτε trailer ταινίας που να δείχνει τις αντιδράσεις του κοινού από την ανακοίνωσή της. Χμ… Γιατί δεν υπάρχει άραγε;

This new trailer for Horizon Zero Dawn features cool mechanical creatures
Ένα παιχνίδι που από την αρχή έχει δείξει ότι έχει μηχανική πανίδα, μαθαίνουμε ότι δείχνει τη μηχανική πανίδα σε νέο trailer.

Kojima Shares Mads Mikkelsen's Pics From Death Stranding's 3D Scanning; Surprised by How Good He Looks
Εκτός του ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει στο Twitter αντιμετωπίζονται πάντα ως σημαντικές αποκαλύψεις, εδώ προστίθεται “γεύση” με την υπογράμμιση του ότι ο Kojima εξεπλάγην από το πόσο πήγαινε στον Mikkelsen η στολή. Και ξέρετε πώς πάει. Komima = θεός. Εκπλήσσεται ο θεός = καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών το Death Stranding. Απλή λογική.

Even Mark Cerny “Can’t Hazard a Guess” on How Far Hideo Kojima and Guerrilla Will Push their Engine
Ειλικρινά. Από τότε που συνδέθηκε ο Mark Cerny με το σχεδιασμό του PS4, κάνουμε ότι είναι η θεότητα. Το PS4 είναι η μόνη κονσόλα της Sony που, κυκλοφορώντας, δεν έχει κανένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες, υπάρχουσες τεχνολογίες. Αν ο Cerny είναι θεότητα, ο Kutaragi είναι ο Κρόνος και τον καλούμε να φάει τα παιδιά του μπας και ησυχάσουμε.

Α ναι. Είναι και το άλλο. Ο άνθρωπος, λογικά κιόλας, δεν ξέρει πόσο θα ζορίσει μια μηχανή μια παραγωγή στην οποία ουσιαστικά δεν συμμετέχει. Δηλαδή αν ήταν άλλος στη θέση του Cerny, θα ήξερε και καλά;

Death Stranding's Trailers Are Connected in the Weirdest Way
Η εξήγηση είναι “και στα δύο κάποιος κρατά αγκαλιά ένα μωρό”. Σοβαρά. Αυτή είναι η εξήγηση. Μιλάμε για πολύ περίεργη σύνδεση. Εμφανίζεται σε δύο trailers ένα στοιχείο του παιχνιδιού δηλαδή.

Why I think big console game sales are down
Όταν ο τίτλος του άρθρου ταιριάζει σε facebook post ή καταχώριση σε προσωπικό ημερολόγιο, κάτι κάνεις στραβά. Ειδικά όταν οι λόγοι που προτάσσεις είναι τα “ο κόσμος δεν ενθουσιάστηκε, μπορεί να φταίνε τα sequels” και “ο κόσμος μπορεί να μην έχει χρήματα ή απλά περιμένει να πέσουν οι τιμές”.

Μιλάμε για εις βάθος ανάλυση, όχι νέα Φαρίνα Γιώτη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*