Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν επίσημα τα νέα Paul George sneakers της Nike για το PS5 (video)

*
Λίγες μέρες μετά τις σχετικές πρώτες διαρροές, η Nike αποκάλυψε τα νέα sneakers της για το PS5, με την υπογραφή του Paul George. Στο εξωτερικό τους τμήμα ξεχωρίζει το λευκό, το μπλε και το μαύρο χρώμα, ενώ υπάρχουν διάσπαρτα και τα σχετικά λογότυπα από την κονσόλα της Sony, αλλά και τα αρχικά του αθλητή. Το σχέδιο των παπουτσιών θυμίζει σε σημεία το DualSense controller και η διάθεσή τους αναμένεται στις 14 Μαΐου 2021 στην τιμή των 120 δολαρίων. Για να δείτε αν είναι διαθέσιμα στη χώρα που μένετε (είτε Ελλάδα, είτε εκτός), μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό NIKE SNKRS app και να εντοπίσετε την πλησιέστερη τοποθεσία που τα εμπορεύεται. Γνωρίστε τα καλύτερα, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*