Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Μάσα Effect

*
Αστυνόμος Μπαλούρδος

For a game that promised no microtransactions, The Division sure does have a lot of microtransactions
Ο θεός αρθρογράφος γράφει ολόκληρο κατεβατό για να μας θυμίσει, και να το γράψει και ξεκάθαρα, ότι υπάρχει από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του παιχνιδιού δυνατότητα αγοράς κοσμητικών αντικειμένων με πραγματικό χρήμα. Απλά τώρα τον πήρε ο πόνος που έχουν μαζευτεί πολλά αντικείμενα με τον καιρό. Τώρα θίχτηκε για την αρχική δήλωση της Ubisoft που έτσι κι αλλιώς έχει διευκρινιστεί ότι αναφερόταν στην απουσία δυνατότητας να “αγοράσει” κάποιος ευκολότερη πρόοδο στο παιχνίδι. Μιλάμε για βάθος τώρα.


What if Conan Exiles came from a place of cynicism rather than passion?
Και μιας και είπαμε για βάθος, το Eurogamer έπιασε κουβέντα με την Funcom επειδή η εταιρεία είχε δηλώσει προηγουμένως πως σχεδίασε το Conan Exiles με βάση το τι βλέπει ότι “τραβάει” στο Steam διότι έπρεπε να αποφύγει κάπως τη χρεοκοπία. Αυτό, για κάποιο λόγο, αντιμετωπίστηκε ως κυνισμός, ως απόδειξη ότι πρόκειται για παιχνίδι που δεν προέρχεται από πάθος. Επιχείρηση είναι. Πραγματισμός λέγεται αυτό. Αλλά αν δεν πάνε για το δράμα τα media θα τους μαραθούν τα μάτια.

People are doing impressive things in Nier: Automata
“Ήμουν στη δουλειά, χάζευα στο YouTube, με πήραν χαμπάρι, είπα ότι είναι έρευνα για άρθρο και στο τέλος χρειάστηκε να το αποδείξω κάπως. Οπότε να”.

I played five indie games on Switch and they were all good
Αυτός είναι τίτλος άρθρου που ουσιαστικά περιλαμβάνει πέντε σύντομα previews. Δεν θα εξηγήσουμε καν.

Bang Bros. στο διάστημα

Mass Effect Andromeda has a trophy/achievement for romancing three people
Ξεφεύγουμε πλέον από την απλή λίστα με τα trophies/achievements που έτσι κι αλλιώς ήταν χαμένος χρόνος από τη ζωή όλων σε δημοσιογραφικό επίπεδο, και τώρα εστιάζουμε σε οτιδήποτε συγγενεύει με το φίκι-φίκι. Πρέπει να ικανοποιήσουμε το κοινό μας. Το ότι θεωρητικολογούν για το κατά πόσο το απαιτούμενο για το φοβερό αυτό επίτευγμα πρέπει να ολοκληρωθεί σε ένα ή πολλαπλά playthroughs, η περαιτέρω ανάλυση γενικά, μας ξεπερνά.

Everything we know about banging in Mass Effect Andromeda after going hands-on and quizzing BioWare
Δεν μας ξεπερνά όπως αυτό. Banging είναι αργκό της κοινότητας για το “κερδίζω την εμπιστοσύνη χαρακτήρων”, ειδικά σε τίτλους BioWare. Φυσικά και ξέρουμε τι προεκτάσεις έχει αυτό, αλλά όσο λέμε ότι τάχα μου το χρησιμοποιούμε εννοώντας κάτι λιγότερο, κάνουμε τους Κινέζους στους εαυτούς μας κυρίως. Γίνεται σχετική συνέντευξη παρακαλώ και δεν χάνεται ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί το ρήμα bang δεξιά κι αριστερά. Η συζήτηση δεν έχει να δώσει τίποτα ουσιαστικά ως πληροφορία, οπότε υπάρχει για το χαβαλέ και μόνο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ελεύθερη πτώση του επιπέδου στην οποία συνεισφέρει το VG247.

Κληρονομική πάριζα

Plenty of Uncharted: The Lost Legacy News Is Coming Your Way Soon
ΒΓΗΚΕ WALLPAPER! ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΑΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ! ΕΙΔΗΣΗ! Που η προσωπική μας κόλαση να μας έχει να πετάμε τα μπαλάκια μας σε αγώνισμα του Survivor.

Uncharted: The Lost Legacy Contains the Series' Largest-Ever Level
Όσα χρόνια και να περάσουν, το κόμπλεξ με το μέγεθος δεν ξεθυμαίνει. Εμπρός λοιπόν. Συγκλονιστείτε που το The Lost Legacy θα έχει επίπεδο που θα είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλο στην ιστορία του franchise. Αφού κι όταν παίζετε το μέτρο δεν βγάζετε; Ε βγάλτε το από τώρα να νιώσετε μάγκες από νωρίς.

Ούτε για Maracas του Hestu

Hey, listen! Zelda: Breath of the Wild streams are spoiling the game's ending
Streams; Από παιχνίδι; Που προχωρούν το main quest; Και μοιράζουν spoilers; Πού ξανακούστηκε; Αν δεν σας προειδοποιούσαν τα Μέσα πώς θα ζούσατε;

Zelda and Link porn search up over 100% during Nintendo Switch launch
Αγνή, καθαρή, πηχτή ξεφτίλα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*