Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο χάρτης του GTA V χαραγμένος σε ξύλο (φωτογραφίες)

*
Με πόση λεπτομέρεια μπορεί να χαράξει κάποιος σε ξύλο τον χάρτη του GTA V; Μπορείτε να το ανακαλύψετε μόνοι σας, μέσα από τη δουλειά που έκανε ο Reddit user Originartwork και δημοσίευσε στο γνωστό δίκτυο. Η λεπτομέρεια που έχει πετύχει είναι τρομακτική και μερικά ζουμ στις φωτογραφίες μαρτυρά το πόσο έχει εργαστεί πάνω σε αυτό. Στα περισσότερα σημεία υπάρχουν χαραγμένες και οι ονομασίες, ενώ υπάρχει και το κατάλληλο βάθος και ύψος στα σχετικά σημεία. Αν θέλετε να αγοράσετε τον χάρτη, θα χρειαστεί να πληρώσετε 130 δολάρια και μπορείτε να βρείτε αυτό και άλλες δημιουργίες στο σχετικό site Originartwork. Ο δημιουργός έχει αναφέρει πως δουλεύει ήδη πάνω στον χάρτη του Red Dead Redemption 2.


GTA Wood Map - My Quarantine Project from r/gaming
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*