Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: “Και αν το έχουν χωρίς να το έχουν;”

*
Someone remade the entirety of Terminator 2 in GTA 5
Someone πρέπει να καταλάβει πως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η πρεμούρα με τα δημιουργήματα ανθρώπων με too much free time στον editor του GTA 5. Μετά την εκατομμυριοστή τέτοια “είδηση”, κάπως πρέπει να παλιώσει το θέμα.

This Is What Crash Bandicoot PS4's Case Should Look Like
Έγινε ό,τι έγινε με τη συσκευασία της συλλογής των WipEout. Ωραία. Ήταν καλή ιδέα. Με βάση την ιδέα αυτή αρχίζουμε όμως τα “ας δοκιμάσουμε το ίδιο πράγμα παντού” και έρχεται και ο κλάδος να βαφτίσει το ίδιο ουσιαστικά πράγμα ως τη θήκη που ΠΡΕΠΕΙ να έχει ένα άλλο παιχνίδι. Γιατί εμείς εδώ θα σας λέμε και ποια θήκη είναι πιο μούρη.


Super Mario Odyssey’s Off-Screen Footage Gives Us A Glimpse Of Where Mario Will Go Next
Έχουμε μια φυσική απέχθεια σε off-screen footage. Διότι έτσι κι αλλιώς ακόμη και το καλό video απέχει από την πραγματικότητα του παιχνιδιού που τρέχει μπροστά στα μάτια μας. Το off-screen video απλά κάνει κάδρο, χρώματα και λεπτομέρεια ακόμη χειρότερα, και σπανίως έχει κάτι χρήσιμο και ουσιώδες να δείξει.

Η βλακεία όμως φτάνει σε άλλα επίπεδα όταν το συγκεκριμένο video είναι από επίσημη προβολή του παιχνιδιού σε εκθεσιακό χώρο, αναφέρεται σε μέρος της εικόνας, διότι υπάρχουν και (διακοσμητικά) εμπόδια μπροστά το πανί, ο συντάκτης λέει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανονικό gameplay στο εξ αρχής άθλιας ποιότητας video. Οπότε το κέρδος ποιο είναι; Βλέπουμε ξώφαλτσα μια έπαυλη, κάτι βράχια κ.λπ. Πολύ χρήσιμο. Πολύ σημαντικό. Κι αυτά σε ένα clip ενός λεπτού, στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου έχουμε πλάνα από το χώρο, όχι από την προβολή.

Destiny 2: latest video hints at a new SMG weapon archetype
5 λεπτά video για το αν το όπλο σε μια εικόνα μπορεί να είναι ή όχι SMG και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για ένα παιχνίδι, σε χρονική περίοδο που δεν έχει αποκαλυφθεί καν gameplay. Από τα σημαντικότερα σχόλια που ακούσαμε στο video; “Το Destiny 2 είναι νέο παιχνίδι, οπότε σίγουρα θα έχει πολλά νέα πράγματα”. Ναι, ο κόσμος ζητά SMGs, ωραία. Και πώς ακριβώς άλλαξε η ζωή του με θεωρητικολογία βάσει ΜΙΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ;

Geralt's Voice Actor Doug Cockle Not Involved in Witcher Netflix Series, But Would Like to Be
Ναι. Και; Είναι live action, δεν πρόκειται να κάνει σπικάζ, άντε να πάρει κανένα συμπληρωματικό ρόλο αν οι παραγωγοί θέλουν να δουν ως επικοινωνιακό παιχνίδι το cameo. Αν στεκόμασταν στο τι θα ήθελε κάθε φορά ο καθένας, δεν θα κάναμε και τίποτα άλλο.

Wild West Online MMO gets additional funding after it was confused for Red Dead 2
Χμ… Παρατηρήστε πως επειδή κόσμος και Μέσα προτίμησαν μηδενική έρευνα, μηδενική υπομονή και άπειρο click bait, επενδυτές θεώρησαν ότι αξίζει τον κόπο η καλύτερη χρηματοδότηση ενός western MMO. Καλά να ‘ναι οι άνθρωποι που θα φτιάξουν με μεγαλύτερη άνεση το παιχνίδι που θέλουν. Εξακολουθεί όλη αυτή η ιστορία να μη βγάζει νόημα.

Destiny 2: Activision Talks About Partnership With Sony: "These Guys Are Legit"
Πρώτον, κάνουμε κόπο να μοιράσουμε δηλώσεις που ισοδυναμούν με καθαρή φανφάρα. Το αποκωδικοποιημένο μήνυμα είναι “είμαστε ευχαριστημένοι με αυτούς που μας πληρώνουν καλύτερα από τους άλλους για τους δικούς τους λόγους”. Λέμε που λέμε βλακείες, πάμε να ξεχωρίσουμε και μια ατάκα για τον τίτλο και καταλήγουμε στο “These guys are legit”. Είναι το ανάλογο του “και γαμώ τα παιδιά”. Μένουμε έκπληκτοι πάντως που εδώ οι αναγνώστες, όπως φαίνεται στα σχόλια, έπιασαν το σωστό νόημα.

Το Μέσο όμως πόσο αναγκαίο αισθάνθηκε πως ήταν αυτό το χάιδεμα; Να σας πούμε πόσο. 48 “ειδήσεις” σε μια μέρα.

There's FIFA 18 - and there's EA Sports FIFA on the Nintendo Switch
Από την αρχική ανακοίνωση του FIFA για το Switch δεν ξεκαθαρίστηκε ποια θα είναι η λογική της συγκεκριμένης έκδοσης. Αυτό είναι το ερωτηματικό από τον Ιανουάριο. Και το Eurogamer χρησιμοποιεί μια σύντομη περιγραφή του τίτλου, που ουσιαστικά μιλά μόνο για την ιδιαιτερότητα του multiplayer στο Switch, για να…διατυπώσει το ίδιο ερωτηματικό. Κοινώς έγινε ανάλυση στο τίποτα για να μείνουμε στο ίδιο τίποτα που ξέραμε από 5 μήνες νωρίτερα.

Star Wars Battlefront II Gets Prime Ad Placement for E3 2017
ΓΟΥΑΟΥ. Ο ΤΑΔΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

PS4's Days Gone Will Be at E3 2017 in a Big Way
Days Gone will be at E3 2017 "in a big way," says lead voice actor
Αυτό είναι το μόνο που είπε. Το μόνο. Και πού θα ήταν αγαπητοί το Days Gone, αφού τα God Of War και The Last Of Us 2 είναι να βγουν μετά από αυτό;

Xbox Scorpio will have “the very best console version of games” this year, says Phil Spencer
Επειδή όταν είναι σαφές ότι το Scorpio θα έχει το καλύτερο hardware που μπορούμε να βρούμε σε κονσόλα, δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει τις καλύτερες τεχνικά εκδόσεις τίτλων. Δεν έχει καν σημασία ότι αυτό είναι σαφές εδώ και καιρό. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ, ΞΑΝΑ, Ο PHIL SPENCER.

Why I No Longer Care About Resolutions and Framerates in 2017, Thanks to the Switch
Αν περιμένεις το τελευταίο Zelda για να καταλάβεις πως υπάρχει λόγος για το ότι το Super Mario World εξακολουθεί να είναι φοβερό παιχνίδι, αν περιμένεις το Switch για να καταλάβεις ότι η φανφάρα δεν είναι η ουσία, παρακαλούμε να μη μαθαίνουμε πώς ανακάλυψες αυτό που τόσος κόσμος σου λέει τόσα χρόνια και αποφάσισες να το καταλάβεις το 2017.

Επίσης, όταν λες ότι το The Order: 1886 είχε εκπληκτικό τεχνικό τομέα αλλά ήταν “meh” σε όλα τα υπόλοιπα και βάζεις σε παρένθεση, ως απόδειξη του “meh-ness” ότι “εμείς εδώ του βάλαμε 8,5”, είναι η σωστή στιγμή για select all, delete και save για να μην υπάρχει γυρισμός. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*