Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Το Τέλος Μιας Είδησης

Με την τρέχουσα εβδομάδα να ανήκει στο Uncharted 4: A Thief’s End το μόνο φυσικό είναι να έχει προτεραιότητα και εδώ, τουλάχιστον σχετικά με το πώς σκοντάφτουν σε πρώτη ευκαιρία τα gaming media να γράψουν το κάτι παραπάνω. Είχαμε προγραμματιστεί αναλόγως βέβαια, κρατήσαμε κάβα. Και όσο την κοιτάμε, τόσο νομίζουμε ότι έπρεπε να κάνουμε μαζική διαγραφή και να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε.

Ανχάρτιντ

Uncharted 4's Marketing Machine Is Entering Overdrive
Θυμάστε πόσα χρόνια κρατά θέση χορηγού το PlayStation στο Champions League; Θυμάστε που πάντα έχει θέση στις διαφημιστικές πινακίδες; Ε προφανώς δεν το θυμούνται όλοι, οπότε θεώρησαν ότι το marketing της Sony έφερε ξαφνικά τα πάνω κάτω για χάρη του Uncharted 4.

Uncharted 4 Will Score PlayStation's Largest Ever Marketing Campaign
Όχι που δεν θα είχε και συνέχεια. Επειδή μόνο συγκίνηση προκαλεί μια μεγάλη προωθητική εκστρατεία. Το καλύτερο βέβαια είναι ο τίτλος που μιλά για τη μεγαλύτερη που έχει γίνει και στη δημοσίευση διευκρινίζεται ότι αυτό ισχύει σίγουρα στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά δεν υπάρχει συνολική εικόνα κατά τα άλλα. Ακρίβεια πάνω από όλα. Για το keyword ρε γαμώτο!

Sony's Bought an Entire Channel 4 Commercial Break for Uncharted 4
Και έχει κι άλλη συνέχεια, όπου το Μέσο ενθουσιάζεται που η Sony αγόρασε τηλεοπτικό χρόνο για διαφήμιση.

Xbox Boss Phil Spencer Congratulates Naughty Dog for Amazing Work on Uncharted 4: A Thief’s End
Ουάου, ένας επαγγελματίας λέει καλό λόγο για άλλον επαγγελματία! Μόνο κατά το εφηβικό σύνδρομο του internet αποτελεί έκπληξη αυτό αλλά δεν πειράζει. Κομμάτια να γίνει.

Uncharted 4 Co-Director Pays Homage to Quantum Break’s Sam Lake: “Big Inspiration”
Σε άλλο ένα παράδειγμα πολεμικής ανταπόκρισης από το Twitter που ακολουθεί την ίδια λογική ακριβώς με το προηγούμενο link, μένουμε σε μια λεπτομέρεια ακόμη. Επειδή το keyword είναι ιερό και έχει πάντα προτεραιότητα, γίνεται αναφορά στον Sam Lake “του Quantum Break”. Που είναι πρόσφατο και έχει και κάποια πέραση ακόμη.

Uncharted 4: A Thief’s End Pays Homage to Former Director Amy Hennig “With Sincere and Deep Gratitude”
Στο φανταστικό κόσμο όπου κάποιος αφήνει το πόστο του πριν την ολοκλήρωση της δουλειάς και όλοι περιμένουμε να μην αναγνωριστεί σε κανένα επίπεδο η συνεισφορά του, στον κόσμο του internet δηλαδή, φυσικά και κάνει εντύπωση η ειδική αναφορά στη σεναριογράφο που έδωσε κατεύθυνση στη σειρά.

Και το σκότος έχει ψυχή

Dark Souls 3 director already working on a new IP
Dark Souls dev begins work on new IP - report
Αποχώρησε από το franchise ο άνθρωπος. Όχι από την εταιρεία. Ούτε από τη ζωή. Θα δούλευε, τι θα έκανε; Και πριν πει κανείς “ναι, αλλά το ζουμί είναι το νέο IP”, θα πούμε “ναι, γιατί ό,τι ξεκινά ολοκληρώνεται και βγαίνει ράφι στη βιομηχανία αυτή οπότε δεν μπορεί καλό θα είναι κι αυτό”.

Dark Souls 3 invader is full of hot air
Ναι, γεια σας, βρήκαμε έναν τύπο που σκάει σε άλλους παίκτες και ενοχλεί. Δεν είμαστε μαφίες;

Dark Souls 3 invader trolls hosts hard with Obscuring Ring
Ναι, γεια σας, οι μαφίες από πριν είμαστε. ΒΡΗΚΑΜΕ TROLL ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Κουραδότζι

Call of Duty 4: Modern Warfare remaster may have been confirmed by a poop emoji
Ναι λοιπόν. Το θέμα δεν είναι ότι μπορεί να επιβεβαιώθηκε. Αλλά ότι μπορεί να έγινε με κουράδα-emoji. Άλλωστε ο καλός δημοσιογράφος ξεχωρίζει πάντα την πραγματική είδηση από το σχόλιο.

Looks like Call of Duty is leaving the PS3 and Xbox 360 behind
Νομίζουμε ότι για κάποιο λόγο δεν ανακοινώθηκε ο τίτλος για τα συστήματα αυτά. Αλλά ας γράψουμε κάτι ξεχωριστά για την ιστορία.

Improved lighting & textures make Call of Duty: Modern Warfare Remastered really shine
Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε ένα remaster με βελτιωμένα textures. Αποκλείεται να έχετε ξαναπετύχει κάτι τέτοιο. Ε κάτι πρέπει να πούμε για να ασχοληθείτε με 5 εικόνες, τι να γίνει.

Call of Duty: Infinite Warfare to get a beta – report
REPORT κύριοι. REPORT! Μεγάλα λόγια, έκτακτο παράρτημα. Τίτλος που ζει και αναπνέει στο multi θα περάσει από beta testing! Το ότι όλο αυτό δεν προκύπτει ως απλή υπενθύμιση αλλά έπρεπε να βρεθούν και στοιχεία μάς μεταφέρει γλυκά σε κάποιο επεισόδιο του Scooby Doo.

Call of Duty fan campaign mass-downvotes Infinite Warfare's reveal trailer
Activision Responds to Negativity on Call of Duty: Infinite Warfare: “Very Strong” Pre-Orders Start
Όπου τα Μέσα αφιερώνουν ενέργεια σε διαδικτυακή ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ με στόχο τα dislikes. Και ύστερα βέβαια αναφέρουν και την απάντηση της εταιρείας, που ευτυχώς είναι σοβαρή, και λέει απλά “μας έχει ξανασυμβεί αλλά πουλήσαμε μέχρι δακρύων”. Πάνω-κάτω.

Και κάποιος έχει κάνει και σύγκριση dislikes στα reveal trailers τίτλων Call Of Duty, σαν να σημαίνει κάτι συγκεκριμένο όλο αυτό και να οδηγεί σε πολύτιμα συμπεράσματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*