Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο εργαλείο για screenshots στα Windows 10

*
Η Microsoft έχει ξεκινήσει τις δοκιμές για το νέο update των Windows 10 και ανάμεσα στα νέα εργαλεία, υπάρχει μια εφαρμογή για τη λήψη screenshots. Μέχρι τώρα, για τη δουλειά αυτή, οι χρήστες έχουν στην κορυφή των προτιμήσεών τους third-party apps όπως τα ShareX και Lightshot, όμως η Microsoft αναγνώρισε ότι θα πρέπει να προσφέρει ένα αξιόλογο built-in εργαλείο. Αυτό είναι το Screen Sketch, που αποτελούσε κομμάτι του Windows Ink και τώρα θα αποτελεί ανεξάρτητη εφαρμογή που εκτός από τη λήψη screenshots θα παρέχει και εργαλεία για το σχολιασμό τους. Πατώντας winkey + shift + S θα εμφανίζεται ένα εργαλείο επιλογής μέρους της οθόνης. Το screenshot  θα αποθηκεύεται αυτομάτως στο clipboard και θα ενεργοποιούνται τα εργαλεία σχολιασμού και post. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται κατά τη διάρκεια του Build developer conference της Microsoft που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*