Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Πρώτα αποβιώνουμε και μετά γράφουμε

*
Άniohθοι

Someone finished Nioh in 96 mins, hats off to this new world record holder
Nioh speedrunner plows through game in under 97 minutes
Αδελφικά μέσα και καταφέρνουν να έχουν, για αρχή, διαφορετική άποψη για το πώς γίνεται στρογγυλοποίηση. Μικρό το κακό αυτό. Από την άλλη, τα speedruns δεν είναι ειδήσεις. Θα ήταν αν γινόταν διαγωνισμός για speedruns και είχαμε μια τελική κατάταξη. Πάλι ανούσιος θα ήταν ο διαγωνισμός, αλλά τουλάχιστον θα ήταν μια κάποια οργάνωση με συγκεκριμένο θέμα και προσανατολισμό. Το “κάνουμε βόλτα σε YouTube και fora και γράφουμε για το χαβαλέ” είναι για το timeline μας στο Facebook.


Nier Αόματα

NieR: Automata Is the New Theme of the Square Enix Cafe in Akihabara, Tokyo
Ευχαριστούμε την Ακαδημία που μας ενημερώνει για προωθητική ενέργεια. Σε καφετέρια. Στην Ιαπωνία.

NieR Automata Ain't Hiding 2B's Bubble Butt
Έγινε που έγινε κάποτε ολόκληρη μανούρα για έναν κώλο, τώρα όχι μόνο γράφουμε πως παρά τη μανούρα ο κώλος είναι εκεί και σας περιμένει, αλλά κάνουμε ότι πρόκειται και για αντίσταση στο κατεστημένο. Σε έναν μην καθυστερημένο κόσμο, ο κώλος θα ήταν εκεί, δεν θα ένοιαζε κανέναν και απλά θα παίζαμε το παιχνίδι.

Some Nier: Automata players are crying foul over NIN64 trash item found while fishing
“Ορισμένοι” παίκτες θίχτηκαν διότι ένα αντικείμενο, σε εικονικό κόσμο στο μακρινό μέλλον, υπονοείται ότι το Nintendo 64 είναι “σκουπίδι”. Ενός λεπτού σιγή για τον μέσο θιγμένο στο διαδίκτυο που ποτέ, μα ποτέ όμως, δεν παραλογίζεται για το τίποτα.

Τι παρήγγειλε στην ψαροταβέρνα η Μενεγάκη;

Nintendo Switch's updated Mii creator lets you turn your hair blue
Ευχαριστούμε. Όχι, αλήθεια. Αν δεν μάθουμε για τη χρωματική παλέτα στο Mii editor, θα σκάσουμε. Εννοείται ότι δικαιούται ξεχωριστή δημοσίευση η πληροφορία αυτή. Ελπίζουμε σε ενημέρωση για την επόμενη φορά που θα εισπνεύσει ο developer. Μετά απαιτούμε και follow up για να σιγουρευτούμε ότι εκπνέει κιόλας.

Assassin’s Creed fans think that this screenshot might be a leak from the next title, AC Empire
Καλησπέρα, έχουμε εδώ ένα χαμό από μια εικόνα, κι αυτή τραβηγμένη από οθόνη, γράφουμε ότι δεν υπάρχει καν ένδειξη ότι πρόκειται για κάτι ουσιώδες αλλά επειδή γίνεται ένας χαμός στο NeoGAF, είπαμε να γράψουμε κι εμείς κάτι.

Project Scorpio will have launch titles
Μιας και είπαμε για NeoGAF, ορίστε φοβερή συζήτηση στην οποία παρουσιάζεται ως εξέλιξη το γεγονός ότι η Microsoft ετοιμάζει τίτλους που θα αναδεικνύουν το Xbox Scorpio. Το ίδιο εκπληκτικό ας πούμε με το να βλέπουμε τίτλους που να αναδεικνύουν την ισχύ του PS4 Pro. Τι κάνει η φαντασία ώρες ώρες.

Sony's Booked a Ridiculous Amount of E3 2017 Floor Space
Όσα περισσότερα τα τετραγωνικά, τόσες περισσότερες ανακοινώσεις δηλαδή. Δεν πάει έτσι; Κρίμα. Κι εμείς που νομίζαμε ότι είχε νόημα να χαρούμε από τώρα.

Εμβαθύνοντας
στο κενό

The case for a video game musical
Η αλήθεια είναι πως, ως ιδέα, το ίδιο το άρθρο δεν είναι παράλογο. Γιατί άλλωστε να μην πιάσει κανείς ένα είδος που απλά δεν εκπροσωπείται και να αναρωτηθεί τι το εμποδίζει να περπατήσει ως video game; Το πρόβλημα βέβαια είναι πως η κουβέντα είναι κατά βάση άκυρη, και όχι επειδή όντως φαντάζει αδιανόητο να πειστεί publisher να ασχοληθεί, πράγμα που σημαίνει ότι το indie musical game είναι το μόνο πιθανό ενδεχόμενο. Βλέπετε, ξεκινά μια αναφορά εμποδίων. Και ως τελευταίο αναφέρεται το πρόβλημα που θα έχουν οι περισσότεροι developers να αποδώσουν μια ιστορία που να κρατά το ενδιαφέρον του παίκτη. Πρόβλημα που είναι τουλάχιστον χαρακτηριστικό της βιομηχανίας. Οπότε, αν είναι σπάνια μια ιστορία της προκοπής, προέχει να ζητάμε βελτίωση στα βασικά και πολύ αργότερα να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο δεν βλέπουμε musical games.

Ellie Gibson on mortality and Mario Odyssey
We don’t even… Seriously. Κανένας προσανατολισμός, καμία λογική συνέχεια. Δεν έχουμε θεωρία που να εξηγεί τη χρησιμότητα του συγκεκριμένου εκτενούς άρθρου. Ή δεν έχουμε καλή φαντασία ή κάτι άλλο έχει πάει στραβά. Κάτι που μας ξεπερνά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*