Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Χαμογελάτε είναι αποκαρδιωτικό

Xbox Boss Phil Spencer Teases E3 Show; Gears of War 4 Showing “New Content”
Λυσσάξτε τσαούσες που έλεγαν κάτι παλιμπαιδίζοντα γερόντια με ξυρισμένη γάμπα. Βγαίνει άνθρωπος και λέει πως θα δείξει κάτι νέο σε έκθεση για την οποία έχει ετοιμάσει και παρουσίαση. Κανονικά έπρεπε να κάνει παρουσίαση και να μη δείξει τίποτα η Microsoft. Ή μόνο άπειρα slides στο PowerPoint. Χωρίς εικόνες. Παστωμένα στο κείμενο.

Blizzard Makes Overwatch Larger than Life; Fans React to Massive Action Figures Across the Globe
Ναι, ναι! Δείτε αντιδράσεις! Οι αντιδράσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες! Τόσο ενδιαφέρουσες που επιβάλλεται να γράψουμε το ίδιο πράγμα και με γραμματικό λάθος. “Οι αντιδράσεις είναι πολύ ενδιαφέρον”! Φανταστείτε να πηγαίναμε σε E3 και να γράφουμε ειδήσεις για το πόσο εντυπωσιακό ήταν ένα τεράστιο poster ή άγαλμα στο show floor. Φανταστείτε το όσο θέλετε, αλλά τέτοιες χάρες δεν κάνουμε.

Majestic Horizon: Zero Dawn Artwork Appears on the Walls of Los Angeles
Big Horizon: Zero Dawn poster spotted in downtown LA
Α, ναι. Poster είπαμε πριν. Ε, να. Gaming posters σε περιοχή που λαμβάνει χώρα έκθεση σε λίγες μέρες. Ναι, κι εμείς βγάζαμε κάτι φωτογραφίες στην Κολονία πέρυσι. Για το Facebook. Θα την καταλάβουμε τη ρημάδα τη διαφορά ή όχι; Έχει πέσει και αναδουλειά στους Τσετσένους τελευταία. Καταραμένη κρίση.

Hideo Kojima’s new studio will not exceed 100 staff
Με τις καθαρίστριες ή χωρίς; Γιατί δεν απαντά κάποιος υπεύθυνος; Γιατί αποκρύπτονται οι πιο σημαντικές λεπτομέρειες; Στα πιο σοβαρά τώρα, γίνεται σύγκριση με το μέγεθος της ομάδας του Kojima στην Konami που είχε το διπλάσιο μέγεθος. Εννοείται ότι ο συντάκτης, που επικεντρώνεται στα σημαντικά, ξεχνά πλήρως να μετρήσει ότι πριν μέρος της ομάδας ανέπτυσσε και συντηρούσε ιδιόκτητη μηχανή, κάτι που δεν ισχύει στη νέα. Με αυτό ως δεδομένο, κατ’ αναλογία, λίγα πράγματα είναι διαφορετικά στο δημιουργικό μέρος με τη νέα και μικρότερη ομάδα. Αλλά ναι. Που να κουραζόμαστε τώρα. Βάλε εκεί τα νούμερα και βάρα εκείνο το κομβίον που γράφει πάμπλις πάνω του. Στα ξένα κιόλας.

Uncharted 4’s Beautiful Visuals Shine Through the Lens of Award Winning Wedding Photographer
Ας γράψουμε για φωτογράφο γάμων και πόσο εκπληκτικό φαίνεται το Uncharted 4 στα screens που κατέγραψε. Κάπου εδώ χωρά ένα καυστικό σχόλιο σχετικά με το πόσο εντυπωσιακό φαίνεται σε game journo να βγάζει φωτογραφίες κάποιος που ξέρει από κάδρο, αλλά είμαστε υπεράνω. Ποίου δεν ξέρουμε. Αλλά μας είπαν ότι είναι καλό να το λέμε.

Gran Turismo Sport Gets New Gameplay Videos, While Sony Asks for Removal of Direct Feed Ones
Άντε πάλι. Direct Feed είναι το σήμα που καταγράφεται απευθείας από την πηγή, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, όχι το σήμα που βγαίνει στο YouTube που έχει περάσει από συμπίεση του ελέους, όσο καλή και αν ήταν η αρχική εγγραφή που έγινε από μέρους του YouTuber. Ενώ αν μιλάμε για stream από κονσόλα, η εικόνα είναι ακόμη χειρότερη. Ο συντάκτης αναφέρεται μάλιστα στην πολιτική της Sony να στέλνει b-roll video που όντως απαγορεύει τη χρήση του ως έχει, χωρίς μοντάρισμα και σχολιασμό. Μόνο που εκείνα είναι όντως direct feed και δεν τα στέλνουν με link σε YouTube αλλά ως αρχεία για να εξασφαλίσουν την ποιότητα της εικόνας που φτάνει στα Μέσα. Και μιας και έχουμε πιάσει το θέμα, δεν υπάρχει “fully direct feed”. Ή είναι ή δεν είναι. Δεν είναι τομάτες να τις λέμε ωμές, ημίλιαστες και λιαστές. Θα το μάθουμε ποτέ γιατί πονάει και ο λαιμός τις μέρες αυτές οπότε έχουμε νεύρα;

Uncharted 4's Focus Testing Didn't Always Go Smoothly
Διότι, αγαπητοί, σε focus testing και play testing, καλείς κόσμο να πάρει γεύση από το προϊόν με την προσδοκία να αρέσει σε όλους. Αντί να πει λοιπόν ο συντάκτης πως ήταν ένας τρελός που θεωρούσε ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί ξανά με τίτλο Uncharted από τη στιγμή που τρώει ξύλο ο Nate από γυναίκα και μάλιστα μαύρη, αλλά και για το φύλο του παιδιού του, λέει ότι “δεν κύλισαν όλα ομαλά στο focus testing του Uncharted 4”. Που έτσι κι αλλιώς πρόκειται για γελοία ιστορία διότι σε κάθε δουλειά παραμονεύει τουλάχιστον ένας ψυχοπαθής που φαντάζεται ότι γεννήθηκε για τον παίρνουν όλοι στα σοβαρά (ενώ φυσικά τον παίρνουν μόνο στην πλάκα). Πρέπει να υπάρχει κάποιος κανόνας πια. Όσο πιο άσχετος ο τίτλος από την ουσία της είδησης τόσο το καλύτερο;

Koei Tecmo to announce “top secret” Omega Force game at E3 2016
Έκπληξη 1η
Κάποιος ανακοινώνει κάτι σε E3. Από τι ώρα και μετά ξεκινάει η λούπα με OMG cat; Γίνονται και μεταμεσονύκτιες προβολές;

Έκπληξη 2η
Αυτό που θα ανακοινώσει και δεν είναι γνωστό ακόμη είναι μυστικό.

Συμβαίνει συχνά αυτό με πράγματα που δεν έχουν διαρρεύσει ή ανακοινωθεί αλλά που να εξηγούμε τώρα. Είθισται, κατά τους μύθους, ό,τι δεν έχει αποκαλυφθεί να είναι μυστικό. Στο τέλος θα βάζουμε κρασί στο νερό μας φαίνεται.

Fan reimagines Overwatch heroes as Dark Souls characters
Όπου το fan art μετατρέπεται σε είδηση. Κάτι σαν να αφιερώνεται εκπομπή πολιτικής ανάλυσης σε graffitti του Putin στο εσωτερικό του μηχανισμού των Αντικυθήρων, σε αφήγηση Τατσόπουλου, καλλιτεχνική επιμέλεια Άδωνι Γεωργιάδη και ιστορική έρευνα διά χειρός Φίλη. Το νόημα το ίδιο θα ήταν στο τέλος.

Γενικά και ο τύπος που χτυπά πιο δυνατά από όλους τα πούλια στο τάβλι όταν έρθει η ζαριά που ήθελε είναι θέμα που άπτεται του gaming. Αυτά γιατί να μένουν στην απ’ έξω; Ε; Ε; Εεε;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*