Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ken Kutaragi: Ο "πατέρας" του PlayStation δημιουργεί τους δικούς του "εξολοθρευτές" στη μάχη του COVID-19

*
Ο Ken Kutaragi, ο δημιουργός του PlayStation συνεχίζει ακάθεκτος την συνεισφορά του στον κόσμο της τεχνολογίας, με σκοπό να αντιμετωπίσει την πανδημία του COVID-19 με την βοήθεια των μηχανών. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του, το Bloomberg ο πατέρας του PlayStation πλέον λειτουργεί ως chief executive officer στην artificial intelligence startup, Ascent Robotics Inc. Ο Kutaragi ερχεται να συνεισφέρει στην δημιουργία προσβάσιμων ρομπότ που θα μπορούν να μετακινούνται και να εργάζονται σε χώρους με ανθρώπους σε εργοστάσια και γραφεία.

Η Ascent Robotics Inc. ήδη βρίσκεται σε συνεργασία με την Kawasaki Heavy Industries Ltd. στην κατασκευή ρομποτικών βραχιόνων με κάμερες που τους επιτρέπουν να ξεχωρίζουν αντικείμενα και να τα τοποθετούν σε συγκεκριμένα σημεία. Παράλληλα με την Kawasaki Heavy Industries, η Ascent Robotics συνεργάζεται και με μια ανώνυμη κατασκευαστική αυτοκίνητων που εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη αυτόνομων λογισμικών οδήγησης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*