Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: “Anlaki”

Αtrophyα
Τι είναι ζωή χωρίς Trophies; Τίποτα. Ένα μηδενικό. Για αυτό ψάχνουμε τα Platinum παντού, κάνουμε τα πάντα για να μάθουμε τι έχει το μενού σε trophies και δεν κάνουμε διακρίσεις.

Atari Flashback Classics vol.1 and vol.2 Trophies Revealed
Τώρα μπορούμε όλοι να ηρεμήσουμε. Διότι πώς να κοιμηθεί κανείς αν δεν ξέρει τι Trophies των περιμένουν στο Atari Flashback Classics;


Batman: Arkham VR Trophies Lack Platinum, Sole Gold Trophy Requires 100% Completion
Όχι μόνον δεν έχει Platinum αλλά έχει ένα μόνο Gold κι αυτό απαιτεί 100% ολοκλήρωση. Και μιλάμε για παιχνίδι που διαρκεί μια ώρα ανά playthrough.

PlayStation VR Freebie The Playroom VR Has a Platinum
Αλλά να. Το The Playroom VR έχει και Platinum. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μήπως και θυμηθεί κανείς να το τρέξει μερικές φορές παραπάνω.

Until Dawn: Rush of Blood Trophies Include Platinum
Διότι όταν αγοράζεις ένα από τα πρώτα παιχνίδια για το PS VR, ο καημός είναι το Platinum και ο κόσμος πρέπει να ξέρει.

Τα βίντεα να πούμε κι έτσι
Όπου δεν έχουμε κάτι σημαντικότερο να κάνουμε, οπότε κόβουμε βόλτες και αναδημοσιεύουμε όποιο video καταφέρνει να μας κάνει εντύπωση και να στοχεύει και τα keywords που μας νοιάζουν.

This Is How Not to Demo Skyrim - Special Edition on PS4
Όπου ο δημοσιογράφος απορεί με video στο YouTube όπου δεν γίνεται κανονική αναφορά στις διαφορές της νέας έκδοσης. Επειδή ο κανόνας στα video του YouTube είναι η ολοκληρωμένη παρουσίαση ενός προϊόντος και βρέθηκε εκείνος που χαλάει την πιάτσα αρκετά για να κάνεις οποιονδήποτε να απορήσει.

Destiny players pull off amazing dance routines in perfect sync, set to Michael Jackson’s music
Γενικά, θα καταλάβουμε ποτέ ότι τα social network είναι social networks και τα media είναι media; Αν το σκεπτικό πίσω από κάποια δημοσίευση στο ένα ή στο άλλο είναι το ίδιο, προφανώς και δημοσιεύεται οποιαδήποτε “είδηση”, αρκεί να αφορά π.χ. στο Destiny.

This video featuring an 11-year-old reviewing Killer Instinct Gold on N64 is priceless
Ό,τι ξεκινά με “αν είναι να δείτε ένα video στο YouTube σήμερα, φροντίστε να είναι αυτό” = είδηση. Προφανώς.

Let’s watch Battlefield 1 players take out planes, and then rank them for skill and guts
Ας χαζέψουμε άλλους και ας βρούμε ποιος είναι ο καλύτερος = είδηση

Game Journos: Idiot Warfare
Nintendo NX listed on Tesco’s website with price and launch date
Τι είναι πιο αστείο; Το ότι το ίδιο το Μέσο αγνοεί κάτι που ξέρει ότι είναι placeholder ή ότι επιλέγει να αγνοήσει τη σταθερή θέση της Nintendo, εδώ και πολλούς μήνες, ότι η κονσόλα κυκλοφορεί το Μάρτιο; Διότι αυτό κάνει, όταν λέει ότι η αλυσίδα αυτή μάλλον αποκάλυψε περισσότερα από όσα έπρεπε. Μόνο που το “περισσότερο” του τίποτα, είναι τίποτα.

Cyberpunk 2077 may include seamless multiplayer and a massive “living” city
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι, σύμφωνα με τα κριτήρια για κρατικές επιχορηγήσεις στις οποίες στοχεύει η CD Projekt RED, ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχουν κάποια πράγματα στο Cyberpunk 2077. Μεταξύ αυτών ο ανοιχτός κόσμος. Ποιος να περίμενε κάτι τέτοιο με την προϊστορία της συγκεκριμένης ομάδας; Ε; Ποιος;

Battlefield 1 art shows off an Italian soldier
Ναι. Εκατοντάδες λέξεις για μια εικόνα, με το σκεπτικό ότι κανονικά τα games προβάλουν μόνο αγγλόφωνους οπότε είναι κάποιου είδους επιτυχία που παιχνίδι σχετικό με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έχει και άλλους μέσα. Και φυσικά πρέπει να μάθουμε ότι έγινε τσακωμός στο Twitter, με αφορμή το κράνος, σχετικά με το αν ο εικονιζόμενος είναι Γάλλος ή Ιταλός στρατιώτης της εποχής.

Paper Mario: Color Splash Draws Inspiration From Previous Installments
Ένα παιχνίδι που μαθαίνει και εμπνέεται από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς στην οποία ανήκει. Όσο ζεις μαθαίνεις που λένε.

Konami’s Metal Gear Solid: Snake Eater Pachislot Gets New Video Showcasing the “Gameplay”
Όπου θες να κάνεις τον έξυπνο με τα εισαγωγικά, θες να δείξεις ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης το συγκεκριμένο pachislot, αλλά και πάλι κάνεις δημοσίευση γιατί άμα λέει Metal Gear Solid πάνω δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο.

New Overwatch hero “very far along”, will release “sooner rather than later” – plus new maps and modes in the works
Ξανά, εκατοντάδες λέξεις για το τίποτα. Συγκλονιστείτε από τα όσα μαθαίνουμε:
Η ανάπτυξη του νέου hero είναι…προχωρημένη.
Θα κυκλοφορήσει…αργά ή γρήγορα.
Ετοιμάζονται…κάποια maps.
Ετοιμάζεται και…κάποιο mode.
Το mode θα βγει πιο μετά από τα…κάποια maps.
Κάπου, κάπως, κάποτε θα ξεσπάσει νέος πόλεμος (αυτό το λέμε εμείς γιατί μπήκαμε στο κλίμα)

Bethesda Gives 'Big Thanks' to Sony for Allowing Fallout 4, Skyrim Mods on PS4
Λόγω υποδομής η Sony δεν μπορούσε σε πρώτη φάση να υποστηρίξει mods, άρα η Bethesda δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Με τα πολλά κάνει κινήσεις η Sony και ανοίγει το περιθώριο για mods, όχι όμως με ελευθερία ανάλογης εκείνης που απολαμβάνουν οι εκδόσεις του Xbox One. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι θέμα υποδομής, πολιτικής ή και των δύο. Η Bethesda κάνει τα βήματα που μπορεί πλέον και ευχαριστεί την Sony. Και ποιο είναι το σημαντικό στην όλη υπόθεση κατά τη δημοσίευση; Ότι η Bethesda ευχαρίστησε δημοσίως την Sony. Και πως είπε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει το βήμα χωρίς αυτήν. You think?

Last-gen FIFA 17 gets terrible Amazon customer reviews over lack of The Journey story mode
Ήταν γνωστό ότι το FIFA 17 σε PS3 και Xbox 360 δεν θα έχει το campaign. Για τον έναν ή τον άλλον λόγο πολλοί καταναλωτές δεν πήραν το μήνυμα. Αλλά όχι. Το θέμα δεν είναι αυτό. Δεν είναι καν η όποια αποτυχημένη επικοινωνία επί του θέματος. Είναι ότι εκείνοι που δεν πήραν χαμπάρι ξεσπάνε βάζοντας χαμηλές βαθμολογίες στο προϊόν μέσω του review system της Amazon.

Η ουσία είναι κάτι που εντοπίζεται εκτός από κάτι που καταναλώνεται. Λέμε τώρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • ολα θα παιχτουν στο θεμα της μπαταριας... αν εχει καλη αυτονομια δηλαδη τουλαχιστον 3.5 με 4 ωρες παιχνιδιου θα πετυχει πιστευω

*