Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook κατέβασε 1,5 εκ. videos από το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία

*
Μόλις μέσα στις πρώτες 24 ώρες μετά το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία, το Facebook ανακοίνωσε πως κατέβασε 1,5 εκ. videos της επίθεσης. Μάλιστα, το 1,2 εκ. από αυτά κόπηκαν στο ανέβασμα από τους χρήστες. Το Facebook έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter σημειώνοντας ακόμη πως απενεργοποίησε τους λογαριασμούς του Μπρέντον Τάραντ, του δράστη που άφησε πίσω του 50 νεκρούς μεταδίδοντας για 17 λεπτά απευθείας την επίθεσή του σε δύο τεμένη του Κράισττσερτς. Ήδη Facebook, Twitter, YouTube, Redit και Steam έχουν αφαιρέσει οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο, ενώ πλέον ο αγώνας των υπηρεσιών έχει στραφεί στις επεξεργασμένες εκδόσεις του video που δεν θέλουν να δημοσιεύονται. Πάντως, αρκετοί ισχυροί παράγοντες του πλανήτη (όπως ο Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας) έχουν αρχίσει να καλούν το Facebook να δράσει πιο άμεσα και μάλιστα έχουν ζητήσει συναντήσεις με τα στελέχη της πλατφόρμας σχετικά με το live streaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*