Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Τα μυαλάκια ανακατωμένα

*
Ο Ζέλντας, ο τσίφτης, ο καραμπουζουκλέητορ

Dunno why these Zelda: Breath of the Wild making of videos went offline, but they’re back and still great
Δεν ξέρω γιατί δεν τα δημοσιεύσαμε την πρώτη φορά, αλλά αφού εξαφανίστηκαν και επανήλθαν, ας πω μια εξυπνάδα για να πουλήσω τρέλα δεδομένου ότι καταπιάνομαι τώρα. Εν τω μεταξύ, τι εννοεί ο τιτάνιος ποιητής ότι τα video που υπήρχαν, “έπεσαν”, ανέβηκαν πάλι και είναι “still great”; Δηλαδή όταν ανεβοκατεβαίνει ένα video υπάρχουν πιθανότητες να γίνει χειρότερο ή καλύτερο στο τέλος;


Your reward for collecting all Korok Seeds in The Legend of Zelda: Breath of the Wild is a piece of shit
Πρώτα ας σταθούμε στη βεβαιότητα πλέον ότι για να δίνει το παιχνίδι ένα χρυσό σκατό σε όσους μαζέψουν όλα τα Korok seeds καθιστά σαφές ότι κάποιος στην Nintendo ξέρει ακριβώς πώς ακούγεται το όνομα του Hestu στα ελληνικά. Η σκέψη αυτή έχει την πλάκα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι είδηση. Βέβαια όλη η πρεμούρα είναι να γραφτούν κενές λέξεις για να έχει την ευκαιρία το site να γράψει “σκατά” σε τίτλο δημοσίευσης και να προκαλέσει με το αιώνια λυπηρό σκεπτικό του clickbait.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild player Dark Souls the crap out of a miniboss fight
Φανταστείτε να αγοράζατε GamePro και να βλέπατε ως είδηση ή, χειρότερα ακόμη, ως εκτενές άρθρο, ότι κάποιος κάπου “έβγαλε” ένα boss “like a boss”. Δεν θα αναρωτιόσασταν γιατί πληρώνετε για να πάρετε το περιοδικό; Τι εννοείται “ναι αλλά στο internet δεν πληρώνουμε”; Από αυτό εξαρτάται τι θεωρείται άξιο λόγου και τι όχι;

Jim Sterling’s site under attack after giving The Legend of Zelda: Breath of the Wild a 7/10
Επειδή δεν φτάνουν οι κανίβαλοι που την πέφτουν σε ένα site απλά επειδή δεν κάνουν κέφι μια βαθμολογία (με την οποία διαφωνούμε κι εμείς, αλλά δεν μας ένοιαξε ποτέ τόσο ώστε να ξεκινήσουμε επίθεση στον άνθρωπο διότι αυτές οι αντιδράσεις είναι απλά ηλίθιες). Πρέπει να έρχονται και οι ΑΛΛΟΙ οι κανίβαλοι να διαιωνίσουν το τζέρτζελο. Προσποιούμενοι μάλιστα ότι προσεγγίζουν το θέμα αντικειμενικά, αναφέρουν ότι “είτε ο άνθρωπος είχε άλλη άποψη, είτε συνωμότησε για να ρίξει το metascore” και ύστερα δεν παίρνουν θέση, αφήνοντας τάχα μου το κοινό να αποφασίσει. Ήξεραν να επισημάνουν κάφρικες λεκτικές επιθέσεις, γιατί το αλατάκι δεν το κόβουμε ποτέ, κι ας μας λέει ο γιατρός ότι η πίεσή μας προσεγγίζει εκείνη που μετατρέπει νεκρά άστρα σε λευκούς νάνους. Η διασκέδαση πάνω από όλα.

Συστηματική εντρύφηση στον εντοιχισμό εγκεφάλου

The best Nintendo Switch games, according to us
Δηλαδή με βάση ποιον θα ήταν; Τον “καντινιέρη" του Μερακλή στο Φάληρο που έχει βαρεθεί να εξηγεί στον κόσμο ότι το σουτζούκι θέλει και λίγο ψήσιμο πρώτα;

This looks about as close as we'll get to Tekken X Street Fighter for a while
Διότι δεν γράφουμε ότι έχουμε εντυπώσεις από τον Akuma στο Tekken 7. Ποιος κάνει κλικ σε κάτι τέτοιο; Πρέπει να το πάμε μέσω βλακείας (διότι δεν μας φταίει κι η Λαμία, αρκετά έχει τραβήξει πια).

Capcom appears to have deflated a popular Resident Evil 7 fan theory
Το internet έφτιαξε θεωρίες έχοντας ως μοναδικό ουσιαστικό δεδομένο, τη διαφορετική εμφάνιση χαρακτήρα, σε μια σύντομη σκηνή που ουσιαστικά δεν λέει τίποτα. Ως εκ θαύματος, το internet κάνει λάθος με τις αυθαίρετες θεωρίες του. Έρχονται τα gaming media να το αντιμετωπίσουν όλο αυτό ως κάτι που έχει νόημα.

Mass Effect: Andromeda Has Some Pretty Funny Scenes
Άλλη μια περίπτωση “χο χο, καλή φάση αυτό που είδα στο YouTube, ας γράψω”. Και φυσικά ο τίτλος που θα μπορούσε να ισχύει με οποιοδήποτε όνομα παιχνιδιού στην αρχή του, απλά συναρπάζει. Χώρια που απλά ανοίγει το δρόμο για εξυπναδίστικη ατάκα πριν το από μόδα κράξιμο στο Mass Effect: Andromeda.

Yooka-Laylee's Platinum Trophy Looks Reasonably Achievable
Θυμάστε τα παλιά τα χρόνια που ήταν είδηση η λίστα με τα Achievements και τα Trophies; Τώρα κάνουμε ένα βήμα παραπέρα (παρακάτω για την ακρίβεια) και γράφουμε είδηση ΕΙΔΙΚΑ για το platinum trophy ενός παιχνιδιού, παρά μάλιστα ότι η απόκτησή του απλά απαιτεί collectathon.

NieR: Automata Director Yoko Taro Would Like a New PS Vita Successor
Τώρα που είναι της μοδός και το Nier και η τρέλα που Taro, όλοι προσπαθούν να το παίξουν cool και να αναδείξουν κάθε πιθανή ατάκα του τελευταίου. Ακόμη και όταν δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

This Guy Didn't Understand MLB The Show 17's Commercial
Φοβερή είδηση. Ένα κλικ μακριά από την αναδημοσίευση σχολίων σε κείμενα με τη μορφή ειδήσεων.

Internet discovers high school student who achieved dream of working for Nintendo
Βρήκαμε έναν από τους δυο Δυτικούς στην ομάδα ανάπτυξης του Zelda  και τυχαίνει αυτός να είχε πει μικρός ότι αυτό ήταν το όνειρό του. Και επειδή το να προσπαθήσουμε να κανονίσουμε συνέντευξη για να μοιραστεί και κάτι ενδιαφέρον για την εμπειρία του μέχρι σήμερα στην Nintendo, κάτι τέτοιο θέλει και κόπο άλλωστε, προτιμούμε το μοτίβο του reality show. Γιατί δεν ξεκινά με “ΣΟΚ” ο τίτλος της δημοσίευσης, είναι να απορεί κανείς.

Game Freak job ad hints at Pokémon on Switch, wants devs for “globally popular RPG” on console
“Hints”; Σοβαρά; Δηλαδή η ύπαρξη ενός υβριδικού συστήματος που θα είναι ο μόνος στόχος των developers οσονούπω δεν είναι ένδειξη για το τι μέλλει γενέσθαι; Το ζήτημα ήταν να προκύψει υπονοούμενο σε αγγελία; Τι άλλο θα γράφουμε σε λίγο; Πως “επιβεβαιώθηκε” ότι ο ήλιος δεν έσβησε σήμερα;

Όσο αυγατίζει ο αποθηκευτικός χώρος στους servers, τόσο απλώνεται η βλακεία για να γλιτώσει τη στεναχώρια και να τη φορτωθούμε εμείς. DDoS στο μυαλό ζούμε δηλαδή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*