Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

badoo: Η μεγαλύτερη online πλατφόρμα γνωριμιών

*
Οι online πλατφόρμες γνωριμιών είναι σε άνθιση, ωστόσο στην πλειοψηφία τους αρκούνται στις κλασικές παροχές, χωρίς να είναι και διασκεδαστικές και εύκολες στη χρήση. Το badoo είναι η μεγαλύτερη online πλατφόρμα και ανανεώθηκε ώστε να είναι ακόμη πιο προσιτή στο μέσο χρήστη. Με απλές κινήσεις μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει το προφίλ του (ή απλά να συνδέσει το badoo με το λογαριασμό του στο Facebook), να ενσωματώσει φωτογραφίες και στοιχεία για τα ενδιαφέροντά του και στη συνέχεια να αφήσει την πλατφόρμα να κάνει τη δουλειά της.



Αυτή τη στιγμή, το badoo είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή για γνωριμίες παγκοσμίως, ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους. Πάνω από 350 εκατομμύρια μηνύματα ανταλλάσσονται καθημερινά από 340 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Πάνω από 400 χιλιάδες άτομα συνδέονται κάθε μέρα στην εφαρμογή, έτσι ώστε να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να φτάσουν την συγκεκριμένη επαφή όπου τους ενδιαφέρει. Άρα, ανά πάσα χρονική στιγμή υπάρχει εκεί έξω κάποιος με τον οποίο μπορείτε να μιλήσετε. Αφού ετοιμάσετε το προφίλ σας, ήρθε η ώρα να μπείτε στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής. Εκεί μπορείτε να ορίσετε όλες τις παραμέτρους για τις γνωριμίες που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε για παράδειγμα να ορίσετε αν ψάχνετε αγόρια ή κορίτσια, αλλά και να εμφανίσετε αποτελέσματα και βάσει ηλικίας. Αφού εμφανιστούν τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν, για κάθε χρήστη του badoo μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, τις πληροφορίες που έχει ορίσει ως ορατές, αλλά και να μοιραστείτε το προφίλ του. Αν τώρα σας αρέσει κάποια φωτογραφία του πάρα πολύ, δεν έχετε παρά να πατήσετε πάνω στο ειδικό πλήκτρο με την καρδιά.



Λόγω του γεγονότος ότι η υπηρεσία λειτουργεί και με τις σχετικές επίσημες εφαρμογές σε όλες τις πλατφόρμες, η χρήση της από φορητή συσκευή διευκολύνει και τον εντοπισμό ατόμων στις γύρω περιοχές. Κάνοντας χρήση της τοποθεσίας σας (που ορίζεται από το σχετικό hardware του κινητού ή του tablet σας), μπορείτε να αναζητήσετε χρήστες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και να επιδιώξετε μια πιο άμεση συνάντηση. Αφού εντοπίσετε έναν χρήστη που σας ενδιαφέρει, έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από δραστηριότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανταλλάξετε κάποια γραπτά μηνύματα, τα οποία και μένουν στο ιστορικό της πλατφόρμας, όπως ακριβώς και στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα. Οι μεταξύ σας συνομιλίες μπορούν να εμπλουτίζονται με έξτρα χαρακτηριστικά, όπως emoticons και ανταλλαγή φωτογραφιών.

Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε ποιος είδε το προφίλ σας πρόσφατα και να δείτε ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να σας γνωρίσουν κάθε ημέρα. Αν μάλιστα το προφίλ σας αποκτήσει μεγάλη απήχηση ανάμεσα στους χρήστες της εφαρμογής, θα μπορείτε να εμφανίζεστε ακόμη περισσότερο στις λίστες αποτελεσμάτων άλλων χρηστών. Αν τώρα, ένα άτομο που έχετε αλληλεπιδράσει, κάνει το ίδιο και από την πλευρά του, ενεργοποιείται ο μηχανισμός αμοιβαίας έλξης και ενημερώνεστε και οι δύο σχετικά για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι αυτή της τυχαίας συνάντησης. Έχει τύχει να πετύχετε ένα άτομο σε ένα μπαρ ή μια καφετέρια που περάσατε πριν μερικές ώρες και να θέλετε να το αναζητήσετε; Η εφαρμογή διατηρεί (κατόπιν επιλογής σας) ιστορικό της πορείας σας και σας ενημερώνει για τους χρήστες του badoo, με τους οποίους διασταυρώθηκαν οι δρόμοι σας κάθε μέρα. Όσο πιο ολοκληρωμένο είναι το προφίλ ενός χρήστη, τόσο περισσότερα πράγματα μπορείτε να μάθετε για αυτόν. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα videos που ανεβάζει ή ακόμη και να τον ακολουθήσετε σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram.



Ένα πολύ σημαντικό ερώτημα που πλανάται πάντα πάνω από τις online πλατφόρμες γνωριμιών είναι η ασφάλεια. Ποιος είναι αυτός που μιλάτε στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου ή της οθόνης του υπολογιστή; Το badoo λειτουργεί με μια διαδικασία πιστοποίησης, κάτι που σημαίνει ότι κάθε χρήστης που επιβεβαιώνει τα στοιχεία του έχει ένα ειδικό μπλε τικ στο προφίλ του. Αντίστοιχη διαδικασία επιβεβαίωσης γίνεται και με τις φωτογραφίες. Με αυτόν τον τρόπο, η σχετική υπηρεσία κάνει όλους τους σχετικούς ελέγχους, έτσι ώστε να γνωρίζει ακριβώς ποιο άτομο βρίσκεται πίσω από κάθε πιστοποιημένο προφίλ. Ο χρήστης, ακολούθως, έχει τη δυνατότητα επιλογής αλληλεπίδρασης μόνο με πιστοποιημένα άτομα, έτσι ώστε να αισθάνεται και μεγαλύτερη ασφάλεια. Επειδή μάλιστα, η υπηρεσία τονίζει πως είναι προτεραιότητά της η ασφάλεια των γυναικών, δίνει μια έξτρα βοήθεια, με την προσθήκη δυνατότητας αιτήματος σέλφι φωτογραφίας από οποιονδήποτε συνομιλούν, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά του.



Παράλληλα, υπάρχουν δύο μηχανισμοί που σίγουρα θα βοηθήσουν να φιλτράρετε ακόμη καλύτερα τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάτε. Αρχικά, αν ένα άτομο που δεν σας ενδιαφέρει στείλει δεύτερη φορά μήνυμα, αυτή θα είναι και η τελευταία δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας που θα έχει. Αν δεν απαντήσετε και συνεχίσει να επικοινωνεί, τότε αυτόματα η μεταξύ σας επικοινωνία θα μπλοκάρει. Τέλος, αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με κάποιον άλλο χρήστη στο badoo, μπορείτε απλά να τον μπλοκάρετε ή να τον αναφέρετε και στη συνέχεια οι επόπτες θα επέμβουν εντός 24 ωρών.  Αν ψάχνετε ένα ασφαλές περιβάλλον για να κάνετε τις online γνωριμίες σας, αυτό είναι μέσω της εφαρμογής badoo
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*