Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Παγωτό καϊμάκι

*
Ο Μάνος Βέζος καταγράφει για άλλη μια βδομάδα στη στήλη του, "Αφόρητοι", τις ειδήσεις της βιομηχανίας που δεν θα έπρεπε να λέγονται ειδήσεις.

Συνήθως καταφέρνουμε να ομαδοποιήσουμε κάπως τις διάφορες δημοσιεύσεις. Εδώ δεν τα πήγαμε και πολύ καλά σε αυτό το θέμα. Δεν έβγαινε. Αναρωτηθήκαμε γιατί. Μετά θυμηθήκαμε ότι τα ακόλουθα είναι από την εορταστική περίοδο. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχαμε πολλές εξελίξεις και κάπως έπρεπε να παράγει ύλη η φάμπρικα της «ενημέρωσης» και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις η δημιουργικότητα και η φαντασία μάλλον δεν έφτασαν και πολύ μακριά.


Nintendo's Reggie Fils-Aime Says He'd Love for Red Dead Redemption 2 to be on Switch
Είπε platform holder ότι θα του άρεσε να υπάρχει ένας ακόμη σημαντικός τίτλος τη βιβλιοθήκη του συστήματός του. Ακούτε κάτι πράγματα που λέει. Και δεν τον μαζεύει κανείς. Αγανάκτησις.

Red Dead Redemption 2 Nintendo Switch isn't impossible, apparently
Διότι, βέβαια, το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι πως υπάρχει συνδυασμός θυσιών που επιτρέπουν σε ένα παιχνίδι να μεταφερθεί σε πιο αδύνατο σύστημα. Οπότε, όταν μας αποκαλύπτει κάποιος ότι υπάρχει, εννοείται ότι προσγειώνεται είδηση στα χέρια μας. Μεταξύ αυτής και εγκεφάλου, πάντα προσγειώνεται πιο εύκολα η πρώτη.

Super Smash Bros. Ultimate: Watch Yacht Club Games React to the Shovel Knight Assist Trophy
Δείτε. Δείτε developers να ενθουσιάζονται με την πρώτη εμφάνιση χαρακτήρα τους σε παιχνίδι άλλης εταιρείας, κάτι που έγινε κατόπιν συμφωνίας που γνώριζαν. Αλλά δείτε όμως. Και διαβάστε πώς κάποιοι, μιας και δεν ήταν γνωστό πότε ακριβώς θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του βίντεο ο Shovel Knight, έκαναν «μάγια» για να εμφανιστεί την αμέσως επόμενη στιγμή και δεν τους βγήκε. Ζωντανή μετάδοση χορτοφαγίας και συνακόλουθου εμετού γάτας θα είχε μεγαλύτερο ανθρωπολογικό ενδιαφέρον από την εσωτερική διεργασία ενός δημοσιογράφου που γράφει τέτοια δημοσίευση.

Turns out there's one more Battle Royale game you need in your life
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ; Γιατί στις μέρες μας δεν έχει αξία να φαίνεται από τον τίτλο ούτε για ποιο παιχνίδι μιλάμε, ούτε γιατί μιλάμε για αυτό. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ!

New Employee at Kojima Productions Says Death Stranding is "Nothing I Thought it Was"
Δείτε το θετικά. Τουλάχιστον ξέρουμε τώρα τι είναι το Death Stranding. Όχι αυτό που νόμιζε ο νεοπροσληφθείς Aki Saito. Σαφές. Δεν φτάνει αυτό;

God of War's Cory Barlog Has Seen Private Gameplay of Kojima's Death Stranding
Τότε να. Ξέρουμε επίσης ότι είναι αυτό που είδε κεκλεισμένων των θυρών ο Cory Barlog.  Στην αναλυτική περιγραφή των tweets, ο αρχισυντάκτης του DualShockers. Μεγάλαι στιγμαί.

Okay, This IRL Cooking Mama Game is Making Me Hungry
Διότι πλέον δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε ούτε το “IRL”.

Kanye West Says He Needs to Find Hideo Kojima, Following Twitter Drama with Drake
Kanye West μούμπλε μούμπλε κάτι που συνδέεται με gaming μούμπλε μούμπλε = είδηση.

Cody Rhodes Wore Metal Gear Solid Inspired Gear at Ring of Honor's Final Battle
Παλαιστής μούμπλε μούμπλε κάτι που συνδέεται με gaming μούμπλε μούμπλε = είδηση.

Obsidian's The Outer Worlds Will (Still) Be Free of Microstransactions, New Screenshots Revealed
Ε ναι. Να. Ξέρετε, αυτό που είχαμε πει τις προάλλες το θυμάστε; Ε. Εξακολουθεί να ισχύει. Απλά λέμε.

Jimmy Kimmel Tried to Terrorize Children Playing Fortnite, Making Him an Enemy of Gamers
Δεν φτάνει ο τίτλος, η αποτυχία συνεχίζεται και εντός. “The video that Kimmel disgustingly released”. Το βίντεο που διατέθηκε αηδιαστικά δηλαδή. Όχι. Καλά διαβάσατε.

Spider-Man PS4 Dev Pushes Back Against Fan Criticisms Regarding DLC
Δεν είμαστε σίγουροι πως η απάντηση ενός developers σε επίμονα αιτήματα για συγκεκριμένο κοστούμι μπορεί να θεωρηθεί αντίδραση σε κριτική για το DLC. Ευκολότερα να θεωρηθεί βιασμός παγωτού καϊμάκι.

Persona 5 Fans are Having a Field Day Over the Joker Super Smash Bros. Ultimate Announcement
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

Fortnite Players Recreate The Office's Dunder Mifflin Scranton Using Fortnite Creative
Φανταστείτε να έβγαινε κάποιος στη γειτονιά και να φώναζε με τι μοιάζει το νέο του δημιούργημα από LEGO. Διότι αυτό ακριβώς παθαίνουμε εδώ και όχι από αυτόν που έφτιαξε το οτιδήποτε κιόλας.

Nintendo Calls Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order "A Great Opportunity"
The Vez calls Pikachu yellow.

Locking Kingdom Hearts III's Epilogue Behind a Presumed Day One Patch is the Best Move Square Enix Could've Made
Καλά όλα τα παραπάνω που γεννούν ειδήσεις από το πουθενά. Η πραγματική απόλαυση είναι όταν τα ίδια μυαλά επιχειρούν να αναλύσουν κάποια σκέψη τους. Εδώ, για παράδειγμα, ο συνάδελφος εξαίρει την Square Enix για το ότι, σε μια αγορά η συντριπτική πλειοψηφία της οποίας κινείται ψηφιακά πλέον, η διαρροή 4 αντιτύπων παιχνιδιού αντιμετωπίζεται με απόκρυψη του επιλόγου του για μετά το λανσάρισμα, άρα και μετά το review embargo. Διότι δεν παίζει ρόλο που τα κανονικά αντίτυπα όσο πάει και αχρηστεύονται οπότε θα είναι αδύνατο να διαρρεύσουν, δεν έχει σημασία ότι το ψηφιακό αντίτυπο ελέγχεται πολύ πιο εύκολα από μια εταιρεία, ούτε παίζει ρόλο πώς διαλέγει η εταιρεία συνεργάτες και αν εκτός από τα views μετρά αξιοπιστία και ποιότητα συνεργασίας. Όχι. Για αυτό το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνεις μια εταιρεία σε περίπτωση σαν και αυτή είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στους κριτικούς και κατ’ επέκταση στον καταναλωτή. Χειροκροτήστε το συνάδελφο όσο είναι καιρός.

Marvel's Spider-Man and Dissecting Its Black-and-White Tale of Morality
Σε ένα σύμπαν που αργά ή γρήγορα όλα σκαλώνουν στο αν ένας ήρωας θα σκοτώσει κάποιον άλλον όντως, ασχέτως λοιπών συνθηκών, και η ιδέα και μόνο ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο είναι πάντα, μα πάντα, το μαύρο, δεν αναγνωρίζεται δηλαδή ούτε η αυτοάμυνα ως λογική εξήγηση σε οτιδήποτε, ο συνάδελφος ανακαλύπτει την Marvel. Επόμενος σταθμός, η μοναξιά της βασανιστικής δυαδικότητας της Δύναμης στα Star Wars. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*