Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Twitch υιοθέτησε το Shield Mode για την προστασία των streamers από τις επιδρομές μίσους

*
Το Twitch υιοθέτησε τη νέα λειτουργία Shield Mode, επιτρέποντας στους streamers να καθορίζουν από πριν ρυθμίσεις ασφαλείας. Έτσι, οι δημιουργοί περιεχομένου έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία ελέγχου που μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα κλικ, όπως το channel mode (δηλαδή chat μόνο με followers ή συνδρομητές), επιλογές επαλήθευσης συνομιλίας και επίπεδα AutoMod. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ζητήθηκε πολύ, ειδικά στον απόηχο των επιδρομών μίσους του περασμένου καλοκαιριού εναντίον streamers από μειονοτικές κοινότητες, οι οποίες παραμένουν σε εξέλιξη.

Η λειτουργία Shield Mode είναι προσβάσιμη τόσο από τους streamers όσο και από τους mods τους και εφαρμόζει προκαθορισμένες επιλογές με μία κίνηση - είτε με εντολές στο chat είτε με συντομεύσεις. Αυτό επιτρέπει στους streamers να χρησιμοποιούν διαφορετικά επίπεδα επιλογών ασφαλείας ανάλογα με την κατάσταση.


Το Shield Mode εισάγει επίσης δύο νέες επιλογές ασφαλείας: μαζική απαγόρευση και χωρίς συνομιλίες για πρώτη φορά.

Το πρώτο θα επιτρέπει στους streamers να επιλέγουν συγκεκριμένη ορολογία ή φράσεις όταν είναι ενεργοποιημένο το Shield Mode και θα αποκλείει τους χρήστες που χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις στο chat.

Το τελευταίο εμποδίζει οποιονδήποτε να συνομιλήσει εάν είναι νέος σε ένα κανάλι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*