Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Τσιρίδες στο Αιγαίο

*
Troll από Tyrol

Valve announces new game
Δεν υπάρχει συντάκτης που να μην ξέρει τι σκέψεις γεννά αυτή πρόταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει αρκετά ώστε να μην παίζει με τα νεύρα όλων προκειμένου να τραβήξει ένα pageview ακόμη.


Gearbox announces new game, but it's not Borderlands 3
Μην τυχόν και ειπωθεί τι ανακοινώθηκε στον τίτλο της είδησης, διότι χωράει έμμεσο παράπονο για πιο πολύτιμο keyword. Φανταστείτε την εποχή που δεν υπήρχε internet, πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μετά από ντέρμπι «αιωνίων» να γράφουν: ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Χωρίς αναφορά στο σκορ εννοείται. Για καλύτερα αποτελέσματα.

Πύογουερ
EA's Patrick Söderlund "Sees No Reason" Not to Return to Mass Effect
BioWare General Manager Wants to Work on Mass Effect Again in the Future
Επειδή όσες φορές και να πει η εταιρεία ότι δεν θα διαγράψει από το χάρτη ένα franchise που, παρά τα περίεργα του Mass Effect: Andromeda, μεταφράζεται σε σίγουρο χρήμα, δεν φτάνουν. Όχι όταν συνάδελφοι μπορούν να προσποιούνται ότι εξακολουθεί να παίζεται το ίδιο δράμα.

BioWare has already plotted out "theoretical" Dragon Age 4 and 5
BioWare Already Has Ideas for a "Theoretical" Dragon Age 5
Δεν είναι χαριτωμένο που και στις δυο μεριές άρεσε η λέξη “theoretical”; Για να καταλάβετε πόσο βλακώδης είναι η όλη φάση, φανταστείτε τον Kevin Feige της Marvel να βγει και να πει ότι έχει γενικό περίγραμμα στο μυαλό τους για την επόμενη φάση του Marvel Cinematic Universe. Θα έμενε κανείς έκπληκτος; Ναι. Οι συγκεκριμένοι συντάκτες.

Darth Μάλακ

The Witcher 3 trailer Killing Monsters remade in MS Paint
Εύχομαι να πέσει τόσο χαμηλά ο κλάδος ώστε να βρεθεί τύπος που σχεδιάζει λογότυπα από games με σκατά και να τον κυνηγάνε όλοι να του πάρουν συνέντευξη. Εννοείται ότι πρέπει να διαλέξει logos από τίτλους Rockstar, Star Wars και τα συναφή. Τα σκατοσχέδια που αντλούν έμπνευση από indie games θα είναι αποκλειστικά για hipsters.

Comparing the 3DS and Switch builds of Monster Hunter XX really makes us wish Capcom would confirm western release
Αυτά γίνονται όταν δεν ξέρει ο άλλος τι του γίνεται. Κάθε φορά που ανακοινώνεται τίτλος Monster Hunter για την Ιαπωνία η Capcom πουλάει τρέλα και αρνείται να πει με σιγουριά αν θα το δούμε στη Δύση. 9 στις 10 φορές απλά ανακοινώνει αργότερα τις δυτικές εκδόσεις. Κοινώς, μιλάμε κατά βάση για βεβαιότητα. Το δράμα δράμα όμως.

The Lost Legacy is Uncharted meets MGS5 - and it works
Ναρκωτικά. Αυτό έχουμε να πούμε μόνο. Α, όχι. Και keywords. Ναρκωτικά και keywords. Όσο περνά ο καιρός, λειτουργεί και περισσότερο ο συνδυασμός.

Microsoft Manufacturing as Many Xbox One X Units as Possible; Response Was "Overwhelming"
Το απόλυτο ψέμα. Δεν αναπροσδιορίζονται τόσο γρήγορα οι αποδόσεις μιας γραμμής παραγωγής, ούτε είναι εύκολο να αγοραστεί γρήγορα επιπλέον κατασκευαστική ικανότητα σε μια γραμμή. Αλλά επειδή κάνουμε ότι δεν ξέρουμε και εντυπωσιαζόμαστε με οτιδήποτε, νομίζουμε ότι όταν η ΜS λέει το αυτονόητο, ότι φτιάχνει όσα προλαβαίνει με τα δεδομένα που έχει, ώστε να μπορέσει να μοιράσει μονομιάς αρκετά κομμάτια σε πάμπολλες αγορές και εμπόρους, ότι έχει γίνει κάτι ιδιαίτερο. Πριν παρουσιάσουμε λοιπόν τα πράγματα σαν να ανέβηκε η παραγωγή, καλό είναι να ξέρουμε ποια ήταν πρώτα και αν άλλαξε σε οποιοδήποτε επίπεδο. Αλλά γιατί να κάνουμε κόπο όταν η φανφάρα εξασφαλίζει επιτυχία;

LawBreakers player numbers on Steam at launch aren’t so good
Δεν μας νοιάζει. Γίνεται να το αγοράσουν όλοι, να μην το παίζει κανένας, ο Bleszinski να κόψει δικό του νόμισμα κι εσείς να μετράτε παίκτες στο Steam; Κάπως να περάσουμε κι εμείς καλά.

Sonic Mania Doesn't Have a Platinum Trophy for Some Reason
Για κάτι τέτοια θέλουμε να αγοράσουμε γάτα. Για να τη βάζουμε να κλαίει.

Naughty Dog Is Hiring, Like, Everyone for The Last of Us: Part II
OMG ευκαιρία να χτυπήσουμε κι άλλο keyword!

1.Σε studio εκατοντάδων ατόμων, τα 18 άτομα δεν αντιστοιχούν σε «τρομακτικό» αριθμό όπως λέει ο συντάκτης.
  1. 2. Ναι αγαπητέ, από πέρυσι μέχρι τώρα περίμενε η Naughty Dog για να μπει σε full production για το παιχνίδι. Η Naughty Dog είναι, όχι η Square Enix.
  2. 3. Έχουμε καταλάβει ότι πάντα προστίθενται freelancers από ένα σημείο κι έπειτα και ύστερα αποχωρούν στο τέλος της παραγωγής; Πότε θα κάνει τζιζ το εγκεφαλίνο για να καταλάβει ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι πρωτότυπη;
  3. Όταν ΟΛΑ πρέπει να εξηγούνται με τρόπο που να βολεύει το κόλλημα του καθενός
  4. How Dishonored’s realistic diversity attracts fans to the darkly beautiful murder family sim
  5. Αυτό είναι το αγαπημένο μας από την αγαπημένη μας για την εβδομάδα αυτή. Δείτε πώς ο τίτλος υπονοεί ότι η συντάκτρια θα επιχειρηματολογήσει σχετικά με το ερώτημα αυτό. Ξέρετε ποιο είναι το επιχείρημα; “Ακολουθώ στο tumblr πολλές γυναίκες και non-binary persons που είναι και fans του Dishonored”. Θα ήταν αστείο το ότι ο Harvey Smith προσπαθεί με ευγένεια να της πει ότι το θέμα ήταν ο ρεαλισμός με βάση το τι ίσχυε πάντα στην πραγματικότητα, όχι κάποια συγκεκριμένη εμμονή. Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τραγικό να χρειάζεται η εξήγηση και να αναγράφεται στο άρθρο, με άγνοια κινδύνου, ως χαριτωμενιά. Είμαστε συλλογικά για γέλια. Αν φτάσουμε και στα κλάματα, να το θεωρήσετε βελτίωση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*