Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Νέος ρεπόρτερ μόνος ψάχνει

Detroit: Become Human is 20 Times More Complex Than Any Other Quantic Dream Game
Πιο μεγάλο, πιο χρωματιστό, πιο γρήγορο, πιο θορυβώδες, πιο πολύπλοκο. Είναι μην πει κάποιος ότι το Α θα είναι πιο οτιδήποτε από το Β. Με τη μία παρουσιάζεται ως θετικό. Γιατί, έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει σοβαρή πληροφορία ή δείγμα για να παρουσιαστεί ως κάτι συγκεκριμένο, οπότε ας υπηρετήσουμε το hype.

Deadly Premonition director Swery65 has the most amazing tattoo
Ναι λοιπόν. Τώρα ασχολούμαστε και με τι τατουάζ έχει οποιοσδήποτε. Είναι game designer, άρα ό,τι και να κάνει μας αφορά. Για αυτά τα πράγματα υπάρχει το twitter. Όχι το ειδησεογραφικό site. Αλλά ποιος ακούει.


Football Manager 2017 trashed on Steam by angry Chinese fans
Εδώ η είδηση είναι πως Κινέζοι παίκτες διαμαρτύρονται για το ότι δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη μετάφραση του παιχνιδιού στη γλώσσα τους. Φυσικά αυτό δεν ακούγεται και πολύ “χοτ” (με παχύ χ όπως στα εβραϊκά και αραβικά) οπότε εστιάζουμε στη σύγκρουση, στη μανούρα, στο χρήσιμο και πραγματικά ενδιαφέρον δηλαδή. Και όλα αυτά πριν το λανσάρισμα, γεγονός που δείχνει πόσο προβληματικά είναι κάποια συστήματα που βασίζονται σε user reviews. Κάνουν ντου κάποιοι και έρχονται τα πάνω κάτω. Πριν βγει το παιχνίδι. Και άντε να εξηγήσεις μετά τι έγινε.

Red Dead Redemption 2 will sell 12 million copies during its launch window according to analyst’s predictions
Κάπου ένας τύπος ποντάρει ότι whatever αλλά επειδή το ποντάρισμα αφορά στο Red Dead Redemption 2 έχουμε ηθική υποχρέωση να μεταδώσουμε και την τελευταία βλακεία. Και να μας γνωρίσουν κάποτε εξωγήινοι, θα απορούν με τα μυαλά που κουβαλάμε. Να τα ρουφήξουν μήπως και χρησιμεύσουν και σε τίποτα στο τέλος.

Uncharted movie write says he “can’t imagine fans of Uncharted will be unhappy” but “someone’ll hate my guts”
Εδώ έχουμε σεναριογράφο που απλά λέει ό,τι πρέπει να πει για να είναι καλυμμένος. Ότι, κατά τη γνώμη του, αυτό που γράφει θα ευχαριστήσει του fan, αλλά, δεν μπορεί, όλο και σε κάποιον δεν θα αρέσει. Δηλαδή είναι σαν να γράφουμε πως ο ψήστης δήλωσε ότι λογικά οι περισσότεροι θα ρίξουν λεμόνι στα παΐδια αλλά όλο και κάποιος θα βρεθεί που να τα προτιμά χωρίς. Εννοείται ότι πρόκειται για είδηση. Προφανές.

Uncharted 4 and Call of Duty: Infinite Warfare Look Pristine on PS4 Pro in 4K Lossless PNG Screenshots
Τώρα ενθουσιαζόμαστε και για τις ασυμπίεστες εικόνες. Μόνο που τέτοιες εικόνες, σε υψηλότερες αναλύσεις από τις πραγματικές στις οποίες τρέχουν τα παιχνίδια, είναι διαθέσιμες εδώ και πολλά χρόνια στα media. Και σε ασυμπίεστη μορφή μάλιστα υπό τη μορφή αρχείων TIFF. Στην εποχή του εντύπου τι σόι αρχεία φαντάζεστε ότι χρειάζονταν για σαλόνια, εξώφυλλα και οπισθόφυλλα;

Resident Evil VII Info Emerge from Ambassador Meeting; 90% Complete, “Amazing” Detail on PS4 Pro
Φοβερή πληροφορία. Ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί τον Ιανουάριο είναι κατά 90% ολοκληρωμένο και σε ένα σύστημα που τρέχει το παιχνίδι σε υψηλότερη ανάλυση υπάρχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

EverQuest inventor's new RPG Hero's Song on Steam Early Access
Εφευρέτης; ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ; Εκεί που λέμε ότι δεν γίνεται άλλο, ε να που γίνεται.

Οικονομικοί μετανάστες
Είναι γνωστό ότι στην ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων σπάνια λέγονται πράγματα ουσίας για τα προϊόντα κι αυτά πολλές φορές είναι μικρές και καλά θαμμένες λεπτομέρειες που και πάλι δεν καταλήγουν να λένε πολλά στην πραγματικότητα. Αλλά επειδή εμείς εδώ στα media είμαστε μπίζνα πρέπει να φανούμε έξυπνοι και λαγωνικά. Άρα πιάνουμε τις δηλώσεις κατά την ενημέρωση των μετόχων και κάνουμε ότι πιάσαμε λαβράκι.

EA Talks About Next Star Wars: Battlefront; New Action Game Possibly Coming by March 2018
Οι “πληροφορίες”; Η ομάδα εργάζεται σκληρά στην πρώτη περίπτωση και όλοι εσωτερικά είναι ενθουσιασμένοι για το προϊόν που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη. Ουσίες. Χωρίς οινοπνεύματα.

Electronic Arts: Mass Effect Andromeda “Looks Beautiful,” “Tracking Extremely Well”
Άλλο ένα σημαντικό. Άνθρωποι που έχουν συμφέρον στην εμπορική επιτυχία του προϊόντος που φτιάχνουν μας ενημερώνουν ότι το παιχνίδι είναι πανέμορφο και όλα πάνε βάσει προγράμματος. Σύγκρυο μας έπιασε.

EA will merrily delay Mass Effect: Andromeda by as much as 5 months if it feels the need, because it has the money to do so
Πλανήτης Γη. Όπου το να καθυστερεί κάποιος μέχρι να είναι αρκετά ΟΚ το αποτέλεσμα αντιμετωπίζεται ως κάτι συγκλονιστικό.

Loyalty Missions Confirmed to Return in Mass Effect: Andromeda
Μη μας πείτε ότι θα έχει και επιλογές στους διαλόγους;

Ubisoft on Next Assassin’s Creed: “It’s a Great Game; Looking Good;” Will Release “When Ready”
Εδώ μαθαίνουμε ότι κάτι που δεν έχουμε δει είναι πολύ καλό, δείχνει όμορφο και θα βγει όταν είναι έτοιμο. Από εταιρεία για την οποία η έννοια της ετοιμότητας αποδεικνύεται ιδιαιτέρως σχετική τα τελευταία χρόνια. Άρα; Ένας λόγος παραπάνω να τα πάρουμε όλα τοις μετρητοίς, έτσι δεν πάει;

Ubisoft on Ghost Recon Wildlands: “Will Excite Gamers a Lot;” Closed and Open Beta Coming
Φανταστείτε να μη μαθαίναμε ότι θα μας ενθουσιάσει το παιχνίδι. Θα το παίζαμε και θα κινδυνεύαμε να μην ενθουσιαστούμε. Για αυτό είναι τα media στη μέση, για να μην ξεχνάμε τα σημαντικά.

Activision: Destiny 2 Will Be an “Awesome Sequel;” Will Use a “Smart Approach” for Additional Content
Το επόμενο θα είναι τέλειο και η πολιτική μας έξυπνη. Οι γενικότητες που στα gaming media ισοδυναμούν με προϊόντα σκληροπυρηνικού ρεπορτάζ.

Call of Duty games have “the best set pieces in the business,” says Infinite Warfare’s narrative director
Είναι ο narrative director και υποστηρίζω ότι αυτό που έφτιαξε είναι ό,τι καλύτερο. Κάποιες ατάκες, πόσο μάλλον η μετάδοσή τους, είναι ανεκτές μόνο από ανθρώπους επιπέδου Tarantino. Όλοι οι άλλοι απλά φέρνουν πιο κοντά τους εαυτούς τους στον Uwe Boll. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*