Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Μια στήλη έρχεται, μια κήλη φεύγει

Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima Hideo Kojima

Εντάξει τώρα; Α, δεν φτάνει; OK.

Kojima hangs out with The Walking Dead and Silent Hills actor Norman Reedus
Όπου μαθαίνουμε με ποιον κάνει παρέα σήμερα ο Kojima.

Hideo Kojima Isn’t Done With Studio Visits; Lands at Sony Santa Monica
Όπου μαθαίνουμε ότι ο Kojima εξακολουθεί και κόβει βόλτες. Προφανώς θα πάει σε κάθε developer, όχι για να μάθει πράγματα, αλλά για ευλογήσει κανέναν.

Hideo Kojima Visits Titanfall Creators Respawn Entertainment and More
Όπου ο Kojima κατεβαίνει σε κάθε στάση του λεωφορείου για τρολιά και κουράζεται να τον παίρνουν όλοι στα σοβαρά.

Hideo Kojima Feels “Extremely Free” Right Now; Wants to Make the Game He Wants to Play
Όπου μαθαίνουμε πώς αισθάνεται ο Kojima. Ελπίζουμε σε live μετάδοση σε περιστατικό δυσκοιλιότητας.

So, Hideo Kojima Seems Pretty Sold on PlayStation VR
Όπου ο Kojima κάνει PR λέγοντας ότι του αρέσει το PlayStation VR, και τα media δεν χάνουν ευκαιρία, παρότι την ίδια μέρα, λίγες ώρες νωρίτερα, εξηγούσε ο ίδιος ότι δεν πρόκειται να το υποστηρίξει στο παιχνίδι που ετοιμάζει.

Hideo Kojima’s New Game: “His Most Ambitious Project Ever;” “Hungry to Surprise Us” According to Geoff Keighley
Όπου ένας τρίτος μας εξηγεί ότι ο Kojima έχει φιλοδοξίες και πεινάει. Ασφαλώς μόνο ο Kojima τα παθαίνει αυτά.

What Could Hideo Kojima’s New Game Be? The Case for an Awesome Space Opera with Giant Robots
Όπου ένας τύπος θεωρεί ότι ενδιαφέρεται κάποιος για το τι σόι παιχνίδι θα ήθελε να τους φτιάξει ο Kojima. Και προσπαθεί να το βασίσει σε γεγονότα.

Η λογική πέθανε στη Φινλανδία

Not everyone's thrilled with Microsoft's Quantum Break PC announcement
Διότι το σημαντικό για ένα μέσο δεν είναι παρουσιάζει το γεγονός, να το αναλύει και κάποια στιγμή να παίρνει θέση. Το σημαντικό είναι να εξηγεί ότι γίνεται χαμός στο Twitter. Μόνο για μεγάλα λαγωνικά.

Quantum Break Getting New TV Commercial, No Steam Release; A “Masterpiece,” According to Aaron Greenberg
Για να λέει άνθρωπος της Microsoft ότι το Quantum Break είναι αριστούργημα, μάλλον θα είναι. Έτσι δεν πάει;

Quantum Break Has Gone Gold Almost Two Months Before Release
Ξέρετε τι σημαίνει να ολοκληρώνεται η ανάπτυξη ενός παιχνιδιού δυο μήνες πριν την κυκλοφορία; Τίποτα πέρα από το ότι θα βγει στην ώρα του. Τίποτα δηλαδή. Να ευχαριστείτε το Θεό που βρίσκονται άνθρωποι και σας ενημερώνουν για το τίποτα. Πώς θα ήταν η ζωή σας αλλιώς;

Συντρόφια

TRON RUN/r Trophies Are All Bronze with Lone Gold and Silver
Όσοι αποφασίσουν ότι δεν θα του ρίξουν ούτε μια ματιά, μόνο και μόνο επειδή δεν έχει Platinum trophy εξηγούν την ύπαρξη τέτοιας είδησης. Και δεν το λέμε για καλό.

Stories: The Path of Destinies Has a Platinum Trophy, Requires You To Make the Right Choices
Platinum Trophy; Και απαιτεί προσπάθεια; Σε video game; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!

Spoiler Alert

Michael Jackson is the best Black Desert Online character creation we’ve seen
Προτείνουμε να γίνει και review, για να δούμε πόσο καλύτερος είναι αυτός ο Michael Jackson από άλλους που φτιάχτηκαν σε διαφορετικούς editors. Το κοινό διψά για αλήθειες.

Sega 3D Classic Collection Includes Nine Decals
Τι πιο θεάρεστο από το να ενημερώνουμε τον κόσμο ότι οτιδήποτε στον πλανήτη Γη συνοδεύεται από 9 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όσο περισσότερα τα αυτοκόλλητα, τόσο περισσότερες και οι προπαραγγελίες. Είμαστε σίγουροι.

Insane Destiny player spends 100 hours leveling to 40 on starting mission
Διότι η ψυχοπάθεια του καθενός θεωρείται κατόρθωμα πλέον. Αλλά και να διαφωνείτε, έχουμε το ορθογραφικό λάθος στον τίτλο με το μέρος μας. Because that’s how we roll.

Everybody’s Gone to the Rapture dev to announce new game soon
Σας ανακοινώνουμε ότι ανακοίνωσαν πως κάποια στιγμή θα ανακοινώσουν κάτι. Ανακοινωθείτε ελεύθερα. Ή ανακινηθείτε μέχρι να χάσετε τις αισθήσεις σας.

Heavy Rain and Beyond: Two Souls Collection announced, Heavy Rain PSN dated
Όπου κάποιος πιστεύει ότι μόλις ανακοινώθηκε πακέτο που ανακοινώθηκε πριν από μήνες. Άλλαξε και το έτος δηλαδή για να περάσει το μήνυμα.

Ubisoft Has “Large Ambitions” for New Watch_Dogs; Estimates 55 Million PS4 and Xbox One Combined
Είναι αυτονόητο πως καμία εταιρεία, εκτός από τη Ubisoft, δεν έχει σχέδια, προσδοκίες και φιλοδοξίες για τις μεγάλες εσωτερικές παραγωγές. Μόνο έτσι εξηγούνται όλα.

The Fallout fan made to destroy his records for a refund
Α, το αγαπημένο για αυτήν την εβδομάδα.

Όπου ο “fan” είναι συντάκτης και συγκλονίζεται που για να αντικατασταθεί προβληματικό προϊόν, πρέπει να πάει μεγαλύτερη ζημιά. Και αντί να καταλάβει ότι ο αντιπρόσωπος της εταιρείας αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και του ζητάει να κάνει αυτό που τον διευκολύνει να πάρει το ΟΚ για αντικατάσταση, αποφασίζει να κάνει την όλη ιστορία θέαμα. Με απολύτως παραπλανητικό τίτλο μάλιστα.

Νανά, εσύ;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*