Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

FIFA 14

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  EA Canada

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  EA Sports

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  CD Media

 • PEGI

  3+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Η φετινή σεζόν είναι πολύ σημαντική για τη σειρά FIFA, γιατί σηματοδοτεί την μετάβασή της στη νέα γενιά hardware. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, υπάρχουν οι εκδόσεις για PS3, Xbox 360 και PC, οι οποίες περιλαμβάνουν μία εκτεταμένη, αλλά αναμενόμενα συντηρητική σειρά βελτιώσεων σε σχέση με το FIFA 13. Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι περιμέναμε την κυκλοφορία του δεύτερου patch του παιχνιδιού από την EA για να προχωρήσουμε στο review, γιατί είχε ανακοινωθεί από νωρίς και αναμενόταν ότι θα διορθώσει κάποια από τα ζητήματα που προέκυψαν από την αρχική έκδοση. Το review πραγματοποιήθηκε στην έκδοση για Xbox 360, ενώ το update έχει εφαρμοστεί και στο PC, αλλά όχι ακόμα στο PS3.

FIFA 14 Image 01

Ο τομέας ο οποίος έχει υποστεί τις πιο εμφανείς επεμβάσεις είναι το animation των παικτών. Αν και εδώ και αρκετά χρόνια το FIFA είχε το προβάδισμα στον συγκεκριμένο τομέα έναντι του ανταγωνισμού, υστερούσε ελαφρώς στην αποτύπωση του βάρους και της διατήρησης της ορμής των παικτών, κάτι που έπρεπε επειγόντως να διορθωθεί μετά το κλείσιμο της ψαλίδας φέτος στον τομέα της κίνησης των ποδοσφαιριστών που επέτρεψε η ανανέωση της game engine στο PES 2014. Πράγματι, οι παίκτες κινούνται πιο ρεαλιστικά σε σχέση με πριν, κυρίως σε ό,τι αφορά τον βηματισμό τους. Αν και το animation του τρεξίματος είναι κάπως απότομο και αφύσικο, η αλληλεπίδραση των ποδιών των παικτών με τη μπάλα αποτυπώνεται πιο καθαρά και ρεαλιστικά, ιδίως κατά τη διάρκεια των σουτ. Επιπλέον, η φυσική υπόσταση των παικτών αποδίδεται καλύτερα,  αφού χρειάζονται χρόνο για να επιβραδύνουν από ένα sprint και αλλάζουν κατεύθυνση μετατοπίζοντας το βάρος τους, αν και δίνεται η εντύπωση ότι στρίβουν πιο αργά από όσο πρέπει. Οι βελτιώσεις στην μηχανή φυσικής έχουν επεκταθεί και στη μπάλα, η οποία κατά τη διάρκεια των σουτ διαγράφει ρεαλιστικές τροχιές, οδηγώντας σε μεγαλύτερη ποικιλία γκολ σε σχέση με πριν, ενώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο η τοποθέτηση του σώματος του παίκτη κατά το σουτ. Σημαντική είναι και η προσθήκη ενός πλήκτρου που επιτρέπει στον παίκτη να προστατεύσει τη μπάλα με το σώμα του, επιβραδύνοντας έτσι τον ρυθμό του παιχνιδιού, ενώ έχει επέλθει απλοποίηση των ειδικών κινήσεων, οι οποίες εκτελούνται πλέον μόνο με χρήση του δεξιού αναλογικού μοχλού.

FIFA 14 Image 03

Η πλειοψηφία των παραπάνω προσθηκών πραγματοποιήθηκε επειδή στα προηγούμενα FIFA ο ρυθμός του αγώνα ήταν πιο γρήγορος από όσο έπρεπε και λειτουργούν επιτυχημένα ως παράγοντες ρεαλιστικής επιβράδυνσης. Πριν το “title update 2”, η ενίσχυση της επιτάχυνσης των γρήγορων παικτών καθιστούσε το παιχνίδι από τα πλάγια ιδιαίτερα επικερδές για τις ομάδες με γρήγορα άκρα, κάτι που σε συνδυασμό με την μεγάλη αποτελεσματικότητα της σκαφτής προωθημένης πάσας και της κεφαλιάς δημιουργούσε εύκολη διέξοδο σκοραρίσματος. Μετά το patch η κατάσταση διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό, αφού οι αμυντικοί κλείνουν καλύτερα τους διαδρόμους στα πλάγια, οι κεφαλιές απαιτούν καλή τοποθέτηση από τον επιθετικό και δεν βασίζονται στην ανικανότητα των αμυντικών να πηδήξουν, ενώ έχει «νερφαριστεί» και η προωθημένη σε φυσιολογικό βαθμό. Ένα ακόμα ζήτημα που διευθετήθηκε ήταν η υπερβολική αποτελεσματικότητα των finesse shots, τα οποία είχαν γίνει ήδη αντικείμενο χλευασμού στο YouTube με την ευκολία με την οποία μετατρέπονταν σε γκολ.

FIFA 14 Image 02

Η προσθήκη ορμής, αδράνειας και γενικά ρεαλιστικών φυσικών χαρακτηριστικών στην κίνηση των παικτών, παρά την σπουδαιότητα της και την γενικά ικανοποιητική υλοποίησή της, έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης, κυρίως σε ό,τι αφορά την απόδοση του βάρους των παικτών, αφού η δυσκολία αλλαγής κατεύθυνσης σε ένα «ελαφρύ» τρισδιάστατο μοντέλο φαντάζει αφύσικη και έχει δημιουργήσει σε πολλούς την εντύπωση ότι ο χειρισμός δεν έχει την απόκριση του παρελθόντος, κάτι που δεν ισχύει απαραίτητα. Υποθέτουμε ότι πρόκειται για ένα από τα χαρακτηριστικά που θα αναδειχθούν πολύ περισσότερο στις next-gen εκδόσεις του παιχνιδιού, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα βήμα μπροστά που αναμενόταν εδώ και καιρό για τη σειρά. Η πιο συμπαγής φυσική υπόσταση του παιχνιδιού σημαίνει ότι οι μεν επιθετικοί στρίβουν δυσκολότερα, οι δε αμυντικοί δύσκολα μπορούν να επανέλθουν στο κυνήγι ενός επιτιθέμενου αν κινηθούν προς το μέρος του τρέχοντας και εκείνος τους ξεφύγει προς άλλη κατεύθυνση.

FIFA 14 Image 04

Το συνολικό πλεονέκτημα όμως -ιδίως στο κέντρο του γηπέδου- το έχει η άμυνα, αφού, αν δε χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα η κίνηση προστασίας της μπάλας ή το υπομονετικό passing game, είναι εύκολο να ανακοπεί ένας επιτιθέμενος από το τσούρμο αμυντικών που τον καταδιώκει. Τα σουτ, από τη μεριά τους, είναι καλύτερα από ποτέ, αφού συνδυάζουν τη δύναμη των σουτ του FIFA 13, με πιο ρεαλιστική συμπεριφορά της μπάλας και μεγαλύτερη δυσκολία εκτέλεσης, λόγω της εισαγωγής του “Step-based Locomotion” στην εξίσωση, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε, καθιστά τον βηματισμό των παικτών πιο φυσικό, με αποτέλεσμα η στάση του σώματος των παικτών να παίζει μεγαλύτερο ρόλο σε σχέση με πριν.
 
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Batigoal
  • Tσούρμο αμυντικών...Τι εννοείς φίλε; χαχααχ

  • nkav64
  • Καλά όλα αυτά δεν λέω και ωραίο σαν παιχνίδι. Σίγουρα το φετινό δεν ήταν "major" release, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την επόμενη χρονιά. Προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ούτε με το FIFA ούτε με το PES...δυστυχώς τα ποδοσφαιράκια σταμάτησαν στο FIFA '96...μετά με τους εξομοιωτές, για εμένα χάθηκε ο όρος ποδοσφαιράκι...

  • SithDante
  • Προσωπική μου άποψη είναι όπως σταματήσουν να βγάζουν κάθε χρόνο PRO και FIFA και NBA.Να κυκλοφορούν κάθε 2-3 χρόνια και οποιαδήποτε updates υπάρχουν σε ομάδες,παίκτες κλπ. να μας τα δίνουν σε μορφή patch.Έτσι θα τους δίνετε η ευκαιρία να δουλέψουν περισσότερο σε θέματα γραφικών και τεχνικών χαρακτηριστικών.Είναι και θέμα οικονομικό.Κάθε χρόνο 50 ευρώ για να πάρεις το ΙΔΙΟ παιχνίδι????

  • gamelover
  • "Κάθε χρόνο 50 ευρώ για να πάρεις το ΙΔΙΟ παιχνίδι"
   βασικά έκει πατάνε......να πηγαίνεις να αγοράζεις το ίδιο παιχνίδι απλά με καινούργιες ομάδες...

  • vonzuchter
  • @sithdante ενα μανατζερι που διαβασε το σχολιο σου παραλιγο να παθει ανακοπη. μη λες τετοια δε ξερεις ποιοι διαβαζουνε τα σχολια. θες να θρηνησουμε θυματα? Μα ακριβως οικονομικο ειναι το θεμα. Πως θα εχουν κερδη? πως θα συνεχισει να υπαρχει η εταιρια? σε εναν ιδανικο κοσμο θα γινονταν οπως λες. δυστυχως ομως....

  • so_what
  • Το παιχνιδι ειναι απαραδεκτο και επικινδυνο για την ψυχικη υγεια οσων παιζουν!

  • lust
  • Οποτε περιμενουμε τις εκδοσεις για ps4 για να κρινουμε αναμενομενο...Οταν εισαι ετσι και αλλιως στη κορυφη και με τοση διαφορα καμια εταιρια δεν προκειται να προχωρησει σε τρελες αλλαγες τις κραταει για οταν χρειαστουν οπως το fm καθε χρονο πανω κατω το ιδιο με ελαχιστες αλλαγες.

   Απλα επειδη διαβαζω οτι η αμυνα ειναι δυσκολο να σπασει...Σιγουρα για καποιον που δεν παιζει συχνα φιφα ναι εγω οταν επαιξα το φιφα που αλαξε η αμυνα νομζω το 12?Στην αρχη δεν παλευοταν με τιποτα για κανενα λογο στο τοπ επιπεδο παντα μονο μετα απο πολλα παιχνιδια αρχιζεις και καταλαβαινεις τι γινεται και αυτο γινεται για το πολυ απλο λογο οτι εχει φτασει ενα επιπεδο simulation που οι αντιπαλοι παιζουν αμυνα/επιθεση oπως στη πραγματικοτητα αναλογα το επιπεδο της ομαδας απο την αλλη εχεις την απολυτη ελευθερια να κανεις οτι θελεις παιζεις σωστα κερδιζεις αλλιως χανεις:P

   Φυσικα στο ονλαιν εχει περισσοτερο χαβαλε πολυ περισσοτερο θεαμα και γκολ αυτα στο "πρωταθλημα" το κυπελλο ειναι αλλη ιστορια...λογω των Prizes μαζευονται ολοι οι tryhards και ειναι πολυ βασανο...Aλλα το κολλημα ειναι ενα και το λενε fut το τι ψαξιμο θα πεσει δε λεγεται...

  • Alucard
  • @lust

   Την περισσότερη ώρα την πέρασα ψάχνοντας παίκτες στο FUT :P

  • aytias
  • καταρχην ωραιο review.....αλλα κατα τη γνωμη μου δεν γινεται το προ 14 να παιρνει 7,5 και το φιφα 8 οταν η διαφορα σε αρκετους τομεις ειναι μεγαλη( μεχρι περυσι χαοτικη) απο τη στιγμη που το φιφα 14 ειναι (για αλλη μια φορα) update του φιφα 13!!!!!
   οσον αφορα το gameplay θα συμφωνησω με τα finess shot οτι ειναι αρκετα ευκολα αλλα γενικα η επιθετικη λειτουργεια του φιφα παραμενει τρομερη!!!!
   στα της αμυνας τωρα......εδω ποναει το θεμα περειμενω το update και στο ps3 για να δω αν οντως βελτιωθηκε αυτο το απαραδεκτο πραγμα με τις σκαφτες πασες, τις κεφαλιες και την ανικανοτητα των αμυντικων σου να πηδηξουν οπως επισης και η σωστοτερη αλλαγη του κερσορα
   τωρα για την ΑΙ ελπιζω το review να εννοει οτι δεν ειναι διασκεδαστικη επειδη απλα sto legendary mode αυτα που κανει ο αντιπαλος ειναι τρελο ψεμα.....και εδω θα διαφωνισω καθετα με τον φιλο lust γιατι ενω οντως ειναι ρεαλιστικο ο αντιπαλος να επιτιθεται και να αμυνεται μαζικα αυτο γινεται με τους παντες και οχι αναλογως με την δυναμικη των ομαδων....αυτο που θελω να πω δηλαδη ειναι οτι δεν γινεται να εχεις την real πχ και να πεζεις με αντιπαλο τον εργοτελη(τυχαιο εντελως παραδειγμα για να μην παρεξηγηθω) και να πρεπει να αλλαξεις 10000 πασες μεχρι να βρεις καποιο κενο στην αμυνα του και μετα οταν και αν καταφερεις να του βαλεις γκολ στην επιθεση να ειναι κυριολεκτικα ομως barcelona.....στην κυριολεξια !!!! και αυτο γινεται με καθε ομαδα σχεδον(να μην πω με ολες) κατεμε δηλαδη η ΑΙ ειναι ακομα δυσκολοτερη απο την ειδη δυσκολη περσυνη!!!! αυτα :)

  • senso
  • Εγω δεν εχω καταλαβει και στο φιφα και στο προ πως οι λεξεις ρεαλιστικοτερο-κακο θεαμα ταυτιζονται..
   Και ενταξει εμεις στην Ελλαδα ματς σουπα βλεπουμε..Αλλα οπως λεει και ο aytias δε γινεται ρε παιδια να πρεπει να ζωγραφιζεις στο γηπεδο για να νικησεις μια μετριοτητα..

  • Giounis
  • απλά απαράδεκτο είναι ένα από τα πιο χαλια ποδοσφαιρακια που εχω παιξει.
   aytias:( δεν γινεται το προ 14 να παιρνει 7,5 και το φιφα 8 οταν η διαφορα σε αρκετους τομεις ειναι μεγαλη( μεχρι περυσι χαοτικη) απο τη στιγμη που το φιφα 14 ειναι (για αλλη μια φορα) update του φιφα 13!!!!!)απλα δεν παρακολουθω μπαλα.(0 ΤΡΙΠΛΕΣ,ΤΑ ΣΟΥΤ ΤΑ ΜΙΣΑ ΡΙΜΠΆΟΥΝΤ για να βαλεις Goal,η παίκτες κινούνται σαν σκιαχτρα,το formation απαραδεκτο)Γενικα το παιχνιδι εχει ορεα καριερα και πολυ καλο online)Aμυνα μπετον ελεος.Α και μην ξεχασω πολυ ωραια γηπεδα γιατι παντα ειμαι ειλικρινης

  • Koel700
  • αα ρε FIFA να εβαζες και ενα βελακι οπως παλια στα φαουλ και στα κορνερνα ξερω που στο διαολο σημαδευω και πως θελω να παει εκει η μπαλα και τι στον κοσμο

  • alex4444
  • "Η τεχνητή νοημοσύνη της CPU πάντως παραμένει μη ρεαλιστική και όχι ιδιαίτερα διασκεδαστική ως αντίπαλος"
   Ευχαριστω για την πληροφορια που δεν ειδα σε αλλα reviews. Για μενα ειναι το πιο σημαντικο το offline τμημα κι αν ειναι ετσι για αλλη μια χρονια, απλα αποχαιρετω το fifa.

   Να κραζουμε το xboxone για το always online ξερουμε, στην ΕΑ για αυτη την υποτιμηση του offline θα της πει κανεις τιποτα?

  • Alucard
  • @aytias

   Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες για την CPU AI, το πρόβλημα δεν είναι η δυσκολία από μόνη της, αλλά ο τρόπος με την οποία έχει υλοποιηθεί. Τα ζητήματα που αναφέρεις πιο πάνω (κεφαλιές, σκαφτές, κτλ) έχουν διορθωθεί όλα με το patch, γεγονός που έχει προκαλέσει έκπληξη ακόμα και σε όσους κράζουν αλύπητα την EA στο forum του παιχνιδιού. Απλά τώρα το finesse shot είναι πλέον underpowered σε σχέση με πριν, γεγονός που ίσως σε ξενερώσει αν σου αρέσει σαν κίνηση. Με τις κεφαλιές πάντως έκαναν σωστό tuning, γιατί εξακολουθούν να είναι viable τρόπος επίθεσης, απλά απαιτούν σωστό συγχρονισμό σέντρας και καλή τοποθέτηση του επιθετικού και δεν βασίζονται στην ανικανότητα των αμυντικών όπως πριν.

   @alex4444

   Πράγματι, αν προτιμάς το offline, το FIFA 14 εξακολουθεί να έχει προβλήματα τα οποία δύσκολα διορθώνονται αν δεν αλλάξει ριζικά η φιλοσοφία της EA σε αυτό το τμήμα του παιχνιδιού. Πάντως οι αλλαγές του patch έχουν επηρεάσει και το CPU AI, με τρόπο που δεν πρόλαβα να καθορίσω πλήρως, λόγω του ότι το patch κυκλοφόρησε μία μέρα πριν τη δημοσίευση του review. Μη φανταστείς κοσμοϊστορικές αλλαγές, απλά φαίνεται να έχουν γίνει κάποια tweaks προς την σωστή κατεύθυνση. Όσο συνεχίζω να παίζω εγώ και οι υπόλοιποι χρήστες θα ποστάρουμε -στο forum κατά προτίμηση- εντυπώσεις για να διευκολυνθούν στην κρίση τους όσοι δεν έχουν αγοράσει το παιχνίδι.

  • aytias
  • ''απλα δεν παρακολουθω μπαλα.(0 ΤΡΙΠΛΕΣ,ΤΑ ΣΟΥΤ ΤΑ ΜΙΣΑ ΡΙΜΠΆΟΥΝΤ για να βαλεις Goal,η παίκτες κινούνται σαν σκιαχτρα,το formation απαραδεκτο)'' φιλε giounis να πω την αληθεια δεν σε πολυ πιανω εδω :)......παντως αν εννοεις οτι στο φιφα δεν υπαρχουν τριπλες formation κτλ τοτε πιστευω αποκλειεται να εχεις προτιμησει το προ :)
   τωρα φιλε alucard ειμαι fan του finess shot (και πολυ κιολας) αλλα εφοσον ειναι ρεαλιστικο δεν θα εχω προβλημα.....περιμενω ομως πως και πως το patch για να δω αν αυτες τις αλλαγες που τις θεωρω ικανες να ανεβασουν επιπεδο το φετινο φιφα...
   μια ερωτηση ομως....update ειναι ή patch αυτο το ρωταω γιατι εχω ενα save στο career manager και θελω να ξερω αν θα πρεπει να το αρχισω απο την αρχη για να εχω τις αλλαγες

  • Spyros13
  • Πολυ αδικο το 8!Για μενα φετος το fifa14 ειναι για 9!Πολυ καλυτερο απο το fifa13 και μονο οποιος "λιωνει" στα fifa θα καταλαβει οτι φετος εχουμε το καλυτερο fifa!Το λεω αυτο γιατι μερικοι βλεποντας 5 λεπτα βιντεακια στο youtube βγαζουν αμεσως το συμπερασμα οτι καθε χρονο ειναι και το ιδιο!Τι περιμενετε δηλαδη μερικοι να βλεπετε καθε χρονο ριζικες αλλαγες ειδικα σε ενα παιχνιδι οπως το fifa που εχει μια πολυ καλη βαση και απλα καθε χρονο προσθετει πραγματα και διορθωνει(οτι προβληματα μπορει να διορθωσει με αυτη την μηχανη).Εξαλου της ριζικες αλλαγες θα της βλεπουμε παλι σιγα-σιγα χρονο με τον χρονο στης καινουργιες κονσολες!Για μενα παιρνει 9 γιατι καταφερε φετος να περιορισει αρκετα το μπαλαρινε που ειχε τοσα χρονια,πλεον οι παιχτες στριβουν αρκετα καλυτερα(και μαλιστα με γερασμενη μηχανη),φετος εχει πολυ καλη ΑΙ(απορω σε μερικους πως δεν τους αρεσει).Τα αρνητικα που ειχε κεφαλιες και finess διορθωθηκανε με το τελευταιο Patch,γενικα ενα πολυ καλο παιχνιδι και φετος!Φανταζομαι με την ελευση του Ps4 θα δουμε ενα αρκετα βελτιωμενο fifa 14 Οχι ακριβος τελειος διαφορετικο,σιγουρα ομως σαν πρωτο παιχνιδι νεας γενιας θα ειναι πολυ καλο!Απο το fifa 15 πιστευω θα δουμε πραγματικο Next gen!
   Y.Γ για μενα η ΕΑ πολυ καλα κανει καθε χρονο και δεν κανει ριζικες αλλαγες!το εκανε στο παρελθον η κοναμι και εφαγε τα μουτρα της 6 χρονια τωρα!
   Υ.Γ2 φετοςτο pes εκανε μια πολυ καλη προσπαθεια και πιστευω και αυτο θα ανεβει τα επομενα χρονια.Εχετε ομως την εντυπωση πως αν το Pes βρει και αυτο μια πολυ καλη βαση,καθε χρονο θα βλεπετε τρελες διαφορες στο gameplay?

  • alex4444
  • @Alucard Ευχαριστω για την απαντηση. Βλεπεις το offline ειναι ο εθισμος μου, κι οσο κι αν αγαπησα τα τελευταια 3 fifa, δεν πολυεβρισκα νοημα στο single player. Ειδικα στο 13, κανενας ρεαλισμος, Man Vs CPU ξεκαθαρα! Καταλαβαινω οτι το ζουμι ειναι το Online για την ΕΑ, οποτε εκει εχει ριξει το βαρος, αλλα λυπηθειτε κι εμας!

   Μου χουν λειψει οι ατελειωτες ωρες master league στο παλιο καλο pro... Θα δω τι θα κανω φετος με τα ποδοσφαιρακια, ισως να μην παρω και κανενα.

  • Tάσος
  • δεν έχει τεράστιες διαφορές το παιχνίδι.Λίγο πιο ζωντανή η αίσθηση του σουτ και της μπάλας

  • jmaster18
  • Εμενα με ενοχλησε η κινηση της ΕΑ να μην προσθεσει την Ignire Engine σε εκδοση για PC. No FIFA for me this year. Και επειδη ουτε το PES εντυπωσιασε, μαλλον δεν εχει γενικα ποδοσφαιρικο game φετος.

  • majorfox
  • messi αντε να περασει αυτη η μοδα με αυτον τον εμετο του ποδοσφαιρου.

  • pRonOoBGR
  • Ενταξει σε συγκριση με το PES, φετος το ΦΙΦΑ κερδισε για μενα! Το προ αλλαξε τελειως και δεν μαρεσαν τοσο οι αλλαγες ;/

  • aytias
  • λοιπον μετα απο αρκετες ωρες ενασχολησης με αυτο το φιφα μπορω να πω οτι οντως το 8 και πολυ του ειναι......μιλαμε για ανυπαρκτο offline ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ με εξωπραγματικο freeze στο career.....το τελευταιο patch το μονο που διορθωσε ειναι η αντιδραση των αμυντικων στις σεντρες καθως πλεον δεν τρως ευκολα goal apo την cpu ετσι.....απο εκει και υστερα πραγματικα το παιχνιδι σε εξωθει στα ακρα(τουλαχιστον εμενα)....παιζω στο world class και το μονο που εχει διαφορα απο το legendary ειναι η μικροτερη κατοχη μπαλας...κατα τα αλλα βλεπεις απιστευτα πραγματα απο την cpu....99 στις 100 φορες η τελικη πασα ειναι σκαφτη απο την οποια ειναι αδυνατον να αντιδρασεις γιατι πολυ απλα οι αμυντικοι δεν κινουνται ποτε μα ποτε μονοι τους...επισης η cpu στις περισοτερες περιπτωσεις κανει σε 3 φασεις 2 γκολ και το κλασσικο για να κερδισεις 2 επιπεδα κατωτερη ομαδα πρεπει να κανεις αιτηση!!!!!μακαρι να υπηρχε ενα patch με ολα τα νεα ratings και ολες τις μεταγραφες στο περσυνο φιφα να βρουμε την υγεια μας!!!!σας αποτρεπω ολους απο το να ασχοληθειτε με το φετινο offline εαν θελετε την ψυχικη σας ηρεμια γιατι εγω εκανα το λαθος και επαιξα...μονο online παιδια μονο!!!!! συγνωμη για το μεγαλο post παλι αλλα ειχα βγει εκτος ευατου με αυτο το παιχνιδι επρεπε να τα πω να ξεσκασω

  • plazarak75
  • Τα σχόλια 1. "Η τεχνητή νοημοσύνη της CPU πάντως παραμένει μη ρεαλιστική και όχι ιδιαίτερα διασκεδαστική ως αντίπαλος" και 2. "η καταδίωξη από τσούρμο παιχτών" είναι 2 πράγματα που συνήθως σε νευριάζουν και σε κάνουν να λες γιατί το πήρα..? Αν στο offline πας να παίξεις και η CPU κάνει τα δικά της και απλά νομίζεις ότι συμετέχεις στο παιχνίδι σαν "γλάστρα" δεν αξίζει να δώσεις 50άρικο.. μένεις με αυτό που έχεις..και αν η CPU κάνει τα δικά της στο offline, μάλλον θα τα κάνει και στο online.. ώς τώρα τουλάχιστον αυτό γινόταν..

  • XChaps
  • Με το νέο pro να παίζει με τα νεύρα σου είναι μάλλον μονόδρομος. Αν και έχω να παίξω FIFA από τη δεκαετία του 90΄ (Γεράσαμε!!!).

  • rhodos13
  • Εγω το μόνο που έχω να πω ειναι οτι απο το 2010 αγοράζω και τα δυο και κατέλληγα στην πορεία στο ενα ή στο αλλο ανάλογα με το τι αποφασιζαμε "παρεϊκα". Τα φετινα ειναι τραγικα και τα δυο... πέρσι είχα καταλήξει στο προ γιατι γουσταραμε τα φιλαρακια παρέα να 3 ατομα στην ιδια ομαδα να παιξουμε master league και γουσταραμε φουλ... το περσινο φιφα ειχε φαει ακυρο λόγω του οτι πληρωσα πέρα του παιχνιδιού και ενα μοχλο σπασμένο για την παρτι του και κυρίως γιατι δεν γίνεται να παίζεις με την barca και οι αμυντικοι της αντιπαλης ομάδας να βγάζουν παπάδες και με ευκολία ανεξαρτητου αν παίζεις με την ρεαλ ή την σανταντερ... σε βγαζει εκτός εαυτου.... ουτε λόγος για κόντρα επίθεση και οι επιθετικοί τους δεν το συζητώ.... φισέκια... και να πείς οτι ξεφυγες ως δια μαγείας γινονται bolt και ειναι δίπλα σου.... Αυτο δεν λέγεται ΑΙ... αυτο λεγεται SCIENCE FINCTION... ΑΙ θα ήταν να πήγαιναν και οι δυνατότητες ανάλογα με την δυναμική της αντιπάλου ομάδας....
   Το ίδιο άκυρο τρώει και το φετινο PRO αλλα και το ΦΙΦΑ γιατι το βολι βιολακι και οι ΒΟΛΤ εχουν και παρεα και τον CARL LEWIS... οπου ΒΟΛΤ ειναι το φιφα απολυτως ίδιο και απαραλαχτο και οπου LEWIS βλεπε προ που έγινε πιο αργό και πήρε και τα κουσούρια του FIFA.... παντού CARL LEWIS στην άμυνα και είτε παίζεις με αντίπαλο την EBIAN είτε με την MONAKO, λόγω γαλλικού πρωταθλήματος διαλέξαμε PARIS sent germain, είναι ένα και το αυτο... οι αντιπαλοι φισέκια.... ΑΡΑ: φετος αποφασίσαμε να ρίξουμε πάγκο και στα δύο και αλληλομπουνιζομαστε παρέα με ενα old time classic το FIGHT NIGHT round 4 εν αναμονή του χρόνου μπας και είναι για καλυτερα....

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!