Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλο event με τον Super Mario αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

*
Ένα μεγάλο event Super Mario ετοιμάζεται για αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός χαρακτήρας της Nintendo θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στο Allou! Fun Park, όπως ανακοίνωσε το θεματικό πάρκο μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook. Η εκδήλωση έρχεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης στη χώρα μας και σε όλο το διήμερο έρχονται πολλές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, από τις 17.00 έως και τις 22.00 του Σαββάτου και της Κυριακής, θα υπάρχουν παιχνίδια της σειράς σε ειδικά demo units του Nintendo Switch, αλλά και cosplayers ντυμένοι ως Super Mario και Princess Peach. Τέλος, θα βρίσκεται και κάποιος γνωστός YouTuber που θα κάνει διαγωνισμό με συλλεκτικά δώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, αναμείνατε περισσότερα τις επόμενες ημέρες!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*