Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Τα αρχεία μας κουνιούνται

*
Βρήκαμε τις παρακάτω δημοσιεύσεις επιπέδου αφιερώματος του Star Channel στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τον ογκόλιθο της Unesco που σαγηνεύει τα πλήθη. Το ότι προέκυψαν σχεδόν σε χρονολογική σειρά, το ότι δεχτήκαμε απανωτά αυτά τα χτυπήματα, τα τόσο συνεπή στη μηδενική ουσία σημαίνει ότι μάλλον ήχησαν όλες οι βιβλικές σάλπιγγες μαζί και, επιτέλους, το τέλος είναι κοντά.

Final Fantasy XV development to continue through to 2018
Final Fantasy XV Will Receive More Content in 2018
Final Fantasy XV Development To Carry Into 2018 With A Focus On Its Story
Ξέρετε ποιοι αντιμετωπίζουν ως είδηση κάτι τέτοιο; Αυτοί που δεν έχουν πάρει χαμπάρι, μετά από τόσο DLC και την ανακοίνωση VR spin-off για ψάρεμα, ότι η Square Enix αντιμετωπίζει το Final Fantasy XV ως πλατφόρμα που πρέπει να επιβιώσει και να χρεώσει αρκετά ώστε να δικαιολογήσει την ανεκδιήγητα οργανωμένη ανάπτυξή του. Αλλά για να γίνουν αντιληπτά αυτά, πρέπει να νοιάζεται και κανείς για το τι συμβαίνει όντως γύρω του.


Dynasty Warriors 9’s Open World Map Revealed, and it’s Really Massive
Ναι αγαπητοί. Διότι όποιος αναρωτιέται αν θα του αρέσει το Dynasty Warriors 9, κρέμεται από το μέγεθος του χάρτη.

Call of Duty WW2 Nazi Zombies shots “leaked” by Sledgehammer boss
ιότι τώρα δεν μπορούμε καν να πούμε ότι δημοσιεύθηκαν εικόνες. Όχι, πρέπει να είναι διαρροές ή «διαρροές». Και πρέπει από τον τίτλο, αναφέροντας την πηγή, να γινόμαστε ρεζίλι και να μη μας νοιάζει.

PUBG dev explains why Bluehole has an issue with Epic Games and the Fortnite Battle Royale mode
Από τις μεγαλύτερες, πιο προσβλητικές βλακείες των ημερών μας. Ασχέτως του ίδιου του παιχνιδιού, το ότι τα media παίρνουν στα σοβαρά έναν τύπο που ξεκινά μανούρα για ένα game mode, σαν να μην ξέρει πού βρίσκεται, κόντρα στην Epic Games που ποτέ δεν παραπονέθηκε για τη μίμηση του Horde Mode του Gears Of War για παράδειγμα. Κι επειδή, αναμενόμενα, το κοινό έκραξε εκεί που τα media απέτυχαν να ασκήσουν κριτική βάσει απλής λογικής, η ίδια πλευρά εμφανίζεται να πει ότι, ναι, ξέρετε, δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά ο φόβος μας ότι επειδή το Fortnite είναι της Epic, όπως και η μηχανή που χρησιμοποιεί το PUBG, μπορεί κάποια στιγμή να γίνουν βελτιώσεις στη μηχανή που να ωφελούν το δημιούργημα της Epic και όχι το PUBG.

Βρε Αστραπόγιαννοι σε suspended animation, η Epic Games σχεδόν απέχει από την παραγωγή τίτλων εδώ και χρόνια και ζει από τη διάθεση της μηχανής της. Πόσο ψώνιο πρέπει να είναι κάποιος για να μην κατανοεί πως αυτό που φοβάται ότι θα γίνει θα δημιουργούσε πρόβλημα αξιοπιστίας στην ίδια την Epic και θα έδινε λόγο σε άλλους πελάτες της να εγκαταλείψουν τη μηχανή της; Μια μηχανή που βελτιώνεται σταθερά ακόμη και για κινητά, ακόμη και για το Switch, για οτιδήποτε κινείται.

Και τα media κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ή, χειρότερα όμως, δεν καταλαβαίνουν. Οπότε δεν ξέρουμε γιατί υπάρχουν.

Assassin's Creed Origins Up for Golden Joysticks Game of the Year Despite Not Being Out Yet
Αισθανθείτε για λίγο τη θαλπωρή του παραλογισμού. Αυτά συμβαίνουν κάθε χρόνο, συμβαίνουνε μάλιστα και με τα βραβεία που πηγαίνουν πακέτο σε κάθε μεγάλη έκθεση, αν και τότε βγαίνουν οι υποψηφιότητες ΠΡΙΝ ξεκινήσει η έκθεση και δοκιμαστούν τα παιχνίδια (κληρονομικό χάρισμα) και άλλα τέτοια ωραία. Είμαστε σε μια βιομηχανία που τα απανταχού βραβεία μπορούν να στοχεύουν σε ένα μόνο επίτευγμα: να αναδειχθούν σε κινούμενα ανέκδοτα.

Mario was punching Yoshi in the head in Super Mario World
Γιατί αν θες να ξεχωρίσεις ένα σημείο από συνέντευξη με τους δημιουργούς του παιχνιδιού, εννοείται ότι ξεχωρίζεις αυτό.

Final Fantasy VII and Kingdom Hearts III Director Tetsuya Nomura Teases “Many Things” in Store
Μην αρχίζεις την Nomura. Είναι το πιο σοβαρό πράγμα που μπορούμε να πούμε στην προκειμένη.

I'm a bit worried about Ni No Kuni 2
Τίτλος preview κυρίες και κύριοι. Τίτλος preview.

Assassin's Creed Origins lets you pet cats, and fans are very happy
Οι ουρανοί αγάλλονται τόσο για τα εικονικά χάδια όσο και για αυτοχάδια των fans για τα εικονικά χάδια. Τα χάπια μόνο δεν είναι εικονικά.

Cristiano Ronaldo's famous "Siiiiii!" celebration is in FIFA 18 and it sounds hilariously bad
Και για να μην αλλάξουμε κλίμα, εννοείται ότι πέφτουμε τόσο χαμηλά ώστε να κάνουμε ειδική αναφορά σε συγκεκριμένο πανηγυρισμό στο FIFA 18. Αφού δεν γίνεται ακόμη συγκριτικό για την απεικόνιση των ταπών στα παπούτσια, τυχεροί είστε.

PlayStation Boss Says “There Was Not A Huge Demand” For PS Vita Outside Japan And Asia
Γενικά θα γράφατε ποτέ τη δήλωση κάποιου ως είδηση, αν η δήλωση αυτή λέει αυτό που ξέρουν ΟΛΟΙ, εδώ και χρόνια;

Anthem will get a beta, but it’s still a while out yet
Η οποία έκπληξις. Τίτλος με multi, στην εποχή μας, θα περάσει από public beta testing. Στην εποχή που η συμμετοχή στο beta testing είναι gamified ή πωλείται ξεκάθαρα.

Need for Speed Payback will let you turn off the car wreck replay camera
Εδώ η είδηση δεν είναι παράλογη, αν και θα μπορούσε να αποφευχθεί η αναφορά μέχρι το επόμενο preview. Αν είναι να γράφουμε για κάθε μικροαλλαγή δεν υπάρχει ελπίδα για ζωή. Το ωραίο είναι άλλο όμως. Ενοχλήθηκαν λοιπόν από το σύντομο cut-scene όσοι δοκίμασαν το παιχνίδι. ΟΚ. Η ομάδα ανάπτυξης είπε να κάνει κάτι για αυτό.

Επειδή πρέπει τα πάντα να κάνουν την εταιρεία να αναδεικνύεται ως ό,τι καλύτερο υπήρξε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο εκπρόσωπος λέει ότι «αρχίσαμε να εξετάσουμε τι είναι εφικτό», επειδή το να κοπεί πλήρως μια λειτουργία είναι πανδύσκολο εγχείρημα και ηρωικά έγινε τελικά η αυτονόητη παρέμβαση. Και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, δεν σχολιάζεται καθόλου το ευθύ δούλεμα. Χαιρόμαστε που οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους.

Feature: 20 PSone Games We Want on a PlayStation Classic Mini
Όταν είσαι τόσο σκαλωμένος που οι Nintendo βγάζει κονσολάκια που αντί να ζητήσεις 20 κλασικούς τίτλους στο PS Store, ώστε να εξασφαλιστεί η αντοχή τους στο χρόνο, θες σώνει και καλά (ή Sony και καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση), να εμφανιστούν οι τίτλοι αυτοί σε PlayStation Classic Mini.

FIFA 18 physical launch sales down 25% from last year
Τελικά θα μετράμε τις πωλήσεις στα σοβαρά και ολοκληρωμένα ή θα ό,τι λάχει κι όπως λάχει; Διότι ή προσπαθούμε να βγάλουμε και κανένα συμπέρασμα της προκοπής, ή απλά κάνουμε ότι δουλεύουμε στο γραφείο.

It really does look like Rockstar animated horse testicles for Red Dead Redemption 2
Ευχαριστούμε Eurogamer. Ευχαριστούμε που θυσιάζεσαι για τη σωστή ενημέρωση του κοινού. Ή, τέλος πάντων, ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας τις εμμονές και τις προτεραιότητές σου. Ελπίζουμε και στη σχετική σύγκριση από Digital Foundry όταν εμφανιστεί το παιχνίδι στις διάφορες εκδόσεις του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Blackstorm
    • Μου είχε πει παλιά ένας φίλος, από χωριό, δεν τον ξέρετε, μια φορά και έναν καιρό, στον φανταστικό πλανήτη Κοκοπίγκο να χτυπάει το τηλέφωνο της εταιρείας Ακαλοε και να ρωτάνε τον Ακακαγκουμ Γκιγκι από το Άλφα Κενταύρου: "Διοργανώνουμε τα Χ βραβεία, ποια κατηγορία να φτιάξουμε να κερδίσετε;". Η εμπειρία είναι φανταστική και ουχί προσωπική.

*