Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Το Novaflix έρχεται και στη μεγάλη οθόνη

Η νέα Over The Top πλατφόρμα της Nova, το Novaflix, ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη, όπως δείχνει το ρεπορτάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες από sites που ασχολούνται με τα των media, η Nova ετοιμάζεται να κάνει εμπορικά διαθέσιμη την υπηρεσία μέσα από ειδικές εφαρμογές στις τηλεοράσεις με λειτουργικό Android, αλλά και smart TVs γενικότερα, καθώς και mobile apps. Βασικό όπλο του Novaflix θα είναι οι ταινίες, ενώ το περιβάλλον χρήσης θα είναι αντίστοιχο αυτών που είδαμε σε κινητά και tablets μέχρι σήμερα. Σε πρώτη φάση, στο πακέτο δεν θα περιλαμβάνεται το αθλητικό περιεχόμενο που μεταδίδει η Nova (πχ. μέρος του ελληνικού πρωταθλήματος) και μετά την πρώτη δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών θα υπάρχει τιμή στα €12,90/μήνα ή στα €9,90/μήνα για τους υπάρχοντες συνδρομητές Nova.

 
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • sdragon
    • Αν καταφέρουν να απλοποιήσουν τη διαδικασία εγγραφής τότε ίσως να αξίζει. Αλλά αν είναι να ζητάνε μέχρι και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας για την ταυτοποίηση, τότε να μου λείπει.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!