Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το Star Wars Celebration

*
Ένα ακόμα μεγάλο event ακυρώθηκε και αυτή τη φορά πρόκειται για το Star Wars Celebration. Η γιορτή αυτή πραγματοποιείται από το 1999 και μετά, με την πρώτη να αποτελεί την ευκαιρία να εορταστεί η κυκλοφορία του Star Wars: Episode I — The Phantom Menace.

Το περσινό event ήταν το μεγαλύτερο για το franchise και εορτάστηκε η έλευση του Star Wars: The Rise of Skywalker. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η επόμενη συγκέντρωση θα πραγματοποξιηθεί από 18 έως 21 Αυγούστου 2022. Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για το φετινό event, μπορούν είτε να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων τους, είτε να αποκτήσουν εισιτήριο για το event του 2022, είτε τέλος να εξαργυρώσουν το ποσό για αγορές Star Wars Celebration merchandise.


Η περίοδος που θα μπορείτε να ζητήσετε οποιασδήποτε μορφής αποζημίωση ξεκινάει στις 22 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 26 Αυγούστου 2020.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*