Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Μάντης Σάχλας

*
Μπορεί να τελείωσε η E3, αλλά έχουμε υλικό από πριν. Υλικό που δείχνει πόσο προσπαθούν όλοι να συμπεράνουν κουφά πράγματα από το τίποτα ή να αναδείξουν ως σημαντικό σημάδι για το τι έπεται στην έκθεση και την τελευταία ακυρότητα.

Geoff Keighley's E3 Coliseum Stream will Feature Loads of Big PS4 Games
Ο Τζοφ, ο Κίλι. Εντάξει, δεν είναι ο ίδιος το αστείο εδώ. Αστείο είναι που θεωρείται ιδιαίτερη διαπίστωση πως ένα stream της E3 από οποιονδήποτε πέραν του PC Gaming Show θα προβάλει αρκετούς τίτλους για το PS4. Υπήρχε εναλλακτικό ενδεχόμενο δηλαδή;


PS4 firmware update 4.70 may not be feature rich, but it does improve system performance
Επειδή το να πει απλά κανείς ότι βγήκε patch για το σύστημα παραείναι passé.

E3 2017s Floorplans Reveal Big Spots for Sony, Nintendo and Square Enix
Η παραδοσιακή εμμονή με το ποιος το έχει μεγαλύτερο το περίπτερο συνεχίζεται. Επειδή πάντα αυτό αποδεικνύει κάτι. Π.χ. το μεγάλο περίπτερο της Square Enix έδειξε ότι η εταιρεία είχε μεγάλες ανακοινώσεις. Τι εννοείται ότι δεν μπορείτε να τις βρείτε;

Sony Has a Frightening Amount of E3 2017 Booth Space
Ανατριχιάσαμε.

Ubisoft Doesn't Really Reveal its E3 2017 Lineup in New Trailer
Ευχαριστούμε για τη διαπίστωση πως εταιρεία με προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου δεν αποκάλυψε τα πάντα στο trailer που ετοίμασε για την παρουσία της στην έκθεση.

Quantic Dream's Detroit: Become Human Will Probably Appear at Sony's E3 Press Conference
Ένα teaser-post από ηθοποιό γεννά θεωρίες για το ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα για τον τίτλο στην E3 (δεν είδαμε -το μενού είχε gameplay trailer, όχι ημερομηνία ή οτιδήποτε άλλο-), ο συντάκτης υπονοεί ότι θα μάθουμε ημερομηνία επειδή προσωπικό της Quantic Dream γιόρτασε…κάτι και πάει λέγοντας. Και αυτά από ένα Μέσο που πηγαίνει στην E3. Γιατί έχει σημασία αυτό; Διότι η δημοσίευση έγινε μετά την ημερομηνία που κι εμείς γνωρίζαμε για ποιους τίτλους έκλεινε ραντεβού η Sony, μεταξύ αυτών και το Detroit: Become Human.

PlayStation Wishes Xbox "Good Luck Out There" Ahead of Microsoft's E3 2017 Press Conference
E3 2017: PlayStation Wishes Microsoft Luck Ahead of Press Conference
Η κατάσταση είναι τόσο λυπηρή που για πολλοστή συνεχόμενη χρονιά γράφονται λόγια για το ότι οι «αντίπαλοι» ανταλλάσσουν αβρότητες. Είναι σαν να γράφουμε εμείς είδηση για το ότι κάποιοι είπαν ότι τους άρεσε review μας.

Project Scorpio Will Be Revealed at the Beginning of Microsoft's E3 2017 Press Conference
Επειδή, κύριοι, το να ξέρουμε ότι θα παρουσιαστεί το Scorpio δεν είναι αρκετό. Ο πραγματικός δημοσιογραφέοτας μαθαίνει και σε ποιο στάδιο της παρουσίασης θα γίνει η αποκάλυψη. Όπου «μαθαίνει» εννοούμε πως διάβασε ένα tweet που σίγουρα δεν διατυπώθηκε με τη σκέψη ότι θα σκαλώσει κανείς στο timing μιας αποκάλυψης εντός μιας παρουσίασης που κρατά μιάμιση ώρα. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι απλά δέχονται ότι θα δουν την παρουσίαση εφόσον τους νοιάζει και τελειώνει εκεί το θέμα.

EA: Project Scorpio Is a Powerful Platform that Is Coming at the Right Time; Shows Gorgeous Images
Θυμάστε που στο κείμενο για την παρουσίαση της EA σημειώσαμε πόσο άκυρη ήταν (συμφωνημένη προφανώς) αναφορά στο Scorpio, ειδικά από τη στιγμή που χρησιμοποιήθηκαν στατικές εικόνες από το Madden NFL ως επίδειξη; Ε εδώ το θεώρησαν σημαντικό κι αυτό. Όχι μόνο αυτό αλλά έκαναν και update για να βάλουν τις εικόνες. Του Madden. Του NFL. Που πλέον τρώει λιγότερο χρόνο από το FIFA ακόμη και σε παρουσίαση που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο αμερικανικής έκθεσης.

Τα σκάγια

A Vietnamese skincare clinic is using Umbrella Corps’ logo, and they’re totally not making the T-virus
Όταν ένα Μέσο δεν καταλαβαίνει ότι δεν είναι social medium.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Trophies Are Live And Include 3 Platinum Trophies
ΑΜΑΝ! PRE-ORDER ΤΩΡΑ!

Όταν αποτυγχάνεις και δεν το ξέρεις

FIFA 18 Partners with PlayStation, Scores Its First Trailer
FIFA 18 Fueled by Cristiano Ronaldo, Coming September 29 to Xbox One
FIFA 18, fuelled by Cristiano Ronaldo, hits the PS4 pitch this September
Αυτό το θέμα είναι το αγαπημένο μας. Γενικά υπάρχουν συμφωνίες να εμφανίζονται κάποια trailers εμπορικών τίτλων στα επίσημα κανάλια της εκάστοτε πλατφόρμας. Και όταν εμφανίζονται προλογίζονται και κλείνουν με εικαστικό που σχετίζεται με τη μία ή την άλλη πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι το ίδιο trailer καταλήγει να ανεβαίνει, εφόσον δεν υπάρχει κάποια αποκλειστικότητα, στο κανάλι του παιχνιδιού ή του εκδότη και, ακολούθως στο κανάλι της πλατφόρμας με το όποιο πρόσθετο εικαστικό. Και αν δεν υπάρχει αποκλειστικότητα, ανεβαίνει σε κανάλια πολλαπλών συστημάτων, πάντα με το αντίστοιχο εικαστικό. Πράγμα που σημαίνει ότι το εικαστικό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως μέχρι να μιλήσει κάποιος για αποκλειστικότητα.

Στο πρώτο link λοιπόν ο συντάκτης, επειδή βλέπει το εικαστικό του PS (μόνος του το εξηγεί κιόλας), θεωρεί ότι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνεργασία μεταξύ PS και FIFA 18. Αλήθεια χρησιμοποιεί το εικαστικό ως απόδειξη.

Στα επόμενα δύο links βλέπουμε ανακοινώσεις με το ίδιο trailer με εικαστικό Xbox και PS αντίστοιχα. Και, έκπληξη, κανείς δεν μιλάει για συμφωνία ή για κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα. Που αν μιλούσε κάποιος θα μιλούσε αυτός που έκανε την όποια συμφωνία. Και πριν πει κανείς ότι ο ποιητής μετράει την αποπομπή των Legends στο FIFA, που ήταν αποκλειστικοί σε Xbox και τον ερχομό των Icons (και στις δύο εκδόσεις), να πούμε ότι ο μεγάλος ντετέκτιβ έγραψε τη θεωρία του αυτή μετά την ανακοίνωση της διαφοροποίησης αυτής οπότε, όχι, ούτε με δημιουργική λογιστική πέφτει μέσα.

Αυτά συμβαίνουν όμως όταν πιστεύεις πως ο φανμποϊσμός είναι προσόν και η επικοινωνία με το σύμπαν προαιρετική, ακόμη και όταν γράφεις σε μέσο ταγμένο σε μια πλατφόρμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*